2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ismi olarak da şunları yazmışım, ama heh tamam şu olsun diyemiyorum hiçbirine;

bade
derin
deren
beren
talya
naz
ılgın
beray - ayın en ışıltılı hali demekmiş
ela
yağmur
nehir
dora

slm kızlar geçmişe takıldım kaldım oku oku bitmedi

isim arıyosunuz ha ne güzel. benim kızım olursa adı hazır öyküm olacak. erkekde olursa tam karar veremedik ama topra veya rüzgar düşünüyoruz bakalım artık

slm kızlar geçmişe takıldım kaldım oku oku bitmedi

isim arıyosunuz ha ne güzel. benim kızım olursa adı hazır öyküm olacak. erkekde olursa tam karar veremedik ama topra veya rüzgar düşünüyoruz bakalım artık
çok güzelmiş

acıktım yemegee kacıyorm kızlar babayyyyyyy

ay yok artık.. Ismi dururken niye bayram desin cocuga

bak yeğenlerimin ismi
alper
kağan
efe
ama annem hepsine nasıl sesliniyor biliyomusun rahmetli babamın ismiyle mehmet diye sanırım ben ne isim kurarsam yine mehmetle çağırılacak bitecek

HIMMMMM :uhm: DAHA ERKEN OLMAZ MI kaydirigubbakcemile3

Yok canım olmaz olur diyenler yanılıyormuş gebelik.org sitesinde ayrıntılı olarak yazıyor. Zaten daha öncesindeki hareketleri henüz kasları zayıf olduğu için hissedemiyormuşuz. Ama seyirmeler olabilirmis oda bebeğin hareketi değilmiş zaten bebişin organlar üzerindeki baskıdan kaynaklanıyormuş.

çok mu aradın kız bunları kaydirigubbakcemile3
nasıl işte değişiyor zevkler..
mesela hiçbiri bana hitap etmedi

Aynen bana da...
Aynı şekilde bizim koyduğumuz isimlerde belki çocuklarımıza hitap etmeyecek. Kızılderililer gibi çocuk 18 yaşına gelince kendi seçse ismini ne güzel olurdu...

Ben artık o hurafelere inanmıyom kuzum be :sm_confused:
Kız geç belli edermiş kendni, yok efendm sağda erkek olurmuş, yok kız uyku yorgunluk yaparmış
ye tatlıyı doğur atlıyı
pöfffffffffffffffffffff laelaelaelaelae
benim bebişim tekmelio canı isteyince canım..
ama kız çocukları qeç tekmelemeye başlarmış..

İlgine sağol canım benm yaa Şeniz
Yok canım olmaz olur diyenler yanılıyormuş gebelik.org sitesinde ayrıntılı olarak yazıyor. Zaten daha öncesindeki hareketleri henüz kasları zayıf olduğu için hissedemiyormuşuz. Ama seyirmeler olabilirmis oda bebeğin hareketi değilmiş zaten bebişin organlar üzerindeki baskıdan kaynaklanıyormuş.

Ben artık o hurafelere inanmıyom kuzum be :sm_confused:
Kız geç belli edermiş kendni, yok efendm sağda erkek olurmuş, yok kız uyku yorgunluk yaparmış
ye tatlıyı doğur atlıyı
pöfffffffffffffffffffff laelaelaelaelae

ben de sürekli ekşi yiyorum ama içimden hep erkek geçiyor. bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak.
yanlız hep de kız çocukları kötü hee yorgunluk uyku yapan onlar, tekmelemeyen onlar. erkekler paşa

Back
X