2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mide bulantısı ve karnında yırtıklar anneye çekermiş ilk hamileliğimde doktor annenin karnı yırtılmışsa seninde yırtılır ne sürersen sür farketmez dedi genetik birazda

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar

xhefelix bol bol dinlen canım sen çok geçmiş olsun
burdan bir arkadaşımıza daha doktor kürtaj tarihi vermişti zeyhat'tı sanırım, ama bak bebeği tutundu ona hala birlikteler
iyi düşün iyi olsun

Benim mide bulantım hiç olmadı. Uyumdan ölcez herhalde :) Gerçi anneye çekermiş tezide bende geçerli. Anneminde hiç olmamış ve annemin hiçbiryerinde çatlağıda yok. Ama ben biraz iricene olduğum için hamile kalmadan öncede çatlaklarım vardı (gerçi karnımda değil.) Hatta size söyle söyleyim benim göğüslerim çok erken ve bir anda büyüdü ilkokul dörtten beri göğsümde çatlak vardır.

Bende bişiler oluyo genelde geceleri ama gaz sancsı gibi, karın içinde sızlıyo resmen ara ara. Umarım gazdır...CADIARZU

günaydın kızlarrr ya ne çok konuşmuşsunuz gene
oku oku hala bitiremedim
benimde h.sonu karnımda acayip sızlama oldu hala da ara ara oluyooo

mide bulantısı ve karnında yırtıklar anneye çekermiş ilk hamileliğimde doktor annenin karnı yırtılmışsa seninde yırtılır ne sürersen sür farketmez dedi genetik birazda

benim annemin çatlağı yok, bulantısı da olmamış.. valla bulantı konusunda çekmişim, onun da olmamış hiç bulantısı, inşallah çatlak konusunda da çekerim..

sabah kahvaltı yaptım 10 dk zor durdu her sabah aynını yaşıyorum ya çok fenayım
2 li test için dr um başka bir dr yönlendirdi ama adamın tüm randevuları 1 ay boyunca doluymuş
ne yapcam ya offf

günaydın kızlar malesef bebeğimi kaybettim çarşamba günü dr gittik gebelik bozulmuş dedi bebeğim hiç gelişmemiş sata göre 9 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık çıkıyo ve kalp atışı felanda yok düşükte yapamadım bu zamana kadar düşse düşerdi kürtajla alacaz dediler okadadar üzüldümki perşembe günüde kürtaj oldum beni listeden silin kısmet değilmişbenneyaptımki:kızgın:
canım çok çok geçmiş olsun
inşallah tekrar dan en kısa sürede hamile kalırsın...

sabah kahvaltı yaptım 10 dk zor durdu her sabah aynını yaşıyorum ya çok fenayım
2 li test için dr um başka bir dr yönlendirdi ama adamın tüm randevuları 1 ay boyunca doluymuş
ne yapcam ya offf

Uklacım doktorun tek bir doktor alternatifimi verdi? Bide kime yönlendirdi acaba söylemenin sakıncası var mı??

selam kızlae nasılsınız ya 11.ci haftaya geldim nerdxeyse bu mide sorunları hala bitmedi ben ne zman hamileliğim tadını çıkarıcam ya çok sıkıldım canım hiç bir şey yapmak istmiyor ne dışarıya çıkmak ne temizlik yapmak nedde yemek yemek :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım bende de aynı durum çook fenayım her sabah kahvaltısı işkence halinde
akşam yediklerim zor duruyor evde wc ye gidemiyorum o wc ye takılan koku gidericiler bile midemi bulandırıyor eğilemiyorum hemen çıkartasım geliyor
off daha neler neler

Günaydın Kızlarrrrr ßen qeldimmmmmmmm opuyorumnanaktan

Uklacım doktorun tek bir doktor alternatifimi verdi? Bide kime yönlendirdi acaba söylemenin sakıncası var mı??
canım anadolu yakasında medipolde hakan apaydın var ben tanıyorum dr u çok iyi bir dr ama adamın tüm randevuları dolu şimdi abimi aradım konuş beni aradan alsın bu hafta mutlaka dedim bakalım beni arayacak

günaydın kızlar..
dün akşam alışveriş merkezine gitmiştik, birden bacaklarımdan sıcak sıcak bişeyler aktığını hissettim.
hemen tuvalete koştum kanmafoldumben
üstüm başım batmıştı ve cok fazla geliyodu.
hemen tahir beyi aradık hastaneye koştuk, oda evinden hastaneye geçti
%90 düşer bebek dedimafoldumben
şimdi sadece tuvalet için ayağa kalkma iznim var yatıyorum:gitme:

canım benim çok üzüldüm allah acil şifalar versin.. inşaallah rabbim bebeğini sana bağışlar hiç kalkma bacaklarının altına minder koy biraz yüksekte dursun. bizi durumundan haberdar et tmm mı :1hug:

arkadaşımdan aldığım bilgiye göre mide bulantıları ve kusmaların nedeni eşinle kromozomlarının benzerlik göstermemesiymiş uyumlu olanlarda bulantı kusma görülmezmiş malesef ben son nefesimi vercem heralde 2 aydır artık boğazım kanıyo 4. aya girdik hala devam ediyo

OOO süper... benim hiiiiiiiiiiiç miğdem bulanmadı ve hiiç kusmadım demekki eşimle uyumumuzdna kaynaklanıyormuş opuyorumnanaktan canım kocacım benimmmmm :asigim:

Benim mide bulantım hiç olmadı. Uyumdan ölcez herhalde :) Gerçi anneye çekermiş tezide bende geçerli. Anneminde hiç olmamış ve annemin hiçbiryerinde çatlağıda yok. Ama ben biraz iricene olduğum için hamile kalmadan öncede çatlaklarım vardı (gerçi karnımda değil.) Hatta size söyle söyleyim benim göğüslerim çok erken ve bir anda büyüdü ilkokul dörtten beri göğsümde çatlak vardır.
benim anneminde mide bulantısı çok olmuş ama çatlağı hiç olmamış
ama ben yinede çatlak kremi aldım her banyodan sonra sürüyorum

ukla senin çatlağın varmı o yüzden mi sürüosun ?

yaw bizde uyumluyus koçişimle yaaa mide bulantsından uyum testimi olurmuş aaaaaaaakaydirigubbakcemile3

yok canım çatlağım olmasın diye sürüyorum karın gerginleşip doğumdan sonra çatlak oluşmasın diye aldım

anladım cnm ama oluşan çatlaklar için kantoron yağı var aktarlarda satılıyor bitkisel bak doğumdan sonrada çatlağın olursa onu kullana bilirsin ben öyle düşünüorum şuan hiç bişey kullanmıyorum eğer ki çatlağım olursa doğumdan sonra kantoron yağı kullanıcam çatlakları yok edior

Back
X