2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaa topige noldu daha dogrusu burdakilere ucmusunuz bakiyorumda bu arada melmea benim laptopum kucagimda degilbuyrunnnnnnnnn

ay evet..
kızlar ben de çıkıyorum.. artık evime gidem..
bugün kociş gelemiyo beni almaya
şirketlerinde yılbası partisi var

öpüyom hepinizi

anaaaa topige noldu daha dogrusu burdakilere ucmusunuz bakiyorumda bu arada melmea benim laptopum kucagimda degilbuyrunnnnnnnnn

melmea diktatör gibi hatunsun.milleti korkuttun , bak kanarya bile korkudan gelir gelmez hemen laptopu attı kucağından delikafadulden

bak bakk uyanıkk seni göz boyamaya çalışıyoo yakaladıııımmmmm
ay evet..
kızlar ben de çıkıyorum.. artık evime gidem..
bugün kociş gelemiyo beni almaya
şirketlerinde yılbası partisi var

öpüyom hepinizi

ooo ıyı gezıyo senın kociş dun ocakbası bugun yılbası partısı gez allahım gez

Kızlar discovery travelda bi program var, kadinin 8 tane çocuğu var, ilk ikizleri oluyor, sonra da 6'ı oluyor. ıkizler 7-8 yaşlarında, altızlar 2-3 yaşlarında, bi kamera onların yaşamlarını çekiyor. Kadın gördüğü herkese artık annelik içgüdüleriyle yaklaşmaya başlamış, geçen gün kamera şakası vardı, kadın kameramanı, çocuk koltuğuna oturtmaya çalışıyordu, üzeri ince diye bağırıyordu, sanırım ona benzemeye başladım daha ilk çocukta herkesi böyle azarlayasım, sarıp sarmalayasım var

topiccek kafayı yedik diyorum ınanmıyosunuz=))

:1shok::1shok:
kadının önü arkası sağı solu çocuk olmuş.
beni de sarmala melmea bende çocuğum :1hug:

daemon yevvrumm iyi misin
iyi olmanı cenabı haktan dilerim :roflol:

hehehehe bunu görünce aklıma babamın askerdeyken ailesine yazdığı mektubu hatırladım aynen şöyle :
sevgili anacım nasılsın .... selam eder ellerinden öperim
babacım..............selam eder ellerinden öperim
kardeşim..............selam eder gözlerinden öperim
mavi gözlü oğluum (abim daha bebek).....selam eder gözlerinden öperim
en sona da sevgili eşim nasılsın iyimisin..... selam eder ellerinden sıkarım kaydirigubbakcemile3 bu mektubu ne zaman görsem kahkahalara boğuluyorum resmen yaa... tabi o zaman utangaçlık varmışş...

Yavrucuklarım, ben kaçar mesai bitti. Kendinize ve pıtırcıklarınıza ii bakın, emi?

melmea diktatör gibi hatunsun.milleti korkuttun , bak kanarya bile korkudan gelir gelmez hemen laptopu attı kucağından delikafadulden
rici edr.litfen kucagimda olmayan biseyi nasil atarim.şakkıdı
bak bakk uyanıkk seni göz boyamaya çalışıyoo yakaladıııımmmmm

ooo ıyı gezıyo senın kociş dun ocakbası bugun yılbası partısı gez allahım gez
kuri iftira,litfennnn ben cok saygiliyimdirbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…