2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞLAR MERHABA

bende 11+5 günlük hamileyim. Ama 4-5 gündür ne bulantım, ne karın ağrım,ne ancım kaldı. Hiç bir şey hissetmiyorum, normalmişim gibi.

Her nekadar bu haftalar öyle olur denilsede tedirgin oldum. Sizler nasılsınız, belirtileriniz var mı?

şimdi listeye baktımda 4 kişi belli olmuş çin takvimi ile karşılaştırdımda 2 si tutuyo 2 si tutmuyoCADIARZU

Günaydın kızlar, ben her gece abuk sabuk rüyalar görüyorum, hamilelikten önce nerdeyse hiç görmezdim (yada hatırlamazdım), şimdi ise her gece film seyreder gibiyim, böyle durumda olan var mı acaba?

ARKADAŞLAR MERHABA

bende 11+5 günlük hamileyim. Ama 4-5 gündür ne bulantım, ne karın ağrım,ne ancım kaldı. Hiç bir şey hissetmiyorum, normalmişim gibi.

Her nekadar bu haftalar öyle olur denilsede tedirgin oldum. Sizler nasılsınız, belirtileriniz var mı?

geçiyo demekki canım. devam edecek diye bir şey yokki

benim gün içinde bulantım fazla kalmadı ama sabah kalvaltıyı yapar yapmaz hiç kaçarı yok lavabodayım mide yanması ekşime devam vallaha geçmedi onlar

Günaydın kızlar, ben her gece abuk sabuk rüyalar görüyorum, hamilelikten önce nerdeyse hiç görmezdim (yada hatırlamazdım), şimdi ise her gece film seyreder gibiyim, böyle durumda olan var mı acaba?

bende seninle aynıydım önceden nerdeyse hiç rüya görmezdim
şimdi dizi film gibi maşallah rüyasız gecem geçmiyor
çoğuda ekşınlı garip rüyalar

bende hemen hemen hiç görmezdim ama şimdi ise her gece olmasada baya görüyorum rüya. hamileliklemi alakalı beynimizlemi anlamış deilim ama

Herkese günaydın...Bende geçen hafta ikili teste gittim ama dr söylemedi cinsiyetini, prensip olarak 15. haftadan önce söylemezmiş. yılbaşından sonraya kaldı yani.

Bir de yılbaşı çekilişi hakkında, ben COSMOPOLI ye hediye alacağım ama hala özelden msg atamıyorum, adres bilgileri için mail adresimi vermem gerekiyor ama...

kslar ya bebişlerinizin cinsiyetlerini kacıncı haftada ögrenmeye basladınız..ay bnm bebiş 12+4 belli olur muuuu..nasıl heyecan bastı yaaa artık kuzumu ismiyle sevmek istiyorumm

Herkese günaydın...Bende geçen hafta ikili teste gittim ama dr söylemedi cinsiyetini, prensip olarak 15. haftadan önce söylemezmiş. yılbaşından sonraya kaldı yani.

hadi yaa:gitme:ama topikte daha erken ögrenen var

geçiyo demekki canım. devam edecek diye bir şey yokki

benim gün içinde bulantım fazla kalmadı ama sabah kalvaltıyı yapar yapmaz hiç kaçarı yok lavabodayım mide yanması ekşime devam vallaha geçmedi onlar

mide kazınması dışında hiç bir şey hissetmiyorum. kesilince garip geldi

kıslarrrrrrrrrr yesil erikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerden bulcam ya

Bir de yılbaşı çekilişi hakkında, ben COSMOPOLI ye hediye alacağım ama hala özelden msg atamıyorum, adres bilgileri için mail adresimi vermem gerekiyor ama...

Şekerim az kalmış 50 mesajdan sonra özelden mesaj atılabiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Seninde 4-5 mesajın kalmış. Bügün biraz fazla yazış :)

mide kazınması dışında hiç bir şey hissetmiyorum. kesilince garip geldi

benimde kesildi canım sanki hiç hamile değil gibi oluyorum bazen aşermeler dışında bide bazen baş ağrım tutuyo şiddetli

Senin doktorda pek pirensip sahibiymiş maaşallah. Benim doktorumda söylemem dedi ama ben öyle bi direttimki gerçi söyledi ama inanma diyerek. Esasında senin doktor en iyisini yapmış. Çünkü cinsel organ oluşuma devam ettiği için erken haftalarda oldukça yanılıyorlarmış en doğrusu 15. hafta sonrası.

kslar ya bebişlerinizin cinsiyetlerini kacıncı haftada ögrenmeye basladınız..ay bnm bebiş 12+4 belli olur muuuu..nasıl heyecan bastı yaaa artık kuzumu ismiyle sevmek istiyorumm

Şekerim sabret biraz daha dediğim gibi 15. hafta öncesinde söylenenlerde yanılma payı oldukça yüksekmiş. Çünkü 11 ve 12 . haftalarda penis ve kilitoris birbirine oldukça benziyormuş sadece açıları farklıymış. Buda yanılmaya neden olabilen bişeymiş bide geç döllenme falan olanlar da var zaten onlarda daha oluşmamış bile olabiliyo o edenle en sağlıklısı 15-16. hafta ve sonrası

evet yaa sakin olun, bu saatten sonra cinsiyet değişmeyecek nasıl olsa, olan oldu :)

Şekerim sabret biraz daha dediğim gibi 15. hafta öncesinde söylenenlerde yanılma payı oldukça yüksekmiş. Çünkü 11 ve 12 . haftalarda penis ve kilitoris birbirine oldukça benziyormuş sadece açıları farklıymış. Buda yanılmaya neden olabilen bişeymiş bide geç döllenme falan olanlar da var zaten onlarda daha oluşmamış bile olabiliyo o edenle en sağlıklısı 15-16. hafta ve sonrası

mecbur sabredicezzz

ayy bende 2 saat kzıım diye severim 2 saat oglum diyekaydirigubbakcemile3nolcak yahuzemuszemuskaydirigubbakcemile3

evet yaa sakin olun, bu saatten sonra cinsiyet değişmeyecek nasıl olsa, olan oldu :)

sen gelde içimdekiiii pır pırlara anlattkaydirigubbakcemile3hayal kurucammm kuramıyorum yahuuukaydirigubbakcemile3

Back
X