- Konu Sahibi daemon
-
- #19.281
cok seker olmus.bizede anlatirsin demi nasil yaptigini.bende örücem de bakiniyorum öylekızlar oğluşuma patik ördümmm :hulya:
dün başladım buqün bitirdimm :hulya:
buyrunn bakın teyzelerii..opuyorumnanaktan
2010 Haziran ßeßişlerinin cicilerii.. ßuyrun... - Sayfa 13 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kendine iyi bak canim.gözün üstümde biliyorumyerimsenibenkızlar ben kacıyorum gozum uzerınızde arada katıılırı belkı evı toparlıyım hıc bısey yapmadım bugun
cok seker olmus.bizede anlatirsin demi nasil yaptigini.bende örücem de bakiniyorum öyle
çokkk güzel olmuş tatlı cadı eline sağlık biizmkileride birer çift örersin artıık teysesiii )) neysde bende çıkıyorum annem merak etmiş çıkım bakim bakim buğün uğrayamadımm oanada hadi ğörüşürzzzzzzzz
Allaha sükür canim.günleri gecirmeye calisiyoruz iste.çok şükür kanaryacığım bir gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz işte senin nasıl gidiyor
tamam canim cok sagol.anlatırım tabiki canımm :hulya:
bende örneğini internetten aldım..
şimdide bi tane araba modeli başladımm
oda çok şeker oluyoooodelikafadulden
bitirince paylaşırım yinehihoyyyt
iyi akşamlar...
kızlar bana akıl verinnn...
11+4 üz şu an. bugun dr.a gittim. ense kalınlığı 1.2 mm. normal dedi. ikili üçlü test falan yaptıracakmıyım diye sordu. eğer sonlandırma niyetiniz yoksa stres yapmayın ve test yaptırmayın dedi.. aklım karıstı... siz ne diyorsunuz. yaptırmayan varmı bu testleri... yaşda 35 bu arada . herkes başıma vuruyo .yaş varya test zaten yüksek çıkacak falan diye.. sinirlerim laçka oldu. ben istedim sanki bu yaşa kalıp çocuk yapmayı... :sinifsinif:
iyi akşamlar...
11+4 üz şu an. bugun dr.a gittim. ense kalınlığı 1.2 mm. normal dedi. ikili üçlü test falan yaptıracakmıyım diye sordu. eğer sonlandırma niyetiniz yoksa stres yapmayın ve test yaptırmayın dedi.. aklım karıstı... siz ne diyorsunuz. yaptırmayan varmı bu testleri... yaşda 35 bu arada . herkes başıma vuruyo .yaş varya test zaten yüksek çıkacak falan diye.. sinirlerim laçka oldu. ben istedim sanki bu yaşa kalıp çocuk yapmayı... :sinifsinif:
doktor nıe ole bısey solemıskı ben anlmadım hıc bı problem gorunmuyo kı zaten sen yınede testlerını ıhmal etme dedım ama bu testlerın %100 dogruluk payı yoktur sadece bı rısk degerlendırmesı cok kafaya takıp bebgınıde kendınıde uzem..
cadıcıkk baktım patıklere adresını vereyım bırde ben ısterım he ehe hehe ehhehe
ablacım... bebeğinin ense kalınlığı çoook normal..
yani öyle qörünüyor ki sen test yaptırsan bile
risk düşük çıkacak..
biçok arkadaşımızın ense kalınlığı bu civarlarda çıktığında
doktorları kendisi qerek qörmemiş..
yani bence test yaptırmana qerek yok..
ve sakın kafana bişeyi takma bence herşey çok normal yerimseniben
doktor nıe ole bısey solemıskı ben anlmadım hıc bı problem gorunmuyo kı zaten sen yınede testlerını ıhmal etme dedım ama bu testlerın %100 dogruluk payı yoktur sadece bı rısk degerlendırmesı cok kafaya takıp bebgınıde kendınıde uzem..
cadıcıkk baktım patıklere adresını vereyım bırde ben ısterım he ehe hehe ehhehe
ben pırasayı genelde yemek gibi yapıyorum işte önce havuçları kızartıyorum sonra pısaraları sonra az biraz pirinç suyu limon sıkıyorum biradza salçayıda katıyorum kavurma sırasında okadar ama fırında nasıl oluor bilmem
iyi akşamlar...
ben senin yerinde olsam ultrason sonuçlarımı alır başka doktora giderim
oda gerek duymazsa yapacak bişey yok
ama bak burda bu kadar kişiyiz %90 ımız yaptırdı 2 li testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?