2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. maşallah bebişinede. tubicik sende mersinden mişsin canım doktorun kim

aa sendemi mersindesin bnm doktorum hataydaki özel mozoik hastanesine geliyorum burdaki doktor süperrr..seninin kim dkotorun orda tavsiye edebilecegin biri varmı..zor oluyo mersinden hataya gitmek ama doktorumdan cok memnunum

kıs deomon seninkidemi erkek..allahım güzel ömürler versin

canım ben tüpbebek le hamile kaldım o yüzden hala merkezdeki doktorum takip ediyo. mersin tüp bebek necip öztürk. ben memnunum ama

ama hastaneye gitmek istesen sistem tıpda haldun canova var arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı bende normal olsaydı ona gidecektim.

anam ben yaparım daemonumaaaaaa kıyamam
tmm ıstıyoruzzzz ama bak ona gore he ehe eheheh
oradakinin sonuna tr koy canımcım.. o zaman site türkçeye dönüyo.. bide oradan denesene bak şimdi aklıma geldi.. ben oraya tr siz yazmışım yeni gördüm
ay evet kuzum bole yapınca oldu sıtenın turkcesıde varmıs..
kıs deomon seninkidemi erkek..allahım güzel ömürler versin

evet cnm erkekımm gelıyo benımdee.. amın acanım heopımızın bebıslerı saglıkla uzun bı omur gecırsın ınsallah

fıkır benden cıktı fıkır hakkımı ısterım bananeee

tubıcıkkk nerelerdesın kusuummmmmm..

buradyımmm canım bnm..gezmelerdeyiz oglumlaa yılbası hazırlıgı:))sen nasılsınnnnn

tamam bi arastırayımmm

tubicik amma geziyon kız sende maşallah sana
bizde evden işe işten eve pinekleyip duruyoruz valla

Allah nasip ederse doğumdan 30 gün sonra kuzenim evlenecek denizliden izmire gideceğiz bakalım bişey olmaz herhalde... benim teyzem kızı 20 günlükken istanbuldan izmire gelmişti...

ahuhayat, ANOVA, a_ilcin, bebis02, casper33+, esmer80, gunesim+, leach, melmea, mhtp, ozgecay+, rapunzell_82, snm2008, suulee, Zynpmrt+

bu cadılar niçün yazmıyo:hulya:

canım ben okuyorum valla geçmişi yetişemiyorumki maşallah hız süper...

canım body lerin bir tanesi mi 17,5 tl?

aaaa canım sende Denizlideymişsin.fark etmemiştim daha önce.yeni gördüm.3 denizlili olduk :) bizde mi buluşsak ne?
sen doktora nereye,kime gidiyosun canım?

evet ya yılbaşından sonra bi haftasonu buluşalım oratk bir noktada terasparkta falan olabilir mesela...

tubicik amma geziyon kız sende maşallah sana
bizde evden işe işten eve pinekleyip duruyoruz valla

evde oturup duvarlarla konustugum günlerin acısını cıkarıyom:)gel sende anacım birlikte gezelim

gösositosositonlünden ne koparsa

ıyıyız tubıcıkımm ohh gezın bakalım gezentıler ama ozletme kendını cabuk gelll

:asigim:

bebiş arcihimmmmmkız assagıda ne duruyonuz öylee yazsanıza neydiyonuz bakemm

:sinifsinif: yine çıkardım yaaaa yediklerimi mecbur duş aldım ancak geldim yaffff

cogumuzun cinsiyeti belli olmus..herkese hayırlı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…