2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar slm bende 12. haftama girdim ve doktora ikili test için gittiğimde ense kalınlığını ölçtü, 0,8 mm çıktı ve gerek görmedi çom güzel sonuç dedi, 3 hafta sonra üçlü tarama yaptıracağız.

Yani her doktor illa ikili tarama yapılacak demiyor gerekde görmüyor . Cinsiyetini öğrenen veya doktorunun tahmin ettiği oldumu hiç aranızda kızlar?

oluşan çatlaklara çözüm yok biliyorum ben, drum çatlak oluşumu olmasın krem kullanabilirsin demişti benimde göbüş birazcık büyüdü aldım bende
bu arada kızlar h.sonu hamile pantolonu aldım kot pantolon
birde 2 tane kazak türü şey aldım onlarda bol kurdelalı biri çok şirin bugün giydim

oluşan çatlaklara çözüm yok biliyorum ben, drum çatlak oluşumu olmasın krem kullanabilirsin demişti benimde göbüş birazcık büyüdü aldım bende
bu arada kızlar h.sonu hamile pantolonu aldım kot pantolon
birde 2 tane kazak türü şey aldım onlarda bol kurdelalı biri çok şirin bugün giydim

ayy çok rahat dimi hamiş pantolonu..
ben de bütün hafta sonu ayağımdan çıkartmadım..
bayramda da hamiş elbisesi giyebilcem.. benimde göbüş büyüdü birascıkın..

ayy çok rahat dimi hamiş pantolonu..
ben de bütün hafta sonu ayağımdan çıkartmadım..
bayramda da hamiş elbisesi giyebilcem.. benimde göbüş büyüdü birascıkın..
ya hamile elbisesi alamadım çok pahalı kızım ya
bir tulum sordum 120 nakit dedi elbideye 156 dedi manyamışlar
bende bayramın son günü annemle eminönüne gideceğim ordan daha ucuz alırız dedi annem

günaydıınnn kızlaarrrr.
2 saattir oku oku bitiremedim yine geçmişi.maşallahınız var.
olmuyor böle 2 gün uzak kalmak.eve de net bağlatayım bari :)

günaydın herkese...
Pantolonları nereden ve kaça aldınız? Ben istediğim gibi birşey bulamadım bir türlü, aslında çokta fazla gezmedim ama 1 pantolonada 100 ytl vermek gelmedi hiç içimden.

Kızlar geçengün gittiğim mazadaki tezgahtar bayanda hamileydi ona sordum hamile pantolonunu nerden aldığını. Oda abla çok pahalı ben kendi pantolonumu terziye verdim belini tamamen çıkarıtıp lastikli penye koydurdum dedi. Çok iyi fikir hemde 10-15 tl ye maloluyormuş. Mahalle terzilerinin hepsi yapıyormuş aklınızda olsun

günaydın herkese...
Pantolonları nereden ve kaça aldınız? Ben istediğim gibi birşey bulamadım bir türlü, aslında çokta fazla gezmedim ama 1 pantolonada 100 ytl vermek gelmedi hiç içimden.
canım aynen öle bende bir kaç yere sordum 100 tl dediler ama daha uygun bir yer buldum 65 tl ye aldım mecburen

valla ben bakırköyde lord hamile giyimden aldım..
elbiseler 80 civarıydı, pantolonlar da 70 falandı sanırım..
birkaç yerde var lord galiba, bir bakın isterseniz siz de

bende bayram için istiorum hamile pantolonu ama çok pahalı yaa.. bi tane hamile pantolonum var onunla idare ediorum şimdilik

bende tayt baktım haftasonu.el kadar penyeye 49-59 tl diyolar.pantolonları sormadım daha,onlar henüz büyük gelir diye.ama şu terzi olayını bende sordum.yaparız dedi terzi.1 pantolonumu yaptırcam bakalım nasıl olacak.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ya sizde simdiden okadar fark ediyor mu ki, ben normal kiyafetlerimi giyiniyorum.

aaa süper fikirmiş valla, kötü bir pantolonla denemek lazım aslında.

ya üstten bütün kıyafetlerim oluyo da alttan belden pek kıyafetim olmuyor benimm qöbüşüm çıktı biraz o yüzden rhaatsız edio eski kıyafetlerim

aynen benim de üst oluyor ama hiçbirşeyimin beli olmuyor..
beli onceden çok bol gelen eteklerimle fln rahat edebiliyorum ancak..

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ya sizde simdiden okadar fark ediyor mu ki, ben normal kiyafetlerimi giyiniyorum.

aslında bende de çok farketmedi. geçen kış bi ara acaip kilo almıştım, o pantolonlarım oluyor hala. Ama doktor karnını hiç sıkmayacaksın dedi. o yüzden düşük belli kot giymeye korkuyorum, tam uterusun üzerine geliyor beli diye. Bi de heves işte :))

ben de henüz hiç kilo almadım aynı kıyafetlerimi giyiyorum..şu son aylar bi gelse de hamile elbiseleri giymeye başlasam:))
bu arada kızlar, daha önce bu konuda yazıştınız mı bilmiyorum ama ben bayramdan sonra ikili test için gidicem..acaba ikili testte karından ultrasonla mı bakıyolar yoksa vajinal mi? aranızda yaptıran var mı??

Kızlar slm nasılsınız? Bu sıralara kime dikkat ettiysem herkesin göbüşü çıkmış ve bellli oluyormuş hamilelikleri, doktor kesinlikle yasaklıyor dar giyinmeyi hatta pantolon giymeyin elbise giyin diyor.

Bu arada cinsiyetini öğrenen oldumu hiç aranızda?

kıslar sonunda yarın evi temizletiyommm.ayy nasıl içim rahatladı bilemesiniz...

bugün gardrobumu söyle actımda sanırım bayramda giyecek bşiyim kalmamıs göbişimden cogu kıyafetim olmuyo sıkıyoo..:(((netcez kıslarr

alısverişede cıkamadım neysek carsamba kuaföre gittigimde bakınırım biraz carsıya of offf

sizler neydiyonuzz

ben de henüz hiç kilo almadım aynı kıyafetlerimi giyiyorum..şu son aylar bi gelse de hamile elbiseleri giymeye başlasam:))
bu arada kızlar, daha önce bu konuda yazıştınız mı bilmiyorum ama ben bayramdan sonra ikili test için gidicem..acaba ikili testte karından ultrasonla mı bakıyolar yoksa vajinal mi? aranızda yaptıran var mı??

Karından ultrasonla bakıyorlar canım, aslında özel doktorlar genelde para almak için yaptırıyor bence bu testi, önce ense kalınlığına bakıyorlar ultrasonla eğer risk gurubunda değilsen gerek görmüyorlar, zaten 3 hafta sonra 3 lü tarama testi daha detaylı ve gerekli bir testmiş.Kan alıyorlar ve oradaki değerlerle ultrason değerlerini karşılaştırıp rapor veriyorlar.

Ben ilk haileliğimdede doktor gerek görmedi 2 li taramaya , 3 lü tarama yaptırdım.Ama yaptır deseydi yaptırıdım çünkü bebişimin sağlığı daha önemli benim için

Back
X