2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya herkesin canı bişeyler istiyo demi .bende biraz önce tv de gördüm canım pizza istedi.normalde çok fazla yemem pizza ama.sucuk salam hamurişi zararlı biliyorum ama bi kereden bişey olmaz heralde demi.

evet ya herkesin canı bişeyler istiyo demi .bende biraz önce tv de gördüm canım pizza istedi.normalde çok fazla yemem pizza ama.sucuk salam hamurişi zararlı biliyorum ama bi kereden bişey olmaz heralde demi.

olmaz ya ye afiyet şeker olsun yarasın bebişine benim içinde bir dilim ye:1hug:

ay biri pizza mı dedi. ay demeyin ne zamandır yemiyom zaten

yerimseniben cokacimcoook cokacimcoook
Allahtan şimdiye kadar 1 kilo almışım ama bu gidişle bundan sonra ne olur bilmiyorum .
DıKKAT ETMEK GEREK....

benim canım öle hiç bişey çekmiyor yaaa...

benimde aklıma kumpir takıldı akşam akşam, eşimi de kandıramam dışarı çıkmak için 2 saatlik uykuyla duruyor garibim
yarın yerim artık mafoldumben

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti
yarın görüşürüz öptüm..........

yaa bgn sağlık ocağındaki ebe aradı.hamilelere domuz gribi aşısı yapılmaya başlanmış isteyenlere yapılıyor dedi.sormayı unuttum sonradan aklıma geldi.bu aşılar yanimi geldi bize özel acaba.çünkü diğerlerinde bize zararlı olan bi madde civa falanmı ne varmış.yenimi geldi bilgisi olan varmı

Kızlar benden de bugünlük bu kadar, kendinize ve bebişlerinize ii bakın

selam kızlar, domuz gribi aşısı için beni de aradılar. Doktora sormam lazım önce dedim ama bilemiyorum her doktor farklı bişeyler söylüyor. Aranızda aşı olacak olan var mı?

yine ceneniz düşmüş haa:ecrin_bebek:neysekk görümcem yemek yapıyo azıcık yanına gideyim ah ah ne güzelmiş hazırdan yemek yemek...

ben de aradım sağlık ocağını ama henüz gelmemiş aşılar.sanırım bugün yarın gelir.
benim doktorum olmanı tavsiye ederim demişti.zaten konuşulan yan etkiler civalı olanlar için.bize gelenler civasız olanlar.çoğu hekim yüksek risk grubunda olduğumuzu ve aşı olmamız gerektiğini düşünüyo.
ben de olup rahatlamak istiyorum artık.çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nereye kadar.
belki evde olanlar için çok sorun değil ama biz çalışanlar günde kaç kişi ile karşılaşıyoruz.

Of yaa alt tarafı 2 saat okuyamadım maaşallah 25 dakikadır bitirmeye çalışıyorum kaçırdıklarımı.Amma düşmüş çeneniz bide tam bitirdim herkes çıkmaya başladı :(

Back
X