2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen sor ona eger bilmek istiyorsan,mesela ben sordum cinsiyyetini.aa bu haftada cinsiyet mi olurmus dedil.ben olur niye olmasin dedim.o da soledi :)))

sen cinsiyet öğrendinmiii canımmm

leyla ne çıkrtı erkekmi kızmı :)9 bua arada kaçırdım muhabbeti kaç haftalıkken öğrendin

erkek dedi kizlar ama 11 haftalikken.simdi 2 haftaya kontrolum var o zaman kesin ogrenirim.

İi dir Leyla cım sen nasılsın? Oğlun nasıl:)))
Çekiliş yapılmış sanırım, ben yarın girip bakıcam bana kim çıkmış diye
Şimdi kociş başımda bekliyo pc ona devredicem
Öperimmmm senide bebişide
Kendnize ii bakın ii geceler
mrbb gecekusu nasilsin?

İi dir Leyla cım sen nasılsın? Oğlun nasıl:)))
Çekiliş yapılmış sanırım, ben yarın girip bakıcam bana kim çıkmış diye
Şimdi kociş başımda bekliyo pc ona devredicem
Öperimmmm senide bebişide
Kendnize ii bakın ii geceler

iyiyiz canim sagol,bebis de iyi.henuz oglum demeye dilim varmiyor belki kizdir diye. :))
evet cekilis de yapildi.gieip bakarsin opuyorum sizi.

hoşgeldin beyzacım bende geldim tatlı cadi sende hoşğeldin canım bu arada erkekmiş bebişin hayırl olsun canım sen kaç haftalıktın

evet canım benim bebişim erkek opuyorumnanaktan ben şuan 15 haftalığım ama 14üncü haftamın son qünü qörendim oğluşumun cinsiyetini:CüvCüv:

günaydın kızlar iyi pazarlar

benim dr cinsiyet konusunda şöyle dedi ilk 3 ayda cinsiyetler beli olmuyormuş çünkü kızın klitorisiyle erkeğin pipisi birbirine o zamanlar çok benziyormuş ne zaman bebeğin testisleri görünmeye başlarsa o zaman erkek olduğu kesinleşiyormuş

bizim gelinimize 3 aylıkken kız dediler 4 aylıkken oğlan oldu :)

günaydın hatunlar m

gunaydın hanımlar nasılsınız sıze bısey sormak ıstıyorum boyle alttan alttan ınceden bır sızı hıssedıyormusunuz bende oluyorda ondan sordum rahımde o sızı sanırım bılmem anlatabıldımmı canlara.s.

gunaydın hanımlar nasılsınız sıze bısey sormak ıstıyorum boyle alttan alttan ınceden bır sızı hıssedıyormusunuz bende oluyorda ondan sordum rahımde o sızı sanırım bılmem anlatabıldımmı canlara.s.

aynısı bende de oluyor canım ....

evet canım bendede oluyor ama olması çok normal özellikle ayakta çok durduğunz veya yürüyüş yaptığınız zaman olur çünkü çatılar qenişliyor..:CüvCüv:

tesekkur ederım kızlar valla sızde olmasanız ne ederdım bılmıyorum rahatlatıyorsunuz benı cok ıyı oluyor bu paylasımlarımız:nazar:

bendede çok oluyor bazen tüm rahmimin sızladığını hissediyorum hatta böyle bazen rahimde başlayıp alta doğru sızlıyor ama anlık olup geçiyor

Son düzenleme:
bazen bendede oluyo aynı şey ama biranda olup geçiyo.rahmimiz büyüyo ondan sanırım kızlar.

bişeyler aşeriyormusunuz ben dün rüyamda çiğ çiğ yaprak sarması yiyordum hafif ekşi etli ay çok güzeldi koca bir tencere yedim

benimde geçenlerde akşm 5 gibi canım yaprak sarması istedi.yemeğimde hazırdı ama dayanamayıp oturdum sardım .pişincede bi güzel yedim.ilk aşermemde kestane tatlısıydı.şu üstü çikolaya kaplı olanlardan.normaldede çok severim zatenyerimseniben

Back
X