2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef öyle canım ya, bu üstüne kötü niyetli de, sanki çok bayılıyoruz birbirimize ya.
ama gençler de akıl nerde?
Oğlu, biz dışarda olucaz dese konu o an kapanır di mi.
Bir de bana taşıyor kavga mevzuu oluyor.

Neyse sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, az zaman kalmış.alkisalkisalkis

neyse sıkma canını.sende anneni çağır olsun bitsin :dance:
iyi dileklerin için teşekkürler opuyorumnanaktan

hemde hurçlar dolusu.açık açık söyle bence hiiiçççç kafana takma nasıl sölicem nasıl edicem falan diede düşünüp kendini sıkıntıya sokma çocuğumu yeni şeylerle büyütmek istiyorum de yada tam olarak ne düşünüyorsan artık lüzum yok de falan dahada ısrar ederse tamam de kıyafetler seçileceği zaman ben rahatsızım eşim gelsin de oda gitsin hiçbirini beyenmesin

evet doğru kendi annen olsa söylersin ama eşinin annesi bırak o halletsin. benim annem çok kızıyo bu eskii kıyafet olayına çok yakın bi arkadaşım var. 5 aylık bebeği var olmayan bütün kıyafetlerini bana ayırmış aanneme söyledimde okadar kızdıki nerdeyse dövücekti :)

gözün aydın canım kaç çıktı ense kalınlığı

0,9 çıktı canım ense kalınlıgı,

risk konusunda da 1:25000 li bişi var onun altını çizmiş.

o sanırım kan+ense kalınlıgının beraber bakıldıgındaki risk oranı

yanı alsam bı dert almasam bı dert afedersınız ıkı ucu ...... degnek.allah yardımcım olsun bu konuda bırgun ıllakı kavga cıkacak gıbı gelıyor bana.

canım eşin biliyomu bu durumu belki o halleder yada güzel bir fikri olur

yada annesine derki gerçekten ihtiyacı olanlara verin saklmayın ben kendi çocuğuma kendim almak istiyorum ama içlerinden bir kaçtane alsak yeterli falan der belki

selmacım canım hayırlısıyla gelsin dünyaya kızın yeni okudum aaayyyy ne güzel kız bebek o kadar güzel şeyler varki kız bebekler için çıldırdım hafta sonu ceylan a gittik eşimle.bebeğimizin cinsiyeti belli olmadığı için iç tulum falan alabildik battaniye vs.ama ben dayanamayıp iki tanede kız elbisesi aldım o kadar şekerlerki erkek kıyafetleriyle pek iyi diill aramız

allah iyiliğini versin sevraa kaydirigubbakcemile3
erkek olursa naapcan o elbiseleri kızz

kızlar asıl benim derdim çok büyük:delphin: ben ikizler burcunu hiç sevmezdim.
benim bebek oldu mu ikizler. doktora söylesem geç doğurtur mu beni acaba

kızlar doktor bana bu gittiğimde magnezyum verdi. kasık ağrıları için vede göbekde olan sertleşmeler için dedi.

sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce içilecek. sabah zaten midem fena oluyo içsemde kahvaltıdan sonra mutlaka çıkarıyorum bu ilacıda çıkarmış olmuyomuyum işe yararmı böyleki

sizlerden hiç kullanan varmı

0,9 çıktı canım ense kalınlıgı,

risk konusunda da 1:25000 li bişi var onun altını çizmiş.

o sanırım kan+ense kalınlıgının beraber bakıldıgındaki risk oranı

çok çok iyi canım tekrar tebrik ederim ense kalınlığının 2,5 den aşağı olması lazım kan değerininde 1/250 den altı risk grubunda sayılıyo senin çok iyi maşşallah:nazar:

çok çok iyi canım tekrar tebrik ederim ense kalınlığının 2,5 den aşağı olması lazım kan değerininde 1/250 den altı risk grubunda sayılıyo senin çok iyi maşşallah:nazar:

aman aman maaşallah mercimeğiime delikafadulden

allah iyiliğini versin sevraa kaydirigubbakcemile3
erkek olursa naapcan o elbiseleri kızz

bilmem hediye ederim o zaman ya ama gerçekten alınmicak gibi diildiler küçücük bir elbise alt tarafı balon çok güzellerdi küçücük mont pembiş pembiş hadi alma :))) gerçi hep erkek diolar benim bebişe kız deyen olmadı çin takvimi makas bıçak rüya karın yorumu vs hep erkek diyolar ama bakıcaz artık hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsaun elbette en önemlisi bu ama içimde kızdan yana

kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.[/QUO

canım benim koysunlar önüne bak içine sinenleri al giydir sinmeyenleri alma zaten bebişler çok eskitmiyor hemen büyüdükleri için.. ama yeni kıyafetlerde tabi...

bilmem hediye ederim o zaman ya ama gerçekten alınmicak gibi diildiler küçücük bir elbise alt tarafı balon çok güzellerdi küçücük mont pembiş pembiş hadi alma :))) gerçi hep erkek diolar benim bebişe kız deyen olmadı çin takvimi makas bıçak rüya karın yorumu vs hep erkek diyolar ama bakıcaz artık hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsaun elbette en önemlisi bu ama içimde kızdan yana

benim de gözüm hep kız kıyafetlerine gidiyo valla.. çok güsel şeyler yapıyorlar..
Wenice diye bir yer var, alışveriş merkezlerinde var genelde.. orada da çok güsel şeyler var..

artık senin erkek olursa içimizden kızı olanlara hediye edersin bari kaydirigubbakcemile3

canım 40 haftayı doldururlarsa yengeç oluyolarrr
benimki ikizlerin son gününe denk geliyor.. 21 haziran.. aynı zamanda evlilik yıldönümümüz.. aynı zamanda en uzun gün kaydirigubbakcemile3
o gün doğurmak isterim valla hihoyyyt
ikizleri ben de çok sevmezdim ama biraz araştırdım da, genelde akıllı ve çalışkan oluyorlarmış..

çin takvimine hiç takılmayın benim ve topikteki diğer arkadaşların çoğununki tutmadı. bana da ilk hamile kaldığımdan beri 14 15. haftaya kadar hep erkek dediler bende sürkeli rüyamda erkek bebek görüyodum kız istiyodum ama erkek hissediyodum neyse ki gönlümdeki oldu. Allah hepiizin gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

çin takvimine hiç takılmayın benim ve topikteki diğer arkadaşların çoğununki tutmadı. bana da ilk hamile kaldığımdan beri 14 15. haftaya kadar hep erkek dediler bende sürkeli rüyamda erkek bebek görüyodum kız istiyodum ama erkek hissediyodum neyse ki gönlümdeki oldu. Allah hepiizin gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

aynı benim durum bende erkek hissediyorum herkes erkek diyor
kız mı olacak acep CADIARZU

aynı benim durum bende erkek hissediyorum herkes erkek diyor
kız mı olacak acep CADIARZU

ben de kız istiyorum, herkes erkek diyor..
içim bişi diyemiyor artık kaydirigubbakcemile3
dün de kocama makas bıcak yaptırdım, bıçağa oturdum..
benim adam da sevindi kendi çapında..
erkek istiyo namıssız..
bu zamanda kız çocukla uğraşamam ben diyo kaydirigubbakcemile3

kızlar asıl benim derdim çok büyük:delphin: ben ikizler burcunu hiç sevmezdim.
benim bebek oldu mu ikizler. doktora söylesem geç doğurtur mu beni acaba

Archimimcim, ben de aynı dertten muzdariptim, a.s ama ikizler burcunu araştırınca farklı düşünmeye başladım. İkizler burcu insanı pratik zekaya sahip olurmuş, düşünsene doğacak olan hazır cevap bir pıtırcık :teytey:

Back
X