2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyimm ne olsunn sen nasılsınnn :CüvCüv:

bende iyiyim çok şükür yavaş yavaş düzeliyorum o hasta halim geçti yaa...
hamile değilde hasta gibiydim 2aydır. bugün biraz dışarı çıktım hamile kıyafetlerine bakındım çok güzel şeyler var yaa sabırsızlanıyorum almak için.
ama hiç bişey almadım sadece hamile kotu alcam evdekiler karnımı çok sıkıyo hatta kapatamıyorum.

bende iyiyim çok şükür yavaş yavaş düzeliyorum o hasta halim geçti yaa...
hamile değilde hasta gibiydim 2aydır. bugün biraz dışarı çıktım hamile kıyafetlerine bakındım çok güzel şeyler var yaa sabırsızlanıyorum almak için.
ama hiç bişey almadım sadece hamile kotu alcam evdekiler karnımı çok sıkıyo hatta kapatamıyorum.

aynen bende sabırsızlanıorumm bnmde öle cnm kapanmıo kusmalarıma rağmen kilo almısım bide karnımda hafif çıkıntı var ama herkes bebek değildir dio cok erkenmiş kesin gaz falandır diolar ama pantolonlarımın bi kısmı olmuyoo cnm ebruda çok güzel şeyler varya bayıldım ben opuyorumnanaktan

Kızlar bende pazar gunune kadar gıyıyodum halen kıyafetlerımı ama
pazardan buyana gıyemıyom
kemklermmı gelıŞtı anlamadım karnım hala bÜyÜmedı ÇÜnkÜ

vALLA Bİ KEREDEN OLDU KUZU YA
BEN HOMURDANIYODUM BENM KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYO DİYE
KARNIM HALA BÜYÜDÜ DENCEK KADAR DEĞİL
YANİ ÇOK MİNİK Bİ GÖBEK ÇIKTI SADECE OKADAR
SANKİ O BEL KISMIMDAKİ KEMİKLER GENİŞLEDİ YA
aaa birdenmi olduu akannehir

bencee bebekk ben 8 haftalıkken bile cıkan duydumm ki ben 11+3üm

evt karnı çok erken çıkanlar var ama göbek değildi karın altımızda bebişler hala ordaki şişlik önemli benim hala şişmedi oğlumdada 5,6 aydan sonra karnım cıkmıstı.ama bunda hamile kaldıgım aydan beri yemek yıyınce özellikle hafif ayva göbek oluyorum.regl olamamaktan sanırım.:çok üzgünüm:

ama belimiz genişledi sanırım çocgumuza kıyafet olmuo :)

vALLA Bİ KEREDEN OLDU KUZU YA
BEN HOMURDANIYODUM BENM KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYO DİYE
KARNIM HALA BÜYÜDÜ DENCEK KADAR DEĞİL
YANİ ÇOK MİNİK Bİ GÖBEK ÇIKTI SADECE OKADAR
SANKİ O BEL KISMIMDAKİ KEMİKLER GENİŞLEDİ YA

aynenn bende diomm niye büyümüoo diee bnmde minik ufak bi çıkıntı var inş. o bebektirr kaydirigubbakcemile3 ne kadar meraklıyım dimi bebeğee zemuszemus

evt karnı çok erken çıkanlar var ama göbek değildi karın altımızda bebişler hala ordaki şişlik önemli benim hala şişmedi oğlumdada 5,6 aydan sonra karnım cıkmıstı.ama bunda hamile kaldıgım aydan beri yemek yıyınce özellikle hafif ayva göbek oluyorum.regl olamamaktan sanırım.:çok üzgünüm:

canım öncelikle hoşgeldinn yaaa ben bir an önce karnımın cıkmasını istiom anneme anne bu bebek dimi diorum kızımm çok erkenn o gaz falandır dio gıcık oluyom ben karnımın çıkmasını istiomm :CüvCüv:

ama belimiz genişledi sanırım çocgumuza kıyafet olmuo :)

ya melis ne dicemm sanaa benim hislerim öle kuvvetli falan değildir ama nedense ben erkek hissediorumm ama eşim kız istio bnm için fark etmezz erkek cocuklarınıda kızlarıda cok seviorumm gerci eşimde öle ama içinde kız sevdası var bende nedense erkek hissediorum ya dolu dolu içime doğuyoo rüyamdada erkek gördüm :emir_bebek:

aynen bende sabırsızlanıorumm bnmde öle cnm kapanmıo kusmalarıma rağmen kilo almısım bide karnımda hafif çıkıntı var ama herkes bebek değildir dio cok erkenmiş kesin gaz falandır diolar ama pantolonlarımın bi kısmı olmuyoo cnm ebruda çok güzel şeyler varya bayıldım ben opuyorumnanaktan

benim karnımda epey büyüdü, eski kotlarımı giyemiyorum 3 haftadır
bende alışverişe çıkacağım ama hala kısmet olmadı

ya melis ne dicemm sanaa benim hislerim öle kuvvetli falan değildir ama nedense ben erkek hissediorumm ama eşim kız istio bnm için fark etmezz erkek cocuklarınıda kızlarıda cok seviorumm gerci eşimde öle ama içinde kız sevdası var bende nedense erkek hissediorum ya dolu dolu içime doğuyoo rüyamdada erkek gördüm :emir_bebek:

benimde oğlumda içime dogmustu hiç şüphem yoktu canm.bazen cidden hissedilen olabiliyor.bunda ben hiç bir şey hissetmıyorum mesela neden bilmem yada kız istediğimiz için hayal kırıklıgı olmasın dıye adapte olmaktan korkuyorum :)) bu arada göbüş içinde bebek şişliği olsun tabe ama yağ bağlamasın die istemıyorum.bebek için henüz doktor karnımın şiş yerıne ultrason sürmedi.kötü oluo göbek kalınca dogum sonrası inş kalmaz hiç birimizde .hepimiz içinde sağlıklı hayırlı evlat nasip olur inşallah.:nazar:

benim karnımda epey büyüdü, eski kotlarımı giyemiyorum 3 haftadır
bende alışverişe çıkacağım ama hala kısmet olmadı

aynenn canımm yaaa bnmde tehlikem var die hiçbiyere cıkamıorum bi sor odadan odaya gidiomusun diee neyse haftaya kontrol var çıkıcam ama korkarım yapamam alışveriş :gitme:

benimde oğlumda içime dogmustu hiç şüphem yoktu canm.bazen cidden hissedilen olabiliyor.bunda ben hiç bir şey hissetmıyorum mesela neden bilmem yada kız istediğimiz için hayal kırıklıgı olmasın dıye adapte olmaktan korkuyorum :)) bu arada göbüş içinde bebek şişliği olsun tabe ama yağ bağlamasın die istemıyorum.bebek için henüz doktor karnımın şiş yerıne ultrason sürmedi.kötü oluo göbek kalınca dogum sonrası inş kalmaz hiç birimizde .hepimiz içinde sağlıklı hayırlı evlat nasip olur inşallah.:nazar:

inşallahhhhhhh :nazar:

Back
X