Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de takmıyorum arkadaşım tak diyo ama ben kendimi bana bişi olmicana inandırmak istiyorum çekim yasası yapıyom aklımca :))
kızlar benimde ikili test sonuçlarım çıktı.doktora gösterdim geldim.allah şükür iyi sonuçlar.
hadi bakalım inşallah herkesdeb sırayla güzel haberler alırız.
aysey, benim de ikili test sonucumu az önce doktorum arayıp söyledi.
Allaha şükür sonuçlar güzel, down send. ya da mongol bebek olma ihtimali çok düşükmüş. Ama yine de 16. haftada 3'lü test yapılacakmış.
Şu anda 34 yaşındayım. Doğum esnasında 35 olucam. Bu yüzden doktorum amniyosentez yapmakta fayda var dedi. Neden dedim, herşey normalken, istenen düzeydeyken neden yapıcaz, yaş riski var dedi. Ama bunu yaptırmak annenin tercihine kalmış, biz durumu açıklarız sadece dedi. Huylandım şimdi.
Arkadaşlar ben zaten pimpiriğin tekiyim, moralim bozuldu şimdi. Lütfen doktorlarınıza gittiğinizde bu durumdan bahseder misiniz, farklı görüşlere ihtiyacım var, içimin rahatlaması lazım.
Daemon mesela sen yarın gidince bundan bahsedebilir misin, napıcam ben şimdi.
benim bildiğim 2'li iyiyse, 3'lüyü bile yapmıyor doktorlar, kaldıki amniyo sentez çok riskli düşüklere bile yol açabiliyor. Kocam da şiödi doktor yapmakta fayda var dedi mi, yapalım diye tutturur, ben istemiyorum napıcam ya...
aysey, benim de ikili test sonucumu az önce doktorum arayıp söyledi.
Allaha şükür sonuçlar güzel, down send. ya da mongol bebek olma ihtimali çok düşükmüş. Ama yine de 16. haftada 3'lü test yapılacakmış.
Şu anda 34 yaşındayım. Doğum esnasında 35 olucam. Bu yüzden doktorum amniyosentez yapmakta fayda var dedi. Neden dedim, herşey normalken, istenen düzeydeyken neden yapıcaz, yaş riski var dedi. Ama bunu yaptırmak annenin tercihine kalmış, biz durumu açıklarız sadece dedi. Huylandım şimdi.
Arkadaşlar ben zaten pimpiriğin tekiyim, moralim bozuldu şimdi. Lütfen doktorlarınıza gittiğinizde bu durumdan bahseder misiniz, farklı görüşlere ihtiyacım var, içimin rahatlaması lazım.
benim bildiğim 2'li iyiyse, 3'lüyü bile yapmıyor doktorlar, kaldıki amniyo sentez çok riskli düşüklere bile yol açabiliyor. Kocam da şiödi doktor yapmakta fayda var dedi mi, yapalım diye tutturur, ben istemiyorum napıcam ya...
simnilcim geçen sene görümcem doğum yaptığında 36 yaşındaydı sonuçları iyi olmasına rağmen bi doktor yapalım bir doktorda yapmayalım dedi oda yaptırmadı bebişi şimdi bir yaşında oldukça sağlıklı. evet yaşdan dolayı 3 lü testi ve 4 lü testi muhakkak yaptır. Ama bunların hiçbirinde sorun çıkmazsa bence amniyo yaptırma. Sorun çıkarsa da çok iyi bir doktora amniyo yaptır. Bu konuda sana doktor önerebilirim. Bu arada amniosentezin düşük ihtimali 300 de birmiş bana bu pazartesi doktorum söyledi. Bilgine canım.aysey, benim de ikili test sonucumu az önce doktorum arayıp söyledi.
canım valla amniyosentez tamamen senin tercihine baglı..
bak benim bir arkadaşımda geçen gün öğrendim, down sentromu riski yüksek çıkmış. doktor amniyosentez istemiş.
bunlarda baska bir prof.a gitmişler. prof. demiş ki bakın, bu cocugun down olma riski 1/536... amniyosentez yapılırsa düşme riski 1/200, hangisini secersiniz demiş. bunlar da demiş ki, tabii ki 536 da 1 riski seceriz. doktor da ben de olsam onu seçerdim demiş.
sen de risk yüksekliğini öğren ona göre karar ver istersen
simnilcim geçen sene görümcem doğum yaptığında 36 yaşındaydı sonuçları iyi olmasına rağmen bi doktor yapalım bir doktorda yapmayalım dedi oda yaptırmadı bebişi şimdi bir yaşında oldukça sağlıklı. evet yaşdan dolayı 3 lü testi ve 4 lü testi muhakkak yaptır. Ama bunların hiçbirinde sorun çıkmazsa bence amniyo yaptırma. Sorun çıkarsa da çok iyi bir doktora amniyo yaptır. Bu konuda sana doktor önerebilirim. Bu arada amniosentezin düşük ihtimali 300 de birmiş bana bu pazartesi doktorum söyledi. Bilgine canım.
simnil test sonucun yanındaysa yazsana orda risk oranı yazıyor.
simnilcim sonuçların oldukca düşükmiş..
seni asla etkilemek istemem ama ben olsam amniyosentez yaptırmaz 3lü yaptırırdım.. ama bu benim görüşüm tabii ki
Simnil bence sen 3 lü testinide yaptırdıktan sonra sırf bu konuda uzman bi doktora daha danış bence.