D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #19.221
gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
kelimelerin tükendiği annn=))))))))))))))
anaaaa topige noldu daha dogrusu burdakilere ucmusunuz bakiyorumda bu arada melmea benim laptopum kucagimda degilbuyrunnnnnnnnn
daemon yevvrumm iyi misin
iyi olmanı cenabı haktan dilerim :roflol:
anaaaa topige noldu daha dogrusu burdakilere ucmusunuz bakiyorumda bu arada melmea benim laptopum kucagimda degilbuyrunnnnnnnnn
bak bakk uyanıkk seni göz boyamaya çalışıyoo yakaladıııımmmmmanaaaa topige noldu daha dogrusu burdakilere ucmusunuz bakiyorumda bu arada melmea benim laptopum kucagimda degilbuyrunnnnnnnnn
ay evet..
kızlar ben de çıkıyorum.. artık evime gidem..
bugün kociş gelemiyo beni almaya
şirketlerinde yılbası partisi var
öpüyom hepinizi
melmea diktatör gibi hatunsun.milleti korkuttun , bak kanarya bile korkudan gelir gelmez hemen laptopu attı kucağından delikafadulden
Kızlar discovery travelda bi program var, kadinin 8 tane çocuğu var, ilk ikizleri oluyor, sonra da 6'ı oluyor. İkizler 7-8 yaşlarında, altızlar 2-3 yaşlarında, bi kamera onların yaşamlarını çekiyor. Kadın gördüğü herkese artık annelik içgüdüleriyle yaklaşmaya başlamış, geçen gün kamera şakası vardı, kadın kameramanı, çocuk koltuğuna oturtmaya çalışıyordu, üzeri ince diye bağırıyordu, sanırım ona benzemeye başladım daha ilk çocukta herkesi böyle azarlayasım, sarıp sarmalayasım var
Kızlar discovery travelda bi program var, kadinin 8 tane çocuğu var, ilk ikizleri oluyor, sonra da 6'ı oluyor. İkizler 7-8 yaşlarında, altızlar 2-3 yaşlarında, bi kamera onların yaşamlarını çekiyor. Kadın gördüğü herkese artık annelik içgüdüleriyle yaklaşmaya başlamış, geçen gün kamera şakası vardı, kadın kameramanı, çocuk koltuğuna oturtmaya çalışıyordu, üzeri ince diye bağırıyordu, sanırım ona benzemeye başladım daha ilk çocukta herkesi böyle azarlayasım, sarıp sarmalayasım var
Aferiiiin ha şöyle
:1shok::1shok:
kadının önü arkası sağı solu çocuk olmuş.
beni de sarmala melmea bende çocuğum :1hug:
alkisalkisalkisbana
daemon yevvrumm iyi misin
iyi olmanı cenabı haktan dilerim :roflol:
gel yivrummmmm seni ben sarıp sarmalayayımmm:1hug:
seni pamuklara sarmalar sararımmm-tatlicadiarzu-
rici edr.litfen kucagimda olmayan biseyi nasil atarim.şakkıdımelmea diktatör gibi hatunsun.milleti korkuttun , bak kanarya bile korkudan gelir gelmez hemen laptopu attı kucağından delikafadulden
kuri iftira,litfennnn ben cok saygiliyimdirbuyrunnnnnnnnnbak bakk uyanıkk seni göz boyamaya çalışıyoo yakaladıııımmmmm
ooo ıyı gezıyo senın kociş dun ocakbası bugun yılbası partısı gez allahım gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?