Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii geceler kızılar
site düzelmiş şükür sonunda..
sen sor ona eger bilmek istiyorsan,mesela ben sordum cinsiyyetini.aa bu haftada cinsiyet mi olurmus dedil.ben olur niye olmasin dedim.o da soledi :)))
sen cinsiyet öğrendinmiii canımmm
leyla ne çıkrtı erkekmi kızmı :)9 bua arada kaçırdım muhabbeti kaç haftalıkken öğrendin
erkek dedi kizlar ama 11 haftalikken.simdi 2 haftaya kontrolum var o zaman kesin ogrenirim.
mrbb gecekusu nasilsin?
İi dir Leyla cım sen nasılsın? Oğlun nasıl:)))
Çekiliş yapılmış sanırım, ben yarın girip bakıcam bana kim çıkmış diye
Şimdi kociş başımda bekliyo pc ona devredicem
Öperimmmm senide bebişide
Kendnize ii bakın ii geceler
hoşgeldin beyzacım bende geldim tatlı cadi sende hoşğeldin canım bu arada erkekmiş bebişin hayırl olsun canım sen kaç haftalıktın
gunaydın hanımlar nasılsınız sıze bısey sormak ıstıyorum boyle alttan alttan ınceden bır sızı hıssedıyormusunuz bende oluyorda ondan sordum rahımde o sızı sanırım bılmem anlatabıldımmı canlara.s.
gunaydın hanımlar nasılsınız sıze bısey sormak ıstıyorum boyle alttan alttan ınceden bır sızı hıssedıyormusunuz bende oluyorda ondan sordum rahımde o sızı sanırım bılmem anlatabıldımmı canlara.s.