2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahahahahaha:roflol::roflol:
gider ayak güldürdün beni. ellerini sıkarım haa :roflol::roflol:
ayy yazık ama nasıl utansıysa böyle yazmış .

ayyyyyyyyyyyy koptummm baban cok yasasın emii ellerinden sıkarım heeee.. bosanma sebebı olur be sımdı bu bu devırde. oysakı annen ne kadar mutlu olmustur nasılsın ıyımısın dıyerek bı yarıcalık gosterdıgı ıcınsırnaşık şey
a.s.a.s.

bu arada saat 6 olmuş niye bana haber vermiyorsunuz
mesaim bitti kaçacağım . hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:
bızde senı sevgıyle kucaklayıp hürmetlerimizi sunarız. küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerin öper yasıtlarımın elini sıkarım:teytey:

neyse cancağızlarım bendende sımdılık bu kadar.. bı yerlerımı artık kaldırayımda yemek yapayımm. haydı görüşürükkk...

cok güzel ya

Son düzenleme:
kızlarr iki dakka kayboldum geçmişi okuya okuya bi hal oldum heeee kızlarrr çok mutluyum eşim yapıcakmış bugün yemeği :))))))))))) ya kızlar öle dalmışımki siteye inanırmıısn hava kararmış karanlıkta yazıyorum ışığı bile açmamışım bi baktım eşim içeriye fenerle geliyor baktım uğramaı odaya tabi ılık yok diye bende seslenince adam demiştir desturrrrrrrr kim var orda ne güldüm yaaaa delikafadulden

selam canlarım nasılsınız epeydir girememiştim net yoktu nasılsınız bakalım görüşmeyeli

sırnaşık şey

neyse cancağızlarım bendende sımdılık bu kadar.. bı yerlerımı artık kaldırayımda yemek yapayımm. haydı görüşürükkk...

bu saatten sonra ne yapıcan kızz boşver otur yerine bak bende yapmadım eşim geldi şimdi o yapıcak ben bu hamilelik olayını çok sevdim doğsun hemen arkasından bi tane dahamı yapsam nedir kaydirigubbakcemile3

valla bende eşimi bekliyorum çorbam filan hazırda diğerlerini o yapsın ya mayıştım acayip

ay kızlar bende bı corba ypıcam benım kocıs gec gelıyo saat 8 ı buluyo nerdeyse bıde onun yemek yapmasını beklersem kesın ac kalırız zaten bı tek makarna haslayabılıyo..

çorba zaten hazır kolay gerisi önemli olan cakacım kaydirigubbakcemile3 ama ein çorba içiyorsa yani seviyorsa şanslısın benimlki sevmez yemek yerine bunu yaptım diyemiyorm o yüzden

olurmu kız benimki şimdi güveçte somon yapıcak bakalım yicez ve görücez zehirlenmeyiz inşallah ehheh şaka bi yana benim koçiş çok iyi bilir yemek yapmasını mesela çok enteresan bi omlet tarifi var isteyen olursa yazayım çok güzrl oluyor ama çok değişik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…