2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of kızlar karımda fena batma vardı bıde bel agrısı eklendı hep yanlıs oturus pozısyonundan bılıyorum ama dımdıkte oturamıyorum notebook kucagımda uzanınca bole oluyo ıste kuyruk sokumum acıyooo

aynen canımm aynen birde laptop kucağımda bugün hiç çıkmadım zatn netten ne yemek yaptım ne bişey tutuldu her biyanım kaydirigubbakcemile3 annemde kızıyor bebişe doğru alıypsun kucağına radyasyon gidior bebeğe diye başımın etini yiyor bende diyporumki ya anne bakıp çıkıyoprum nerdeee bakıp çıkıyorum bir girdiimmi akşamı ediyorum neyseki eşim öle kızmıyor fazla kaydirigubbakcemile3c

kızlar neler kaynattnz yaaa valla okuyamadm gecmısı ama dıreklerımı cızdım bugnnnnnnnnnnnnnnn ya biri ksıack özetleseee

gözün aydın canım.önemli olan herşeyin yolunda olması.görünce için rahatlamıştır.cinsiyet içinde az daha sabır artık :)

evet ya önemli olanda o zaten hemde nasıl rahatladım... zaten direk zordum kalbi atıyormu problem varmı diye... görsen kıpır kıpırdı yaa...

kıs sus
laptop kucağımda falan deme
melmea dövüyo klava:

:roflol:

ekliyorum kızlar koçişim geldide onu karşıladım ekliyorum şimd,i meraklı şaziyeler sizi kaydirigubbakcemile3

aaa dilek cok ayıp cabuk bırak o notebooku hıc yakısıyomu sanaaa

ağlarım bak gıderımmmmmmm gelmeyın ustume:sinifsinif:

aay
düşman olmadım kısss :1hug:
çok seviyom seni Şeniz
ama sana iyi oluyo
hep sen mi baarcan millete klava:

bizde seni seviyurukkk:1hug:

ben kıme bagırdım ayol hıc yaparmıyım öle seyyy kuru ıftıra:kedi:

kızlar sizinde karnınıza ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor mu??
bu aralar bende olmaya başladı. 10-15 sn kadar sürüyor ağrı sonra geçiyor
acaba rahim büyüdüğü için mi oluyor bu ağrılar.

evet ya önemli olanda o zaten hemde nasıl rahatladım... zaten direk zordum kalbi atıyormu problem varmı diye... görsen kıpır kıpırdı yaa...

evet canım.çok güzeller.bende dün gördüm benzer görüntüleri.doktor tek tek gösterdi ayrıntılı bakarken organlarını.beyni,kalbi,omurgası,ciğerleri,böbrek,barsakları falan diye.ne kadar kıpır kıpır bir bebek diyo doktor.dedim annesine çekmiştir.ben biraz hiperaktifimde kaydirigubbakcemile3

Ya o bende de oluyor, korkuyorum hemen tuvalete koşuyorum kontrole. Sonra gaz çıkıyor :dance:

benim gecen hafta oluyodu bu hafta olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…