2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bayanlar
dün annamler geldiler bana yardıma nete giremedim
sağolsun geldi temizliğimi yaptı gene. anneler dayanamıyorlar çocuklarına , bizde çocuklarımıza kıyamayacağız eminim

gunaydın hanımlar nasılsınız sıze bısey sormak ıstıyorum boyle alttan alttan ınceden bır sızı hıssedıyormusunuz bende oluyorda ondan sordum rahımde o sızı sanırım bılmem anlatabıldımmı canlara.s.

canım bende de oluyor.banada erken oluyo gibi geldi ama herkeste varsa bu sorun normaliz demekki :):nazar::nazar:

bişeyler aşeriyormusunuz ben dün rüyamda çiğ çiğ yaprak sarması yiyordum hafif ekşi etli ay çok güzeldi koca bir tencere yedim

ilk haftalarımda sarımsakla sirkeye aşerdim. hatta 2 tabak sirkeli sarımsaklı çorba içtim
o kadar yemişim ki şimdi sarımsak kokusunda tiksindim,
şu anda da hiçbir şeye aşermiyorum. bir ara aklıma karpuz takılır gibi oldu ama çabuk atlattım onu. yoksa bu kış zamanı karpuzu nereden bulacağız

ay aşerme demeyin kızlar ben çok aşeriyorum.ALLAHTAN ŞıMDıYE KADAR BULAMADIĞIMIZ MEVıMDE OLMAYAN ŞEY ÇEKMEDı CANIM.KENDıM AŞERıP GENELDE KENDıM YAPIYORM :)) KıMSEYE ZAHMET VERMEMEK ıÇıN.ETTEN SOĞUYAN AŞIRI KOKUYA DUYARLI OLAN VARMI ARKADASLAR?

kızlar ben hıc bır seye as ermedım sadece gecen gün cıg köfte geldı aklıma onu yedım okadar :)))

ben tavuk etınden ve balık kokusundan cok tıksınıyorum balık yemıodum normelde ama bebıs ıcın 3 4 tane hamsı yıyorum

sey sorcam benım bebek takvımın 12+6 ama ultrasonda 13+3 gözüküo bu ıyımı kötümü

sey sorcam benım bebek takvımın 12+6 ama ultrasonda 13+3 gözüküo bu ıyımı kötümü

biraz ultrasonda da yanılma payı var canımm.senin ilk adet gününre göre 13 +3 sen normal

şimdisi için değil ama ilerde ğer bebeğin haftası gebelik haftasından büyük olursa muhakkak şekerinizi ölçtürün

BebeĞın haftasından bÜyÜkse dr un ne dedı

bu erken veya geç döllenme için değil mesela benimde gebelik haftama göre bebk küçük

ama ilerleyen zamanlarda bebeğiniz haftasına göre büyük olursa kan şekerinizi ölçtürüm çünkü şeker hastası annelerin bebekleri daha çabuk büyüyormuş ben şu an 2 gün gerideyim ama bu tuutup 2 hafta ileri gittiyise sıkıntı demek

yada şimdi bir hafta ilerideym diyelim bu normal erken döllenme ama ilerde bu 2 3 hafta önde olursa kendinize dikkat edin

doktorum herseyın normal oldugunu söyledı.
archimincim saol canım uyarının ıcın.
yok zeyhatcım karısık olmadı ben anladım herkeste anladı sanırım saol uyarın ıcın
ben böyle oldugunu bılmıodum mesala.

birşey değil asyam ,bildiklerimizi paylaşmak lazım .
canın çok çekerse de etsiz olanından ye birşey olmaz

slm kızlar bişey sorcam yaramazlık sonrası karnı ağrıyan varmııı aceba

Back
X