2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk olsun güneişçim sen iste muhabbet yeniden başlasın ayıp ettin yani

cnm bnm saoll ama yorulmayın yınede
buarada dızlerbıttı uykular gelmeye basladı ben normlde bu satte 2 .uykmda olyrdm bugun bır ılk

dilekcildir seninle ayniyiz.takvimine bakinca listeye bakayim dedim.günlerimizde ayni.dogumumuz hemen hemen ayni zamana denk gelecek gibi.seninde mi cinsiyeti belli degil daha

yok belli değil kanaryacım bu salı belli olucak kısmetse ne garip dimi aynı anda hamile kaalmışız kaydirigubbakcemile3

cnm bnm saoll ama yorulmayın yınede
buarada dızlerbıttı uykular gelmeye basladı ben normlde bu satte 2 .uykmda olyrdm bugun bır ılk

aaa evet saate bakınca anladım bende bıu saatte yatakta olmam ve uykuya dalmış olmam lazımdı buğün neden böle oldu bilmem kız uykularımızdamı azalıyor yoksa uykusuzluktansa ilk aylardaki gibi çok uyumayı tercih ederim en azından vakit geçiyor uyuyunca :bbo:

efet haklısn ben uyurdm herlde ama kocış gec geldı işten kaprıs yaptm bıde corba yaptrdm onu ıctm anca kaldm busaate size taklym dedım ama sabahlrı uyuyamyrm bılıyrmsn benkıı öğlen 1 lere kdr uyuyan kız sabah 8 dedımmı ayakta cok ılgnc

ala ala evet bu işte bi gariplik var uyarıcı şeylermi yiypsun yatmadan önce ne bilim portakal suyumu içiyosun greyfurt filanmı içiyosun onlar bide çay dicem ama çay içmezsin heralde onalr uyku düzenini bozar ben akşam kaçtı yatarsam yatarım öğle namazına kadar uyuyorum kaydirigubbakcemile3

söle kocanada biraz yağlasın masaj yapsın karnınan iyi gelir sonrada sıcak bi havuya sar karnını kıvır dizlerini karnına çek uyu rahatlarsın

pek bılgım yok aslnda ama coksıcak yapmyn böle durmlarda dıyorlar kız ama nekdr doru bılmem

yokya bulantı ogurmelrım gecmedıkı bısıler yıyp ıcım zar zor yedgm yemek okaaa

hımm anladım sıcak dediysem öle ılık yani çok çok sıcak değil canım ozaman biraz geçmesini bekliceksin

neyse tatlım ben koçişi çağırayımd ahazırlasın yatakları anca kendine iyi bak canım bebişini ve seni öpüyrumopuyorumnanaktan

neyse kıslar öpüyorm hepinizi iigclr kocam kızdı kucgmdaaaaaa bılgısayar vr diyeee
kendınıze bebişlere iyi bakınnnnnnnnn

bak ağrıların oluypsa en başta ayağını sıcak tut bi kaç ğün iki çorap üst üste ve çetik giymeyi dene bakalım geçicekmi geçmezse bunları denersin ama unutma ayağını sıkı tut tatlım çok önemli ama o kasık ağrıları olucak illaa bendede oldu ama uzun sürmediğii için pek kafaya takmadım bazen masajla geçiştirdim neyse ttalım vamı başka sorucağın bişi

tamam tatlım benide bütün gün karnımda pc ne yalan söleyim laptop olunca böle oluyor massa pcsi değişlki aramıza mesafe koyalım neyse bende çıkayımda koçiş kızmadan öptümmm ii gecelerrr

iyigeceler kızlar .anca girebildim bir bakayım dedim ama uyumaya kaçıyorsunuz heralde.öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…