2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişcim sakın bir daha yeme lütfen.. evde yap kendin bulgurdan ye işte temiz temiz..

benim doktorum çok rahattır..
bana dedi ki, "hiçbir konuda kısıtlama hiçbirşey vermiyorum.. sadece çiğ et olan şeyler yeme, çiğ köfte, salam gibi o kadar.."
demekki gerçekten önemli birşey..

sırnaşık şey zibidi mi kız yoksa erkek mi seninkisi hani zibidi derken yani öyle bişey mi gibi gibi kaydirigubbakcemile5

valla bilmem ki, olabilir neden olmasın..
ben yıllardır kız isterdim ama artık içimdeki o his kayboldu..
hiç farketmez valla..
:utangac:

ben de dövcem gel kıs bebiş..
kıs adam keyfinden demiyor sana yeme diye..
kola gibi bişi değil ki bunu yemememizin sebebi..
çiğ et olması..
çiğ etlerden toksoplazma diye bir mikrop geçiyormus, bu da bebeğe çok zararlıymış..
düşüklere bile neden oluyormuş..

bir daha yeme lütfen..
Allah korusun bebeğini tabi.. şimdiye kadar o kadar yedik çiğ köfte bilmemne, hamile kalmadan önce, ulen yine de negatif çıktı benim toksoplazma.. bide evde kedide var hani.. archimim senle ben aynıydık o konuda..
şimdide birşey olmamıştır inşallah bebiş.
doktora fln söyleme valla gebertir seni

neyse canım yemişsin artık yarasın bebişine. bikerdende bişi olmaz heralde üzme kendini canım. bizim komşu var onun gelinleri hamileyken hep yediler vallaha gerçi kendileri yapıyodu ama sürekli yapar yerlerdi hiçde bişi olmadı. sen içini ferah tut bir daha yemezsin yemek istersende 3 tane falan yersin yada etsiz yaparsın canım

sımdı aklımda ıkı ıhtımal olustu ya kan sonucu ıle bırlıkte soylıycek yada allah korusun fazlamı cıkyı kı off ne bılıyım yaa tlf mu etsemkı

ben de dövcem gel kıs bebiş..
kıs adam keyfinden demiyor sana yeme diye..
kola gibi bişi değil ki bunu yemememizin sebebi..
çiğ et olması..
çiğ etlerden toksoplazma diye bir mikrop geçiyormus, bu da bebeğe çok zararlıymış..
düşüklere bile neden oluyormuş..

bir daha yeme lütfen..
Allah korusun bebeğini tabi.. şimdiye kadar o kadar yedik çiğ köfte bilmemne, hamile kalmadan önce, ulen yine de negatif çıktı benim toksoplazma.. bide evde kedide var hani.. archimim senle ben aynıydık o konuda..
şimdide birşey olmamıştır inşallah bebiş.
doktora fln söyleme valla gebertir seni

he valla ya o kadar kedi besle toxo negatif çıksın.sokaklarda ellemediğim hayvan kalmamıştır gene de negatif
hala kedi bende de çok dikkat ediyorum . kumunu ellemiyorum eşime devrettim bakımını. çiğ et ellememeye dikkat ediyorum, bir de yememeye tabi
onun haricinde de ne yapacak bir şey yok. sende bebis boğazına sahip ol bir daha çiğ köfteyi elle uçarak gelirim yanına:oklava:

sımdı aklımda ıkı ıhtımal olustu ya kan sonucu ıle bırlıkte soylıycek yada allah korusun fazlamı cıkyı kı off ne bılıyım yaa tlf mu etsemkı

Daha önce söylemedilerse, söylemek zorundalar ara tabii ki, çekinecek bişey yok bunda.

Ama olumsuz bişey olsa, zaten çekim esnasında hemen söylerdi. Yine de olumlu da olsa, olumsuz da sana söylemek zorundalar. Senin testini senden ne akla hizmet kaçıracaklar canım öyle şey mi olur.

tahlillere baktım toksoplazma diye bişey yok ıgG de yok ahada ben gidince yaptırayım dktruma inşallah bişeycik olmaz ya aslında okadar pis boğaz değildim bebişimin naneliği bu benim suçum yok

tahlillere baktım toksoplazma diye bişey yok ıgG de yok ahada ben gidince yaptırayım dktruma inşallah bişeycik olmaz ya aslında okadar pis boğaz değildim bebişimin naneliği bu benim suçum yok

Bende tahlilin ismini hatırlayamadım ama birbirine benzeyen isimli iki tahlil olması gerekiyodu biri öncesinde geçirip geçirmediğine biride o sırada geçirip geçirmediğine bakıyor.

Bende ikiside negatif doktorum bu yaşına kadar geçirmemişsin şimdide önümüzde 8 ay içinde geçireceğini zannetmiyorum ama çiğ et yok sebze meyve herşey yıkanacak ve ellerini çok sık yıkayacaksın diye sıkı sıkı tembihledi.

valla az önce ne var ne yoksa boşalttım miğdeyi senağlama çubuk kraker ekmek falan ye bastırır diyorlar ama nafile hiç bir faydası yokk :(

canım benim valla bende az önce çıkardım ne var ne yok geçecek gececek diye bekliyorum ma hiç geçecek gibi gelmiyo bana ben makarnadan başka bişi yiyemez oldum adeta çocuk makarna manyağı olacak valla. gece11 de bile pişirip yediğim oluyo makarna yiyince biraz rahatlıyorum ben

Bende tahlilin ismini hatırlayamadım ama birbirine benzeyen isimli iki tahlil olması gerekiyodu biri öncesinde geçirip geçirmediğine biride o sırada geçirip geçirmediğine bakıyor.

Bende ikiside negatif doktorum bu yaşına kadar geçirmemişsin şimdide önümüzde 8 ay içinde geçireceğini zannetmiyorum ama çiğ et yok sebze meyve herşey yıkanacak ve ellerini çok sık yıkayacaksın diye sıkı sıkı tembihledi.

toxoplazma ıgm pozitif ise şu anda bir virüsün var olduğunu gösteriyor
toxoplazma ıgg pozitif ise daha önce geçirilmiş olduğunu gösteriyor

kızlar ikili testten konuşuyorsunuz sanırım bilgini varsa size bişey sormak istiyorum bebeğimin ense kalınlığını 1.2 yaninormal çıktı fakat bikaç gün sonra kan testinde riskl, bi durum gördüğünü söledi dr belki anlarsınız aldım testi önüme yazıyorum risk olan yeri çizmiş doktıor
ADJUSTED RİSK : 1:2973 1:353771 BİRDE
BİOCHEMİSTRY RİSK : 1:317 neidr kızlar bilgisi olan varsa ne olur yazsın çok moralim bozukmafoldumben

canım benim valla bende az önce çıkardım ne var ne yok geçecek gececek diye bekliyorum ma hiç geçecek gibi gelmiyo bana ben makarnadan başka bişi yiyemez oldum adeta çocuk makarna manyağı olacak valla. gece11 de bile pişirip yediğim oluyo makarna yiyince biraz rahatlıyorum ben

bende gece 12 sinde aklıma domatesli beyazpeynirli tost gelince yapıp yiyorum
durup durup aklıma geliyokaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy yemekten geliyorum
mide bulantısı mide yanması olmaması ne güzel ya
birrrr yedim sormayınnn

hımmm hangi testten bahsetiğinizi anladım kızlar süpersiniz çok iyi izah ettmişiiz buldum yanlız ikili testten önce yapılan kan testimbu benim benimde önceden geçirmişolduğumbir virüs olduğunu ğösteriyormuş bana doktor önceden kızamıkçık ğeçirmişsin demişte bende hatta ya öncesini nerden görüyor bu doktor diye şaşırmıştım neyseki baktım şimdiki durum negatif ama bu ikili testteki risk olayı benimçok canımı sıktı olabilecek bi durum diyor dr amagelde bana sor

kızlar ikili testten konuşuyorsunuz sanırım bilgini varsa size bişey sormak istiyorum bebeğimin ense kalınlığını 1.2 yaninormal çıktı fakat bikaç gün sonra kan testinde riskl, bi durum gördüğünü söledi dr belki anlarsınız aldım testi önüme yazıyorum risk olan yeri çizmiş doktıor
BİOCHEMİSTRY RİSK : 1:317 neidr kızlar bilgisi olan varsa ne olur yazsın çok moralim bozukmafoldumben

geçmiş olsun canım ne riski diye sormadı n mı dktra rakamları açıklasaydı sana bozma canım moralini allahtan hiçbişey olmaz taktıkça bebeğine zarar verirsin bak:teselli:

Yaa, ben bazı doktorları anlamıyorum.
Nedir bu gizem ya.
Riskli durum var diyen adam, riskin ne olduğunu be yapılması gerektiğini söylemiyor mu,
canım benim, o söylemedi, sen de mi sormadın?

2 test var. biri 300'de 1'den yüksek ihtimal risk, diğerinde 500'de 1'den yüksek ihtimal risk. İsimlerini hatırlamıyorum, belki bu yazdığın şeylerdir. Ama sorun varsa, ne olduğunu da ne yapılması gerektiğini de söylemesi lazım doktorunun, böyle mide bulandırılmaz yani..

Back
X