Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bişiler oluyo genelde geceleri ama gaz sancsı gibi, karın içinde sızlıyo resmen ara ara. Umarım gazdır...CADIARZU
mide bulantısı ve karnında yırtıklar anneye çekermiş ilk hamileliğimde doktor annenin karnı yırtılmışsa seninde yırtılır ne sürersen sür farketmez dedi genetik birazda
canım çok çok geçmiş olsungünaydın kızlar malesef bebeğimi kaybettim çarşamba günü dr gittik gebelik bozulmuş dedi bebeğim hiç gelişmemiş sata göre 9 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık çıkıyo ve kalp atışı felanda yok düşükte yapamadım bu zamana kadar düşse düşerdi kürtajla alacaz dediler okadadar üzüldümki perşembe günüde kürtaj oldum beni listeden silin kısmet değilmişbenneyaptımki![]()
sabah kahvaltı yaptım 10 dk zor durdu her sabah aynını yaşıyorum ya çok fenayım
2 li test için dr um başka bir dr yönlendirdi ama adamın tüm randevuları 1 ay boyunca doluymuş
ne yapcam ya offf
canım bende de aynı durum çook fenayım her sabah kahvaltısı işkence halindeselam kızlae nasılsınız ya 11.ci haftaya geldim nerdxeyse bu mide sorunları hala bitmedi ben ne zman hamileliğim tadını çıkarıcam ya çok sıkıldım canım hiç bir şey yapmak istmiyor ne dışarıya çıkmak ne temizlik yapmak nedde yemek yemek((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım anadolu yakasında medipolde hakan apaydın var ben tanıyorum dr u çok iyi bir dr ama adamın tüm randevuları dolu şimdi abimi aradım konuş beni aradan alsın bu hafta mutlaka dedim bakalım beni arayacakUklacım doktorun tek bir doktor alternatifimi verdi? Bide kime yönlendirdi acaba söylemenin sakıncası var mı??
günaydın kızlar..
dün akşam alışveriş merkezine gitmiştik, birden bacaklarımdan sıcak sıcak bişeyler aktığını hissettim.
hemen tuvalete koştum kanmafoldumben
üstüm başım batmıştı ve cok fazla geliyodu.
hemen tahir beyi aradık hastaneye koştuk, oda evinden hastaneye geçti
%90 düşer bebek dedimafoldumben
şimdi sadece tuvalet için ayağa kalkma iznim var yatıyorum:gitme:
arkadaşımdan aldığım bilgiye göre mide bulantıları ve kusmaların nedeni eşinle kromozomlarının benzerlik göstermemesiymiş uyumlu olanlarda bulantı kusma görülmezmiş malesef ben son nefesimi vercem heralde 2 aydır artık boğazım kanıyo 4. aya girdik hala devam ediyo
benim anneminde mide bulantısı çok olmuş ama çatlağı hiç olmamışBenim mide bulantım hiç olmadı. Uyumdan ölcez herhalde :) Gerçi anneye çekermiş tezide bende geçerli. Anneminde hiç olmamış ve annemin hiçbiryerinde çatlağıda yok. Ama ben biraz iricene olduğum için hamile kalmadan öncede çatlaklarım vardı (gerçi karnımda değil.) Hatta size söyle söyleyim benim göğüslerim çok erken ve bir anda büyüdü ilkokul dörtten beri göğsümde çatlak vardır.
yok canım çatlağım olmasın diye sürüyorum karın gerginleşip doğumdan sonra çatlak oluşmasın diye aldımukla senin çatlağın varmı o yüzden mi sürüosun ?
yok canım çatlağım olmasın diye sürüyorum karın gerginleşip doğumdan sonra çatlak oluşmasın diye aldım