2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlaaarrr
yarına görüşürüz inşallah

kızlar merhabalar..nasılsınız..
ben mide bulantısından,kusmaktan mahvoldum bugün...

ay kızlar sayfalar nasıl çok oku oku bitmiyo ya..ben girdim mi kimse kalmıyo ben yokken doluyo sayfalar....

Selam kızlar herşey yolundadır umarım içinizde domuz gribi aşısı olacak olan varmı bu hafta gelecekmiş aşı ben olacağım doktorum olmamı tavsiye etti.Özellikle son üç ayda çok etkileyebilirmiş öğretmenim ben okul ortamı mikrop dolu korkuyorum olup rahatlayacağım.Kuzenim 2 haftadır yoğun bakımda domuz gribinden üstelik risk grubunda bile değil onun için çok üzülüyorum bu olay da üstüne gelince hemen aşı olmaya karar verdim.Siz ne düşünüyorsunuz?

Selam kızlar herşey yolundadır umarım içinizde domuz gribi aşısı olacak olan varmı bu hafta gelecekmiş aşı ben olacağım doktorum olmamı tavsiye etti.Özellikle son üç ayda çok etkileyebilirmiş öğretmenim ben okul ortamı mikrop dolu korkuyorum olup rahatlayacağım.Kuzenim 2 haftadır yoğun bakımda domuz gribinden üstelik risk grubunda bile değil onun için çok üzülüyorum bu olay da üstüne gelince hemen aşı olmaya karar verdim.Siz ne düşünüyorsunuz?

valla ben çok karşıyım şimdilik bu aşıya. sağolsun büyüklerimiz doğru düzgün açıklama yapmadıkları için içeriğini bilmediğim bir aşıyı vurulmak istemiyorum
ben ağrı kesici bile almakta korkarken nasıl olacak bu iş bilemiyorum. doktorumda hiçbirşey demedi bu konu hakkında, haftaya ona da soracağım

ben olmaktan korkuorum neyle karşılaşcağımı bilmiorumm belki iyi sonuc vercek belkide kötü bilemem ama çoğu insan karşı tabi sen bilirsin ama doktorunun bunu sana tavsiye etmesi garip geldi sonucta kimse aşıyı desteklemiyor :olmaz:

hoşbulduk beyzacıkkkk taze annecik diycem çünkü 8 yaş küçüksün benden maşallah 41 kere

hoşbulduk beyzacıkkkk taze annecik diycem çünkü 8 yaş küçüksün benden maşallah 41 kere

saolll canımm benim opuyorumnanaktan ama hastanede ilk gittiğim dr dalga gecti benle bu yasta hamile kalırsan düşük tehlikeside atlatırsın düşürürsünde kötükedihüso gerizekalıı yaşla ne alaka diyincede trip yaptıı bende deiştim baska hastaneye ve doktora gidicem artık

aman onlarde heee :oklava:
Erken olsa niye erken?
Geç olsa bu yaşta ne işin çocukla derler :oklava:
Allah allah ya :mymeka:
QUOTE=beyza88;10342927]saolll canımm benim opuyorumnanaktan ama hastanede ilk gittiğim dr dalga gecti benle bu yasta hamile kalırsan düşük tehlikeside atlatırsın düşürürsünde kötükedihüso gerizekalıı yaşla ne alaka diyincede trip yaptıı bende deiştim baska hastaneye ve doktora gidicem artık[/QUOTE]

merhaba nergis33 valla çok zor bi karar gerçekten ben bi türlü karar veremiyorum, bende öğretmenim, üstelik zihin engellilerle çalışıyorum, çocukların çoğu temizliklerini yapamıyor, kendilerini koruyamıyor, biz bi kat daha fazla risk altındayız, ama yan etkilerle ilgili spekülasyonlar da kafa karıştırıyor, doktorum bana da ol dedi ama hala kararsızım ne yapsak bilemiyorum...

Back
X