2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım ben o anda şok oldum zaten açıklama yapmadı fazla üstten geçiştirdi çokta önemli olmadığını söledi kesin bişey söyleyemiyeceğini 3lü testte daha net anlayacağını benimde telaşlanmamamı söledi. normalde durmadan soru soran ve biriyim fakat oandan o şokla bişey sormadım sanki kilitlendimsizinde olmuştur mutlakakızlar halada şoktayım
ama en azından ense kalınlığı normal çıktığı için fazlada kafama takmakistemiyormsadece 3 hafta sonraki 3lü testte daha net anlıcaz

O zaman biraz sabır canım.
Şimdi aklındakileri, aklına geldikçe bir bir not et, bir dahaki gidişine hepsini birer bire sor.
Kuruntu da yapma.
Benim 2'li test sonucum gayet iyi çıktı. Ama şu an 34'üm, doğum esnasında 35 olucam diye, yok efendim yaş riski var, amniosentez yapabiliriz dedi. Benim de midem bulandı ama kuruntu yapmamaya karar verdim. Şöyle düşündüm, amniosentez son aşama, bu testlerin sonucunda yapılıyor. Testler iyi bile çıksa, tek belirleyici yaşımsa, bu testleri ne demeye yapıyorlar ki. adet yerini bulsun mu, ticaret mi. Valla Allah'a emanet yavrular. Bu saatten sonra Allah göstermesin ama sorun var bile deseler, aldırmak cinayet olmaz mı. Allah korusun hepsini, çok kafanı bulandırma bence.

slm kızlar ne haber ben de biraz önce doktorumu aradım 2li test sonucu için kan tahlilinin sonucunu almamıştım şükür iyi çıkmış rahatladım biraz ama dr bana bu sonuçlar kesin değil demişti ense pilisini ölçerken sadece tedbir amaçlı yüzde yüz güvenilir değil demişti sonuçlar iyi çıksa da doğana kadar rahat edemiycez yani Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin dilekcim kendini üzme inş bir sorun yoktur sonuçta ense kalınlığı güzel çıkmış üzme kendini...

slm kızlaarr bugün yine gördüm bebeğimi eli konu kıpır kıpır oynayıp duruyo.kızmı erkekmi belli diilmiş henüz 11+2 yiz bugün.geçen hafta özel bi hastanede yapmışlardı ikili testimi sonuç henüz yok bu hafta sonu verceklermiş sonucu ama bugün özel bir lab la görüştüm haftaya yine yaptırcam ikili test çünkü ben 11.haftayı tamamlamadan yapıldı o test aklımda kalcana yaptırim bari kan vermektende ödüm kopuyo

Sevracım benimde 11+3 de yapıldı üstelik doktorum özellikle tercih etmişti o tarihi. Hem sadece kan vermek değilki ayrıca ense kalınlığıda önemli. Doktorum bana ölçümü yaptığı gün kan vermem gerektiğini (yada engeç ertesigünün sabahı) söylemişti. Çünkü ölçümün yapıldığı zaman kan vermek gerekiyomuş ikisi birlikte değerlendiriliyormuş.

merhaba kızlar ben bayadır giremiyorum bulantılar falan yatıyorum kaç gündür bu kk krizi dediginiz ne ben baya bi fransız kaldıım kaç gündürakannehir

aynen canım senin doktorun çok iyi düşünmüş.Hem tam anlamıyla sağlıklı bir sonuç alamıyorlar neden yapıyorlar 2li testi bencede direk 3lü test yaptırmak en iyisi drda hem sölüyor hemde endişenlemene gerek yok diyor madem öle hiç söleme 3lü testte böle bnişey çıkarsa uyar dimi insanı telaşaye sürüklüyor zaten bu dr devam edivcekmiyim bilmiyorum çokkararsızım :çok üzgünüm:

dilrkcim bu konu seni rahatsız edecekse git başka bir merkezde tekrar ettir tahlilini en azından belki içini binebze rahatlatır yeni sonuç

kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.

Şimdi aklındakileri, aklına geldikçe bir bir not et, bir dahaki gidişine hepsini birer bire sor.
Kuruntu da yapma.
Benim 2'li test sonucum gayet iyi çıktı. Ama şu an 34'üm, doğum esnasında 35 olucam diye, yok efendim yaş riski var, amniosentez yapabiliriz dedi. Benim de midem bulandı ama kuruntu yapmamaya karar verdim. Şöyle düşündüm, amniosentez son aşama, bu testlerin sonucunda yapılıyor. Testler iyi bile çıksa, tek belirleyici yaşımsa, bu testleri ne demeye yapıyorlar ki. adet yerini bulsun mu, ticaret mi. Valla Allah'a emanet yavrular. Bu saatten sonra Allah göstermesin ama sorun var bile deseler, aldırmak cinayet olmaz mı. Allah korusun hepsini, çok kafanı bulandırma bence.

doktorlar da bazen çok kafa karıştırıyorlar . dünya alem 40 yaşında doğum yapıyor hemde doktora gitmeden, bebekleri turp gibi oluyor
yaşın ayrıca çok da geç değil , 60 yaşında doğuruyor olsan neyse
bıraksınlar da rahat rahat hamilelik geçirelim, illa araya birşey sokuşturacaklar

slm kızlar.oohh ne güzel nerdeyse herkes burada.benimde yarın kontrolüm var.heyecenlıyım.çok özledim bebişimi nerdeyse bir aydır görmüyorum.inş.yrn görücem.perşembe günüde 2li testimiz var.umarım bi sorun çıkmaz.sizinkileri okudukça kafam karışıyo wallakafamçokkarıştı.hayırlısı herkes için.ne güzel istanbul buluşması yapacakmışsınız.bende istiyorum yaa izmir den olan yokmu bizde yapalım:CüvCüv:

kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.

canım bence sen hiçç üzme sıkma kendini aralarından seç kıyafetlerin yani kaynananı kırmamış gözükürsün en azından ondan sonra kocanla hallet meseleni kaynana yansıtma

Sevracım benimde 11+3 de yapıldı üstelik doktorum özellikle tercih etmişti o tarihi. Hem sadece kan vermek değilki ayrıca ense kalınlığıda önemli. Doktorum bana ölçümü yaptığı gün kan vermem gerektiğini (yada engeç ertesigünün sabahı) söylemişti. Çünkü ölçümün yapıldığı zaman kan vermek gerekiyomuş ikisi birlikte değerlendiriliyormuş.

doğru canım ama sen 11.haftayı tamamlamışsın 12.haftadan 3 gün almışsın ben 10+5 din test yapıldığında onun için testin sonucu ne kadar güvenilir çıkcak kestiremiyorum ense kalınlığı içinde aynı şey geçerli bebeklerimiz her geçen gün değişiyo büyüyo 10+5 ken ense kalınlığı normal olabilir ama asıl bakılması gereken 12.haftada ne olcak bakalımda bende benimkini erken baktı dr başka kimse yok 10. haftada ikili test değerlendirilen haftaya onun için tekrarlicam testleri ölçüm vs

valla canım ben im oglumun kıyafetlerini eltileriminkiler giydi çünkü hapside yepyeni ydi çocuk sürekli büyüdügü için eskimiyo kıyafetler şimdi bende onlardan alıcam bizim aramızda öyle bişey yok ama tabiki yeni şeylerde alıcaksın hem hevesleniyosun hemde buna karışmaya kimsenin hakkı yok zaten o kadar çok kıyafet lazım oluyoki kayınvaldende ayıp etmiş yani ne demek alma falan

ben olsam beğendiklerimi alır beğenmediklerimi bırakırdım. sonuçta senin bebeğinde çok fazla giyemeyecek kıyafetleri , hemen büyüyecek. bence çok kafana takma
ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram yerimseniben

sanırım seninde ilk bebeğin kocana deki hevesleniyorum çocuğuma yeni bişi almıcak mıyız falan yani sonuçta arayı bulmuş olursun bi kaçtane al kıyafetlerin arasından günlük giydiriverirsin

canım ben olsam yapacağım şu olurdu.. biraz politik olacaksın..
tabi önce kocanın da kafasına girmen lazım..
he hee tamam diyerek alırsın o kıyafetleri.. içlerinde gerçekten cok begendiğin olursa ayırırsın, olmazsa hepsini ihtiyacı olan cocuklara verirsin.. ruhları bile duymaz..
sen de yeni istediğin kıyafetleri alırısn..
böyle ce onlar dediklerini yaptırdıklarını sanıp mutlu olr.. sen de onları kandırdıgını bilerek mutlu olursun.. iki tarafta mutlu olur..

Kuruntu da yapma.

Aynen öle canım bende amiosentez olayına peksıcak bakmıyorum açıkcası.Yaptırma taraftarı değilim yani tabibu benim görüşüm.Gerçekten minik bebeklerimiz ALLAHA emanet öle bişey olsa bile bunu soğuk kanlılıkla gebeliği sonlandırmak istermisin cümlesi bile cinayet bence sonuçta doğana kadar hiç bir şey belli değil biz en iyis içimizi ferah tutalım ve bol bolm dua edelim neyse ben gelirimbirazdan kızlar bulaşık suyu soğudu kaydirigubbakcemile3

ay canım benm ya kıyamamnmmm
İşte şimdi kaynanaya sorsan sizin iyiliğiniz için masraf etmeyin diye yaptım der
Sen ona he de geç boşver eşinle konuş sonrasında
Hiç kaynanaya yansıtma, canını da sıkma sakın böle bişey için

canım ben olsam yapacağım şu olurdu.. biraz politik olacaksın..
tabi önce kocanın da kafasına girmen lazım..
he hee tamam diyerek alırsın o kıyafetleri.. içlerinde gerçekten cok begendiğin olursa ayırırsın, olmazsa hepsini ihtiyacı olan cocuklara verirsin.. ruhları bile duymaz..
sen de yeni istediğin kıyafetleri alırısn..
böyle ce onlar dediklerini yaptırdıklarını sanıp mutlu olr.. sen de onları kandırdıgını bilerek mutlu olursun.. iki tarafta mutlu olur..

valla aynı kafadanız :))

doğru canım ama sen 11.haftayı tamamlamışsın 12.haftadan 3 gün almışsın ben 10+5 din test yapıldığında onun için testin sonucu ne kadar güvenilir çıkcak kestiremiyorum ense kalınlığı içinde aynı şey geçerli bebeklerimiz her geçen gün değişiyo büyüyo 10+5 ken ense kalınlığı normal olabilir ama asıl bakılması gereken 12.haftada ne olcak bakalımda bende benimkini erken baktı dr başka kimse yok 10. haftada ikili test değerlendirilen haftaya onun için tekrarlicam testleri ölçüm vs

şekerim için rahat edicekse yap tabi ama 10+5 de 11. haftanın sonu zaten test 11-14 arası yapılıyor. Hem benim doktorum istediği güne ben müsait olmasaydım 3-4 gün öncede gelsen olur ama geçirmeni istemem demişti. Yani senin yaptırdığın gündede gitsem yapıcaktı. üstelik gittiğim doktor yüksekriskli gebelik uzmanı benim gibi gebelik takip ettiği hastası çok az genelde bu adama dışarıdan bu testleri yaptırmaya geliyorlar. Yani adam tarama ve sonografi umanı

Back
X