- Konu Sahibi daemon
- #9.141
ya canım ben o anda şok oldum zaten açıklama yapmadı fazla üstten geçiştirdi çokta önemli olmadığını söledi kesin bişey söyleyemiyeceğini 3lü testte daha net anlayacağını benimde telaşlanmamamı söledi. normalde durmadan soru soran ve biriyim fakat oandan o şokla bişey sormadım sanki kilitlendimsizinde olmuştur mutlakakızlar halada şoktayım
ama en azından ense kalınlığı normal çıktığı için fazlada kafama takmakistemiyormsadece 3 hafta sonraki 3lü testte daha net anlıcaz
O zaman biraz sabır canım.
Şimdi aklındakileri, aklına geldikçe bir bir not et, bir dahaki gidişine hepsini birer bire sor.
Kuruntu da yapma.
Benim 2'li test sonucum gayet iyi çıktı. Ama şu an 34'üm, doğum esnasında 35 olucam diye, yok efendim yaş riski var, amniosentez yapabiliriz dedi. Benim de midem bulandı ama kuruntu yapmamaya karar verdim. Şöyle düşündüm, amniosentez son aşama, bu testlerin sonucunda yapılıyor. Testler iyi bile çıksa, tek belirleyici yaşımsa, bu testleri ne demeye yapıyorlar ki. adet yerini bulsun mu, ticaret mi. Valla Allah'a emanet yavrular. Bu saatten sonra Allah göstermesin ama sorun var bile deseler, aldırmak cinayet olmaz mı. Allah korusun hepsini, çok kafanı bulandırma bence.