2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beşiktaş ya da kadıköy olabilir.. vapurla fln kolay ulaşılabilecek yerler iki tarafta da oturanlar için..
ben bakırköyde oturuyorum ama kadıköye deniz otobüsüyle rahat gelirim

beşiktaş , kadıköy, bakırköy, taksim hepsi de bana uyar
yok mu arttıran??

donmuş ürün değil dimi bu söyledikleriniz?? geçen hafta bir markette bulmuş eşim yeşil erik almış gelmiş saolsun ama donmuş olduğu için yiyemedim,buzunu çözüncede simsiyah iğrenç bişey oldu attık çöpe malesef.bu söylediğiniz yerlerin nerede olduklarını adres olarak verirmisiniz,buldurturuz bi şekilde cokacimcoook

hala cevap vermediniz mafoldumben

merhaba gece kuşları

ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor

benim de surekli agriyor belim ve kasigim.mesela 2 hafta sag tarafimda tutuyordu,sag ayagima da vuruyordu,simdi sola gecti.belim de sanki yerinden kopacak gibi oluyor.dr.a sormustum ben olucak agrilar demisdi.endiselenme.

kızlar merhabalar...
leyla,zeyhat geçmiş olsun ...

saol canim.

karın çatlakları için dr nevranın sitesinde 13. haftadan itibaren badem ve kakao yağı sürün diyordu

Benim göğüslerimde çatlaklar oluştu, doktoruma sordum badem yağı kullan dedi, fakat başkaları ile konuştuğumda sakın badem yağı kullanma kıllanma yapar dedi, o yüzden de lierac markasının bir ürünü varmış onu almaya karar verdim, Boyner'de kampanyası varmış bu aralar diye duydum

kizlar bu bebe yagi var ya bu bebe yagi...tuy koklerini besledi sanki bende karnimda.karnim bi tuylendi ki,orman gibi geziyorumş
ayrica bende karnimin bir o kadar da cikmamasina ragmen kasinti vardi bende kasidim,(ama kasimamak lazim,azar azar uflemek lazimmis) ve 1-2 gun sonra ne gorsem kizarmis ve catlak catlak olmuş.hemen Melmea-nin dedigi firmanin kremini uygulamaya basladim artik 5 gundur uyguluyorum.Lierac Phytolastil.dr.um da cok begenmisti bu markayi,tavsiye etti..ben onu hamile kalir kalmaz almistim iyi ki de almisim.her aksam surup yatiyorum,kizartilarim cok sukur gecti,karnim kasinmiyor artik.bence catlak kremlerine baslamanin tam zamani

selam kızlar salıdan beri raporluydum yine bugün başladım işime ama şu öksürüğümü bir türlü geçiremedim.. birde miğdem çok kötüü ne yesem çıkarıyorum :(

kizlar bu bebe yagi var ya bu bebe yagi...tuy koklerini besledi sanki bende karnimda.karnim bi tuylendi ki,orman gibi geziyorumş
ayrica bende karnimin bir o kadar da cikmamasina ragmen kasinti vardi bende kasidim,(ama kasimamak lazim,azar azar uflemek lazimmis) ve 1-2 gun sonra ne gorsem kizarmis ve catlak catlak olmuş.hemen Melmea-nin dedigi firmanin kremini uygulamaya basladim artik 5 gundur uyguluyorum.Lierac Phytolastil.dr.um da cok begenmisti bu markayi,tavsiye etti..ben onu hamile kalir kalmaz almistim iyi ki de almisim.her aksam surup yatiyorum,kizartilarim cok sukur gecti,karnim kasinmiyor artik.bence catlak kremlerine baslamanin tam zamani[/QUOTE]

Lierac Phytolastil kremin adı mı canım?

evet canım, orada bir yere 0,9 yazmışti..

tüh bee hıc bakmadan saf gıbı verdım gıttı ayy ne bılıyım ben okurdum her zaman aslında ınceden boyle kagıtları bırden kendımı kan verılen yerde buluverdım nasıl uctuysam oraya gıttı valla artık dr soylerse ne ala enseyı

tüh bee hıc bakmadan saf gıbı verdım gıttı ayy ne bılıyım ben okurdum her zaman aslında ınceden boyle kagıtları bırden kendımı kan verılen yerde buluverdım nasıl uctuysam oraya gıttı valla artık dr soylerse ne ala enseyı

Ben bunları yazılı olarak istedim. Hepsini gönderdiler.
Aslında başta ense kalınlığını aynı anda ultrason çekimiyle birlikte söyledi. Ultrason çıktısında da yazıyor.
Sonraki kan testi için doktoru aradım, telefonda söyledi.
Arkasından da raporu faxladılar.
Sizin hakkınız zaten, bunları almak, kaç göç öğrenmeye ne gerek var ki?

selam kızlar salıdan beri raporluydum yine bugün başladım işime ama şu öksürüğümü bir türlü geçiremedim.. birde miğdem çok kötüü ne yesem çıkarıyorum :(
bende öyleyim canım
yemekten geldim ama zor zaptediyorum midemi :(akannehir

Ben bunları yazılı olarak istedim. Hepsini gönderdiler.
Aslında başta ense kalınlığını aynı anda ultrason çekimiyle birlikte söyledi. Ultrason çıktısında da yazıyor.
Sonraki kan testi için doktoru aradım, telefonda söyledi.
Arkasından da raporu faxladılar.
Sizin hakkınız zaten, bunları almak, kaç göç öğrenmeye ne gerek var ki?

saol canım yaa ultrason kagıdında ne dıye yazıyor pekı

bende öyleyim canım
yemekten geldim ama zor zaptediyorum midemi :(akannehir

valla az önce ne var ne yoksa boşalttım miğdeyi senağlama çubuk kraker ekmek falan ye bastırır diyorlar ama nafile hiç bir faydası yokk :(

yok canım çubukda midemi bulandırıyor artık benim onu da çıkarıyorum ben :(

ya kızlar daemondan haberi olan varmı kaç gündür rastlaşmıyoruz hiç??????**

saol canım yaa ultrason kagıdında ne dıye yazıyor pekı

ultrasonda işaretliyor ya, ense şurdan şurası diye.
resmin sağ alt kısmında ölçü yazıyor.
hepsi aynı değil mi acaba?

bebeği, baş-popo mesafesi ölçtüklerinde de yazar hani..

Back
X