2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her hafta temizlik yapıyorum valla kedi de var benim evimde. bi pisliği yok garibin ama.. işte temizlemek lazım her şeye rağmen

ayy oku oku zor bitirdim valla ne yazmışını pes yaniiii
uykum geldi benim kızlarr öpüyorum hepinizi görüşürüzz yarınn

her hafta temizlik yapıyorum valla kedi de var benim evimde. bi pisliği yok garibin ama.. işte temizlemek lazım her şeye rağmen

canım benim gibi düzenli temizlige alışkınsan yapamayınca uykun bile kaçar ama bebişler daha önemli. temizlik bi şekilde oluyor .

iyi geceler uklacım

nefes canım hiç alışkın değildim işte temizlik yapmaya eşimin annesinin gazına geldim biraz da dedi çok yardımcı olurum ben sana diye.. ilk ay 2 kere geldi ondan sonra da bi daha gelmedi. o bulantılarla halsizlikle yaptım hep. ev de büyük biraz eşim de hiç sevmez yardım etmeyi.. napalım işte alışmaya çalışıyorum

canım maddi
durumun iyise bi kadın bul kendine aylık anlaş ben ilk bebegimde öyle yapmıştım .ama ben acayip enerjiktim onda beş dakikada oturmazdım bide çalışıyordum ama bunlarda enerji yok ikiz diye heralde kadın olayınada pek girmemeye çalışıyorum malum kıriz biraz etkiledi ufaklıkta kreşe gidiyor istekleri bitmiyor eee bide ikizler gelecek ayrı masraf son aylar inşallah bir kadınla anlaşıcam

eşimin iş durumu çok iyi değil bu aralar harcamalarımızı en aza indirdik o yüzden bikaç aydır. annem burda değil.. annem burda olsa zorlanmazdım hiç ama. napalım işte

eşimin iş durumu çok iyi değil bu aralar harcamalarımızı en aza indirdik o yüzden bikaç aydır. annem burda değil.. annem burda olsa zorlanmazdım hiç ama. napalım işte

hepimizin aynı canım benim annen yakınımda ama oda bu aralar rahassız pek faydası olmuyor. ya dedigim gibi bebişlerle kendimizin can saglıgına bakacagız gerisini sallayacagız :teytey::teytey:

aynen öyle. ilk zamanlar bekledim birileri gelsin yardım etsin diye ama sonradan alışıyo insan. sonuçta bebiş geldiğinde de yapılması lazım. ben bi de evde istemeyecem kimseyi

ben yatıyorum artık canım. geç oldu. yarın da nişan var uzun sürmez inşallah. yarın görüşürüz. öpüyorum kocaman

iyigeceler canım tatlı rüyalar rüyanda bebişin öpsün seniopuyorumnanaktan

kızlar bana sans dıleyın ehlıet sınavına gırıyorum bu gün :Saruboceq:
öptüm hepınızı:1hug:

Günaydınnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrr
çok açımmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

delikafadulden

Günaydın

bugün eşimle beraber kalktım kahvaltı yaptık
evi toplayıp öğlen yanına gidecem

Son düzenleme:
Günaydın

bugün eşimle beraber kalktım kahvaltı yaptık
evi toplayıp öğlen yanına gidecem

qünaydın canım.
hoşqeldin :1hug:
ßende bu sabah eşimle beraber kalktım
kahvaltı yaptık. uyucaktım tekrar aslında ama
uyku tutmadı yaa

günaydın kızlaaarrr...

rutin cumartesi toplantım bitti..

saat 10.00-10.30 gibi kocişim yanıma gelecek ve doktorumuzun yanına cıkacaz.. ay cok heyecanlıyım yaaa delikafadulden

Günaydın tatlıcadı
yemekten sonra uyumamaya özen gösteriyorum ben
uyuduktan sonra hazmedemiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güsel anneler özge hadı hayrlı haberler getırırsın inş kızzzzz...
bende evdeyım kızlar kocam işe gitti uyuyamadm temzlk yapıyorum offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…