ben de bilmiyordum bak ben şengül ergünü'ye gidiyorum özeline canım sen bu arada tabiki biz de buluşalım vereliniortak
pamukkale üniversitesinin doktoru mu sanki öyle duydumBen Babür Kaleli'ye gidiyorum canım.
Bende
%50 ismim
%50 kocişin ismi
%100 bebişim artık ne olursa onun ismini yazdıracam.. opuyorumnanaktan
ayy öyle çok fikir var ki aklımda valla..kaydirigubbakcemile3
%100
Aşkla
Üretildi de yazabilirsiniz kızlar :jeyyar:
soz konusu sıteyı kınıyorumm en o sıtede hıc bısey yazdırmıycam kendım body alıp elımle yazıcam tıcaretede atılcam oglumun adını bı kabul edemedı gıcık sıte..
ya kızlar yıne cenenız dusmus bızım bacada bı problem vardı son bıkac haftadır yagmur yagınca akıyo kayınpederım usta getırmıs onlarla ugrasıyodum yıne dolmus her yerr
hhaahha herkes yokoldu
hepiniz body tasarım mı yapıyonuz kız
2-3 ay öncesi kndime yapmıştım hatta boyalarım evde duruyo nettn kalıp çıkardımmı tamamdırrr,hay aklınla bin yaşa unuttuydum
%100 LPG ile üretildimi yazdırayım ben kız. ( benim kız tüp bebek ya ):roflol:
slm kıslar
bende şindi hastaneden geliyorum ..kocişimle dısarda keyif yapıyooruz:)))oturdugum yerdende size yazıyorum
bebegim 136 gram cok tatlııı..burnu bilke cıkmıs..ya benim ayaklarımda uyusma oluyor öylekii uykumdan uyandırıyor üstüne basmadan gecmiyor doktorum kalp damar cerahhına yönlendirdi işallah bşi yoktur..
sizler neler yaptınız ..bu arada bn yine kayınvalidemlere geldim yılbasını burda geciricez ayy esşimin kardeşii evi bi süslemiş görseniz sünnet evi gibi:)))
fıkır benden cıktı fıkır hakkımı ısterım bananeee
tubıcıkkk nerelerdesın kusuummmmmm..
ama ben daha önce icraat yaptıydım
ateşle yaklaşmayınız yazdır..laelaelaelaelae
ben geldım herkes kactı.. ben facede remının altına yazdıgın lınkten yapıyodum canım ordaf ıyatı dolarla yazılıyordu aynı sıteden bahsetmıyoruz galıba yabancı bı sıteydı orası degıl mı??
banaaneeeeeeeeeeeeeeeeeee:gitme:
unutmustun ama bızde ıstıyoruz hakkımızı.. bizimde hakkımız söke söke alırızzz....
www.simplycolors.com.tr sitesinde tasarlayıp sipariş ettiğim body ler geldii..
ay o kdr güzeller ki anlatamam..
süper olmuş ikisi de..
valla tavsiye ederim alın bişiler..
ay bayıldım bebişimi onların içinde hayal ettim yaa..
ay gelsin bir an önce de koklayayım doya doya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?