Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede içimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız.ne kadar yaşayacağımızı kaderimizi kim bilebilirki .ben daha hamile kalmadan önce yelek ceket patik gibi şeyler örmüştüm.barkaç tane çıtçıtlı badi almıştım.şimdi yine istediğimi alıyorum.tabi abartmadan .çünkü çabuk büyüyor sıpalar.
kocişi bekliyorum daha gitmedim acill cevap istiyorum mercimekli çorba nın yanına ne giderrr
kocişi bekliyorum daha gitmedim acill cevap istiyorum mercimekli çorba nın yanına ne giderrr
Bol limon :teytey:, ne olacak bu ekşi isteği?
kız çorbanın yanına herşey gider yahu kaydirigubbakcemile3
ama benim aklıma nedense köfte ve biftek geldi.. ay eve giderken aldırayım kocişe bari
yaf ağzımı sulandırmadan cevap verin limon köfte
kız daha pratik milli yemek makarna olur mu
off o zaman şöyle domatesli sulu sulu makarna yap.. yoğurtla yiyin ay cok severim
off o zaman şöyle domatesli sulu sulu makarna yap.. yoğurtla yiyin ay cok severim
patlıcan seviyorsan patlıcan yemeği yap canım,kocişi bekliyorum daha gitmedim acill cevap istiyorum mercimekli çorba nın yanına ne giderrr
Ay eve kadar dayanamicam sanki, şu iş çıkış saati bir gelse de kendimi buzdolabının önünde bulsam :sm_cool:
vaaa sulu sulu mu CADIARZU:uhm:
patlıcan seviyorsan patlıcan yemeği yap canım,
köfte patates tarzı fırında
valla ben 58 kilo ile başladım bi ara 59,600 oldum şimdi 59,400 üm kilo almamış gibiyim zaten çok fazla çıkartıyorum eşimde diyor sen bu gidişle kilo felan alamazsınha ha ha yiyin yiyin şişin ben hala çıtırım kaydirigubbakcemile3