bu ardaa esmerle ukla bıe 2 yada 3unde gelıcekler sen hangı gun musaıtsın cumartesımı parzarmı
kızlar şimdi ne alaka diceniz biliyorum ama geçen gün bişi öğrendim du anlatim:bebişko odalarını nasıl boyuyolarmış biliyomusunuz?mesela pembe boya aldık içine bi ton koyusu saç simi atıyoruz ve odayı boyuyoruz,pırrrıl pırıl,çok süslü oluyomuş
herkesler ıyı onemlı bısey yok hosgeldın canımmmSelam kızlar kaç gündür sizden uzak kaldım, işten başımı kaldıramaz oldum, geçmişe de dalmaya gözüm almıyor, inşallah herkes iiidir (anneler ve kızancıkları). Ne var ne yok yeni eski?
farketmez bana cumartesi çalışmıyorum ben ikiside olur ama sanki cumartesi daha iyi olur gibi. Pazar kocayla ilgilenmek lazım :)
zaten hepsı bole sne yorulma ben yaparım dıyen yokkk
ben dün anneciğime sipariş vermiştim yapmıştı canım benim..
kalanı da bana verdi.. sabah kahvaltı için getirdim ben de yedim cokacimcoook
ayyy Allah kavuştursun canımhangi erkek derki şekerim :umursamaz:
ayy bende dün anneciğimi yolcu ettim mafoldumben saolsun gider ayak fasülye kavurmuş onu yedik canım annem benim offoff
ayyy Allah kavuştursun canım
kızlar selammm:) ben de haziran annesi olcam inşallah:)
biraz geç geldim galiba,herkes kaynaşmış:)
gel şekerim sen de kaynaş..kızlar selammm:) ben de haziran annesi olcam inşallah:)
ilk mesajı görünüyo bu amaburaya gelındıgı andan ıtıbaren kaynasılıyor sekercım sankı senı lısteye eklemıstım yenı degılsın galıba sen
daemon tarifleri aldınmıanladınmı yapabildinmiburaya gelındıgı andan ıtıbaren kaynasılıyor sekercım sankı senı lısteye eklemıstım yenı degılsın galıba sen
amiiiiinnnselamlar kızlar ben bayadır yoktum cinsiyetler belli olmuş darısı başımıza eli ayagı düzgün saglıklı bebişler herkese
onun sonu 2 a ile bu 3 a ile :jeyyar: nası yakaladım :jeyyar:47 ESSSRAA 26 2 eylül 9 haziran 68
bak bılgılerınde yazıyo
özge sana doktor söylemiştir belki neyin olcak belli oldumu ben ocakın 9uzunda gidicem yeni bi doktor buldum kendimeamiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?