2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hhaahha herkes yokoldu
hepiniz body tasarım mı yapıyonuz kız

%100 LPG ile üretildimi yazdırayım ben kız. ( benim kız tüp bebek ya ):roflol:

slm kıslar

bende şindi hastaneden geliyorum ..kocişimle dısarda keyif yapıyooruz:)))oturdugum yerdende size yazıyorum

bebegim 136 gram cok tatlııı..burnu bilke cıkmıs..ya benim ayaklarımda uyusma oluyor öylekii uykumdan uyandırıyor üstüne basmadan gecmiyor doktorum kalp damar cerahhına yönlendirdi işallah bşi yoktur..

sizler neler yaptınız ..bu arada bn yine kayınvalidemlere geldim yılbasını burda geciricez ayy esşimin kardeşii evi bi süslemiş görseniz sünnet evi gibi:)))

2-3 ay öncesi kndime yapmıştım hatta boyalarım evde duruyo nettn kalıp çıkardımmı tamamdırrr,hay aklınla bin yaşa unuttuydum

hhaahha herkes yokoldu
hepiniz body tasarım mı yapıyonuz kız

ben geldım herkes kactı.. ben facede remının altına yazdıgın lınkten yapıyodum canım ordaf ıyatı dolarla yazılıyordu aynı sıteden bahsetmıyoruz galıba yabancı bı sıteydı orası degıl mı??

2-3 ay öncesi kndime yapmıştım hatta boyalarım evde duruyo nettn kalıp çıkardımmı tamamdırrr,hay aklınla bin yaşa unuttuydum

fıkır benden cıktı fıkır hakkımı ısterım bananeee

tubıcıkkk nerelerdesın kusuummmmmm..

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. maşallah bebişinede. tubicik sende mersinden mişsin canım doktorun kim

oradakinin sonuna tr koy canımcım.. o zaman site türkçeye dönüyo.. bide oradan denesene bak şimdi aklıma geldi.. ben oraya tr siz yazmışım yeni gördüm

geldi demek ne güzel
bende maaşımı alayım hemen yaptırcağım 2 tane.:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…