canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. maşallah bebişinede. tubicik sende mersinden mişsin canım doktorun kim
tmm ıstıyoruzzzz ama bak ona gore he ehe ehehehanam ben yaparım daemonumaaaaaa kıyamam
ay evet kuzum bole yapınca oldu sıtenın turkcesıde varmıs..oradakinin sonuna tr koy canımcım.. o zaman site türkçeye dönüyo.. bide oradan denesene bak şimdi aklıma geldi.. ben oraya tr siz yazmışım yeni gördüm
kıs deomon seninkidemi erkek..allahım güzel ömürler versin
fıkır benden cıktı fıkır hakkımı ısterım bananeee
tubıcıkkk nerelerdesın kusuummmmmm..
canım ben tüpbebek le hamile kaldım o yüzden hala merkezdeki doktorum takip ediyo. mersin tüp bebek necip öztürk. ben memnunum ama
ama hastaneye gitmek istesen sistem tıpda haldun canova var arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı bende normal olsaydı ona gidecektim.
tmm ıstıyoruzzzz ama bak ona gore he ehe eheheh
şimdi tek sorun düz desensiz body bulmak,ne yazim şkerim üstüne bakim
yaa işte bu planları kaynana yapınca göze batıyor. Kız anası yapsa kızmassınız dimi :)
Benimde annem bebiş 1 aylık olsun alalım İzmire gidelim diyor. Eşim şiddetle karşı bebeğinden ayrılamazmış. Benim %50 im gitmek istiyor %50 im kalmak.
Bende her ikisine ikna ettim. Anneme 2 aylık olsun ilk karma aşılarını yaptıralım öyle gideriz dedim. Eşimede sen bizi götürürsün 1 hafta beraber kalırız sonra sen dönersin iki hafta sonra tekrar izin alırsın bir hafta daha kalır hep beraber döneriz dedim. Bakalım şimdilik ikiside ikna oldu gibi :)
ahuhayat, ANOVA, a_ilcin, bebis02, casper33+, esmer80, gunesim+, leach, melmea, mhtp, ozgecay+, rapunzell_82, snm2008, suulee, Zynpmrt+
bu cadılar niçün yazmıyo:hulya:
www.simplycolors.com.tr sitesinde tasarlayıp sipariş ettiğim body ler geldii..
ay o kdr güzeller ki anlatamam..
süper olmuş ikisi de..
valla tavsiye ederim alın bişiler..
ay bayıldım bebişimi onların içinde hayal ettim yaa..
ay gelsin bir an önce de koklayayım doya doya
aaaa canım sende Denizlideymişsin.fark etmemiştim daha önce.yeni gördüm.3 denizlili olduk :) bizde mi buluşsak ne?
sen doktora nereye,kime gidiyosun canım?
tubicik amma geziyon kız sende maşallah sana
bizde evden işe işten eve pinekleyip duruyoruz valla
gösositosositonlünden ne koparsa
ıyıyız tubıcıkımm ohh gezın bakalım gezentıler ama ozletme kendını cabuk gelll
pamukkale üniversitesinin doktoru mu sanki öyle duydum
evde oturup duvarlarla konustugum günlerin acısını cıkarıyom:)gel sende anacım birlikte gezelim
:sinifsinif: yine çıkardım yaaaa yediklerimi mecbur duş aldım ancak geldim yaffff[/QUOTE
ah canım ya daha geçmedi mi senin bulantıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?