2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz geldikkkk, cıbı cıbı yaptıkkk dua ettik bu gece hepinizeeee sağlıklı doğurun meleklerinizi diyeee...
sütümüzde içtikkkk.... geldikkkkkkkk

aayyy kızlar durun bi ya bugün bi haber aldım bebişlerin biri kesin erkekmiş alın bi erkek daha bizim evde üçlendi erkekler onbeşgün sonra bakalım öbürünü söyliyecekler hayırlısı.

bence diğeri kız olcek bak görürsünnn nefescimmm

alkisalkisalkis uklaaa görmedim ben seni ya bide bebşler saglıklı ayrı kesede aynı kiloda boyda ohhh bugün bir uyku çekecegim rahat rahat .

yok belli değil kanaryacım bu salı belli olucak kısmetse ne garip dimi aynı anda hamile kaalmışız kaydirigubbakcemile3
evt dilekcim ayni anda.benim de daha belli degil.hemen hemen herkesin belli olmaya basladi hayirlisi olsun.cinsiyetleride tutturursak tam olurkaydirigubbakcemile3

ay kızlar bende bı corba ypıcam benım kocıs gec gelıyo saat 8 ı buluyo nerdeyse bıde onun yemek yapmasını beklersem kesın ac kalırız zaten bı tek makarna haslayabılıyo..
kıss biz bu akşam, akşam yemeğinde etsiz çiğ köfte yedikkk heheheh:lepi:

alkisalkisalkis uklaaa görmedim ben seni ya bide bebşler saglıklı ayrı kesede aynı kiloda boyda ohhh bugün bir uyku çekecegim rahat rahat .
delikafaduldencanım çok sevindim yaa ohhh onlarda geniş geniş yatsınlarrrr alkisalkisalkis

kızlar şu yediklerinizi söylemeyin canım çekti gece gece offf acı acı ya hamile var gardaşakannehir

aayyy kızlar durun bi ya bugün bi haber aldım bebişlerin biri kesin erkekmiş alın bi erkek daha bizim evde üçlendi erkekler onbeşgün sonra bakalım öbürünü söyliyecekler hayırlısı.
canım benim de geçen ay biri erkek dedi diğerini göremedim demişti bu ay kız olduğunu öğrendik senin kaç haftalık

senin bebişlerini de yeriiiiiiiim
bebiş krizim var bugün

al kızz yeee tam yemelik biri nasıl takla atıyordu felaket birşey diyeri daha uslu kaydirigubbakcemile2

canım benim de geçen ay biri erkek dedi diğerini göremedim demişti bu ay kız olduğunu öğrendik senin kaç haftalık

dormalde ondört haftalık canım ama onbeş görünüyor ama benim içime öbürüde erkek gibi geliyor bi tanesi kız olsun okadar istiyordum ki ama şu son bir hafta sağlıklarından endişelenerek geçirdim ondan hiç umursamıyorum napalım evde dört erkek uyyyy.opuyorumnanaktan

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

AMİN CANIM hepimizinkini inşallah

canım benim bebişlerini gördün ya ondandır:) bize de gel temizliğe pazartesi günü babannem gelicekmiş yılbaşında beraber olalım diye... hala evim dağınık yarın eşimin kardeşinin nişanı var... bi pazar günü kaldı ne yapıcam bilmiyorum

ayyy geleyim valla ben bir haftadır hiç birşey yapmıyorum eşimde agır çalıştı bu hafta faydası pek olmadı herkez kız sen nasıl duruyorsun diyor ama işte iç sıkıntısından yapamıyordum ama tutmayın beni varka yıkarım duvarları bile ayyy sen hamilesin bide kimene ya boş ver beyenmeyen yapacak sallakaydirigubbakcemile2sırnaşık şey:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…