2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ardaa esmerle ukla bıe 2 yada 3unde gelıcekler sen hangı gun musaıtsın cumartesımı parzarmı

farketmez bana cumartesi çalışmıyorum ben ikiside olur ama sanki cumartesi daha iyi olur gibi. Pazar kocayla ilgilenmek lazım :)

ayyy ne güzelll bayılırım pırıl pırıl.....

Selam kızlar kaç gündür sizden uzak kaldım, işten başımı kaldıramaz oldum , geçmişe de dalmaya gözüm almıyor, inşallah herkes iiidir (anneler ve kızancıkları). Ne var ne yok yeni eski?
herkesler ıyı onemlı bısey yok hosgeldın canımmm
farketmez bana cumartesi çalışmıyorum ben ikiside olur ama sanki cumartesi daha iyi olur gibi. Pazar kocayla ilgilenmek lazım :)

tmm canım sen ıstersen ozelden telefon numaranı yaz olur ya burda karsılasamayız falan haberlesırız ordan

zaten hepsı bole sne yorulma ben yaparım dıyen yokkk

hangi erkek derki şekerim :umursamaz:

ben dün anneciğime sipariş vermiştim yapmıştı canım benim..
kalanı da bana verdi.. sabah kahvaltı için getirdim ben de yedim cokacimcoook

ayy bende dün anneciğimi yolcu ettim mafoldumben saolsun gider ayak fasülye kavurmuş onu yedik canım annem benim offoff

kızlar selammm:) ben de haziran annesi olcam inşallah:)
biraz geç geldim galiba,herkes kaynaşmış:)

kızlar selammm:) ben de haziran annesi olcam inşallah:)
biraz geç geldim galiba,herkes kaynaşmış:)

buraya gelındıgı andan ıtıbaren kaynasılıyor sekercım sankı senı lısteye eklemıstım yenı degılsın galıba sen

selamlar kızlar ben bayadır yoktum cinsiyetler belli olmuş darısı başımıza eli ayagı düzgün saglıklı bebişler herkese

kız esra konussana
senin adına konusup duruyom burda kaydirigubbakcemile3

özge kız zehir hafiyesin mübarek :)

ben bi koşu yemek yiyip gelecem bilginize annişlerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…