- Konu Sahibi daemon
-
- #19.601
her hafta temizlik yapıyorum vallakedi de var benim evimde. bi pisliği yok garibin ama.. işte temizlemek lazım her şeye rağmen
ayy oku oku zor bitirdim valla ne yazmışını pes yaniiii
uykum geldi benim kızlarr öpüyorum hepinizi görüşürüzz yarınn
iyi geceler uklacım
nefes canım hiç alışkın değildim işte temizlik yapmayaeşimin annesinin gazına geldim biraz da dedi çok yardımcı olurum ben sana diye.. ilk ay 2 kere geldi ondan sonra da bi daha gelmedi. o bulantılarla halsizlikle yaptım hep. ev de büyük biraz eşim de hiç sevmez yardım etmeyi.. napalım işte alışmaya çalışıyorum
eşimin iş durumu çok iyi değil bu aralarharcamalarımızı en aza indirdik o yüzden bikaç aydır. annem burda değil.. annem burda olsa zorlanmazdım hiç ama. napalım işte
aynen öyle.ilk zamanlar bekledim birileri gelsin yardım etsin diye ama sonradan alışıyo insan. sonuçta bebiş geldiğinde de yapılması lazım. ben bi de evde istemeyecem kimseyi
ben yatıyorum artık canım. geç oldu. yarın da nişan varuzun sürmez inşallah. yarın görüşürüz. öpüyorum kocaman
kızlar bana sans dıleyın ehlıet sınavına gırıyorum bu gün :Saruboceq:
öptüm hepınızı:1hug:
igeceler tatlım ya insan bi dizi izleyip yatınca onun etkisinden kalıyor resmn o karakterlerin yerine geçiyosun rüyanda aa bakıyorum dizi kahramanları e tabi bazen iyi olmuyor ddğil yakışıklı yakışıklı artisltleri rüyadada olsa yakından görüyorumm ayyyy koçiş duymasınnnnn delikafadulden adam uyumamada yasaklar kıskanırda bari rüyalarda özgür uçalım dimi hanımlar sırnaşık şey :sm_cool:c
Günaydın
bugün eşimle beraber kalktım kahvaltı yaptık
evi toplayıp öğlen yanına gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?