hehehehe bunu görünce aklıma babamın askerdeyken ailesine yazdığı mektubu hatırladım aynen şöyle :
sevgili anacım nasılsın .... selam eder ellerinden öperim
babacım..............selam eder ellerinden öperim
kardeşim..............selam eder gözlerinden öperim
mavi gözlü oğluum (abim daha bebek).....selam eder gözlerinden öperim
en sona da sevgili eşim nasılsın iyimisin..... selam eder ellerinden sıkarım kaydirigubbakcemile3 bu mektubu ne zaman görsem kahkahalara boğuluyorum resmen yaa... tabi o zaman utangaçlık varmışş...
archimmimcim saat 6 olmus:icecream:a.s.a.s.
bu arada saat 6 olmuş niye bana haber vermiyorsunuz
mesaim bitti kaçacağım . hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:
ayyyyyyyyyyyy koptummm baban cok yasasın emii ellerinden sıkarım heeee.. bosanma sebebı olur be sımdı bu bu devırde. oysakı annen ne kadar mutlu olmustur nasılsın ıyımısın dıyerek bı yarıcalık gosterdıgı ıcınsırnaşık şeyhehehehe bunu görünce aklıma babamın askerdeyken ailesine yazdığı mektubu hatırladım aynen şöyle :
en sona da sevgili eşim nasılsın iyimisin..... selam eder ellerinden sıkarım kaydirigubbakcemile3 bu mektubu ne zaman görsem kahkahalara boğuluyorum resmen yaa... tabi o zaman utangaçlık varmışş...
bızde senı sevgıyle kucaklayıp hürmetlerimizi sunarız. küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerin öper yasıtlarımın elini sıkarım:teytey:a.s.a.s.
bu arada saat 6 olmuş niye bana haber vermiyorsunuz
mesaim bitti kaçacağım . hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:
böylesin yani:1shok:niyekine:icecream:gözüm üstünde kanarya-tatlicadiarzu-kötükedihüso
senide sevgiyle kucaklıyoruz..Yavrucuklarım, ben kaçar mesai bitti. Kendinize ve pıtırcıklarınıza ii bakın, emi?
beni kandıramazsınn..kötükedihüsorici edr.litfen kucagimda olmayan biseyi nasil atarim.şakkıdı
kuri iftira,litfennnn ben cok saygiliyimdirbuyrunnnnnnnnn
cok güzel yahehehehe bunu görünce aklıma babamın askerdeyken ailesine yazdığı mektubu hatırladım aynen şöyle :
ben böyleyim ama:CüvCüv:senide sevgiyle kucaklıyoruz..
beni kandıramazsınn..kötükedihüso
kızlarr iki dakka kayboldum geçmişi okuya okuya bi hal oldum heeee kızlarrr çok mutluyum eşim yapıcakmış bugün yemeği :))))))))))) ya kızlar öle dalmışımki siteye inanırmıısn hava kararmış karanlıkta yazıyorum ışığı bile açmamışım bi baktım eşim içeriye fenerle geliyor baktım uğramaı odaya tabi ılık yok diye bende seslenince adam demiştir desturrrrrrrr kim var orda ne güldüm yaaaa delikafadulden
neyse cancağızlarım bendende sımdılık bu kadar.. bı yerlerımı artık kaldırayımda yemek yapayımm. haydı görüşürükkk...
slm cakacim nasilsin iyimisinselam canlarım nasılsınız epeydir girememiştim net yoktu nasılsınız bakalım görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?