2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hım ama ben soyupta haşlamıyorum sanki kabukla haşladığımda daha ğüzel oluyor tadi ne bilim herkezin yapış şekli tabi

çokkk güzel olmuş tatlı cadı eline sağlık biizmkileride birer çift örersin artıık teysesiii )) neysde bende çıkıyorum annem merak etmiş çıkım bakim bakim buğün uğrayamadımm oanada hadi ğörüşürzzzzzzzz

cok seker olmus.bizede anlatirsin demi nasil yaptigini.bende örücem de bakiniyorum öyle

anlatırım tabiki canımm :hulya:
bende örneğini internetten aldım..
şimdide bi tane araba modeli başladımm
oda çok şeker oluyoooodelikafadulden
bitirince paylaşırım yinehihoyyyt

örerim tabiki canımm
istediğiniz patik olsunn :CüvCüv::1hug:

çok şükür kanaryacığım bir gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz işte senin nasıl gidiyor
Allaha sükür canim.günleri gecirmeye calisiyoruz iste.
arkadaslar bende cikiyorum.hepiniz Allaha emanet kalin.kocisim geldi yürüyüse cikartcak simdi beni.hepiniziopuyorumnanaktan

iyi akşamlar...

kızlar bana akıl verinnn...
11+4 üz şu an. bugun dr.a gittim. ense kalınlığı 1.2 mm. normal dedi. ikili üçlü test falan yaptıracakmıyım diye sordu. eğer sonlandırma niyetiniz yoksa stres yapmayın ve test yaptırmayın dedi.. aklım karıstı... siz ne diyorsunuz. yaptırmayan varmı bu testleri... yaşda 35 bu arada . herkes başıma vuruyo .yaş varya test zaten yüksek çıkacak falan diye.. sinirlerim laçka oldu. ben istedim sanki bu yaşa kalıp çocuk yapmayı... :sinifsinif:

ablacım... bebeğinin ense kalınlığı çoook normal..
yani öyle qörünüyor ki sen test yaptırsan bile
risk düşük çıkacak..
biçok arkadaşımızın ense kalınlığı bu civarlarda çıktığında
doktorları kendisi qerek qörmemiş..
yani bence test yaptırmana qerek yok..
ve sakın kafana bişeyi takma bence herşey çok normal yerimseniben

doktor nıe ole bısey solemıskı ben anlmadım hıc bı problem gorunmuyo kı zaten sen yınede testlerını ıhmal etme dedım ama bu testlerın %100 dogruluk payı yoktur sadece bı rısk degerlendırmesı cok kafaya takıp bebgınıde kendınıde uzem..

cadıcıkk baktım patıklere adresını vereyım bırde ben ısterım he ehe hehe ehhehe

tabiki canım büyük zevkle yaparım..:hulya:
çok ciddi söylüyorum isteyenlere yapabilirim çok kolay ve zevkli :1hug:

sağol canım ... iyice rahat edeyim diye bir doktora dah gidip ultrsonla bir inceleme daha mı yaptırsam diyorum
aslında eşimle bende öyle düşünmüştük. ama arkdaslarım kaderci davranıyorsun diye kızdılar. birde doktorum türbanlı diye kürtaj karşıtı ve önyargılı diyorlar. benimse tam tersi hosuma gidiyor. bu sonuçta Allahın bir mucizesi..ve robot gibi bilimsel bir deney gibi yaklasan ruhsuz bir dr olacagına böyle daha güzel....
5 aylık olacak bebek tüm testler bittiğinde ve o zman aldıramam. zaten testler iyi de olsa herşey mükemmel demek değil bu.. her zman risk var.. içim rahattı. hatta dr bile dedi eşime ço k rahat bir annemiz var ne güzel diye ama yarım saattir ağlıyorum..

dr bence bir risk yok dedi. yaş nedeniyla yüksek risk görünecektir zaten dedi sonrada.
off ya babannem gibi tarlada doğurmak istiyorummmm

portakal ağacaından aldım tarifi

malzemeler:

* 1kg.pırasa
* 3 yumurta, çırpılmış
* 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 2 yemek kaşığı un
* 1 çay bardağı galeta unu (ben robottan geçirilmiş kepekli ekmek içi kullandım)
* tuz
* karabiber

hazırlanması:

1. pırasaları yıkayıp küçük parçalar halinde doğrayın. tuzlu suda haşlayın. daha sonra suyunu süzüp robottan geçirin.
2. borcamı yağlayıp bolca galeta unu serpin.
3. pırasaları ve diğer malzemeleri iyice karıştırıp borcama yayın. üzerine tekrar galeta unu serpin. önceden ısınmış 200C fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

ben senin yerinde olsam ultrason sonuçlarımı alır başka doktora giderim
oda gerek duymazsa yapacak bişey yok
ama bak burda bu kadar kişiyiz %90 ımız yaptırdı 2 li testi

ben senin yerinde olsam ultrason sonuçlarımı alır başka doktora giderim
oda gerek duymazsa yapacak bişey yok
ama bak burda bu kadar kişiyiz %90 ımız yaptırdı 2 li testi

galiba yaptıracam ikili testi ama sonucuna bakamyacağım birşeyi yaptırmakta tuhaf geliyor..
sadece baska bir doktora gidip ultrason ve ense kalınlığından emin olayım içim rahatlasın bari..
o kadar tatlıki bebişim taklalar atıyodu bugün :)

uyuyayım da biraz dinleneyim..
çok sağolun kızlar..
sonuçlarla gelirim gene .. güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…