D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #8.501
Ya kocişim bebegımızın cınsıyetını ogrenmek ıstemıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız...
evet site yüzünden strese giriyoz valla...sinir ediyor..aaaaaaaa diye bağırıcam zaten
ya ben arifeden bir gün önce ikili testi verdim hala sonuç için dr aramadı nie acaba?????içime kurt düştü...
doktorlar çok yoğun, araya bayram da girince, arada kaynamıştır bence.
Sen neden aramıyorsun?
en iyisi bugün arayayım....
tasadüf mü bilemiyorum ama 7. haftamın başında gidip ağda yaptırdım. Aradan 1 saat kadar geçti, tuvalete gittiğimde çamaşırımıda kan görünce şok oldum.
Kanama ara ara 3 hafta boyunca sürdü. O yüzden o gün bugündür, gitmeye cesaret edemedim.
Bunu söylerken utanıyorum ama şu anda cidden berbat bir vaziyetteyim, eşimle de birbirimize yaklaşamıyoruz korkudan. 14 haftayı doldurduk. Ben de yaptırmak istiyorum, ama yaşadığım kötü tecrübe aklıma geldikçe vazgeçiyorum doğrusu.
aman sevracım bosver yaaa..
kimin umurunda ki, bizi sadece biz düşünebiliriz..
haa ya birde dr dediki sen çokmu öksürdün grip olduğunda dedi bende hayır dedim ama eve geldim kafama takıldı acaba bebeğin durduğu yerimi beyenmedi hani öksürdükçe aşağı iniyormuşya yoksa öksürdünmü die sorardı çokmu öksürdün demezdi ay ne bilim muhabbet içinmi sordu acaba griplerimizi konuşuyorduk çünkü o sırada oda grip olmuş üff ya işte böyle paralayıp duruyorum kendimi hakkaten anne olmak oldukça zor herşey endişelendirio