Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederiizzzz...2010 haziran annelerine selamlaaarrrrr....
herkese güzel bayramlar diliorum...
ailenizle ve doğacak bebişlerinizle uzun ve daha güzel bayramlaraa.....
yok canım sağol.. :))Sağol özgecim. Götürürüm selamlarını varsa izmirden istediğin bişey getireyim gelirken
aysey, benim de ikili test sonucumu az önce doktorum arayıp söyledi.
Allaha şükür sonuçlar güzel, down send. ya da mongol bebek olma ihtimali çok düşükmüş. Ama yine de 16. haftada 3'lü test yapılacakmış.
Şu anda 34 yaşındayım. Doğum esnasında 35 olucam. Bu yüzden doktorum amniyosentez yapmakta fayda var dedi. Neden dedim, herşey normalken, istenen düzeydeyken neden yapıcaz, yaş riski var dedi. Ama bunu yaptırmak annenin tercihine kalmış, biz durumu açıklarız sadece dedi. Huylandım şimdi.
Arkadaşlar ben zaten pimpiriğin tekiyim, moralim bozuldu şimdi. Lütfen doktorlarınıza gittiğinizde bu durumdan bahseder misiniz, farklı görüşlere ihtiyacım var, içimin rahatlaması lazım.
Daemon mesela sen yarın gidince bundan bahsedebilir misin, napıcam ben şimdi.
benim bildiğim 2'li iyiyse, 3'lüyü bile yapmıyor doktorlar, kaldıki amniyo sentez çok riskli düşüklere bile yol açabiliyor. Kocam da şiödi doktor yapmakta fayda var dedi mi, yapalım diye tutturur, ben istemiyorum napıcam ya...
günaydın esmerim günaydın sevraa..
bir yandan işlerimi yapıyom da
günaydıınn can can larrrr.ne güzel tatil başlıyor.yaşasıııınnn :dance: :dance:
sevra aynı bende senin gibiyim bugün bişeyler unutmusum gibi hissediyorum kendimi. sanki üzerimde bi ağırlık var bir sıkıntı yaratıyo gibi. Havadan falan herhalde deyip geçiştirmeye çalışıyorum
günaydın bayanlar
sevra olur böyle şeyler hormonal değişiklikler etkiliyordur seni
bende 3 gündür bu hormonlar yüzünden baş ağrısı çekiyorum. gözlerimi kan bürüdü artık
gidip tansiyonumu ölçtüreceğim birazdan
bu idrar kaçırma olayına karşı kegel egzersizleri (vajen kaslarını çalıştırma) yapmayı ihmal etmeyin kızlar, çünkü sezeryan yapanlar da dahil olmak üzere pek çok kadında ileriki yaşlarda idrar kaçırma görülüyo (ama normal doğumda daha fazla).. o yüzden her gün oturduğunuz yerde kegel egzersizleri yapmayı alışkanlık haline getirin yerimseniben
umarım en kısa zamanda normale döneriz bu arada tabi sigara kahve ve çayı istediğim kadar içememekte sıkıntı yapıyo galiba bende gebelikten önce rahat tüketiyordum
biri sigaramı dedi hıııııııııııklava:
klava:
klava:
klava:
ya kızlar ben çok mutsuz gibiyim kendimi garip hissediyorum sanki bişilere moralim çok bozulmuş canımı sıkmış gibi yada ne bilim böyle yapmam gereken çok önemli bişi varmışta unutmuş yapamamışım gibi garip böyle huzursuzum çok