mafoldumben ne bagırıyosun yaaa
of kızlar karımda fena batma vardı bıde bel agrısı eklendı hep yanlıs oturus pozısyonundan bılıyorum ama dımdıkte oturamıyorum notebook kucagımda uzanınca bole oluyo ıste kuyruk sokumum acıyooo
mafoldumben ne bagırıyosun yaaa
ohh iyi oluyo sanaa..
:roflol:
gözün aydın canım.önemli olan herşeyin yolunda olması.görünce için rahatlamıştır.cinsiyet içinde az daha sabır artık :)
kıs susaynen canımm aynen birde laptop kucağımda bugün hiç çıkmadım zatn netten ne yemek yaptım ne bişey tutuldu her biyanım kaydirigubbakcemile3 annemde kızıyor bebişe doğru alıypsun kucağına radyasyon gidior bebeğe diye başımın etini yiyor bende diyporumki ya anne bakıp çıkıyoprum nerdeee bakıp çıkıyorum bir girdiimmi akşamı ediyorum neyseki eşim öle kızmıyor fazla kaydirigubbakcemile3c
aaa dilek cok ayıp cabuk bırak o notebooku hıc yakısıyomu sanaaaaynen canımm aynen birde laptop kucağımda bugün hiç çıkmadım zatn netten ne yemek yaptım ne bişey tutuldu her biyanım kaydirigubbakcemile3 annemde kızıyor bebişe doğru alıypsun kucağına radyasyon gidior bebeğe diye başımın etini yiyor bende diyporumki ya anne bakıp çıkıyoprum nerdeee bakıp çıkıyorum bir girdiimmi akşamı ediyorum neyseki eşim öle kızmıyor fazla kaydirigubbakcemile3c
aayanaaaa nıe bana dusman oldunuz kıss
benim oğlumda sizinkileri döverrr:roflol:benım köpeğim senın kedını yerkaydirigubbakcemile3
aay
düşman olmadım kısss :1hug:
çok seviyom seni Şeniz
ama sana iyi oluyo
hep sen mi baarcan milleteklava:
benim kedim hepsinden tırsar kaçar :1shok:benim oğlumda sizinkileri döverrr:roflol:
benim oğlumda sizinkileri döverrr:roflol:
benim kedim hepsinden tırsar kaçar :1shok:
evet ya önemli olanda o zaten hemde nasıl rahatladım... zaten direk zordum kalbi atıyormu problem varmı diye... görsen kıpır kıpırdı yaa...
kızlar sizinde karnınıza ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor mu??
bu aralar bende olmaya başladı. 10-15 sn kadar sürüyor ağrı sonra geçiyor
acaba rahim büyüdüğü için mi oluyor bu ağrılar.
benim gecen hafta oluyodu bu hafta olmuyokızlar sizinde karnınıza ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor mu??
bu aralar bende olmaya başladı. 10-15 sn kadar sürüyor ağrı sonra geçiyor
acaba rahim büyüdüğü için mi oluyor bu ağrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?