Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok artık.. ismi dururken niye bayram desin cocugaismi çok beğendim ama anlamı pek iç açıcı değil annem bayram diye çağırmasın sonra
18-22 hafta arası hissedicez tekmeyi. ama ikinci bebişi olanlar 16. hafta itibariyle hissedebilirmiş.
çok güzelmişslm kızlar geçmişe takıldım kaldım oku oku bitmedi
isim arıyosunuz ha ne güzel. benim kızım olursa adı hazır öyküm olacak. erkekde olursa tam karar veremedik ama topra veya rüzgar düşünüyoruz bakalım artık
ay yok artık.. Ismi dururken niye bayram desin cocuga
Kızlar Şİmdİ bİzİm bebİŞler ne zman tekmelİcek bİzİ
bak yeğenlerimin ismi
alper
kağan
efe
ama annem hepsine nasıl sesliniyor biliyomusun rahmetli babamın ismiyle mehmet diye sanırım ben ne isim kurarsam yine mehmetle çağırılacak bitecek
ismi çok beğendim ama anlamı pek iç açıcı değil annem bayram diye çağırmasın sonra
HIMMMMM :uhm: DAHA ERKEN OLMAZ MI kaydirigubbakcemile3
çok mu aradın kız bunları kaydirigubbakcemile3
nasıl işte değişiyor zevkler..
mesela hiçbiri bana hitap etmedi
benim bebişim tekmelio canı isteyince canım..
ama kız çocukları qeç tekmelemeye başlarmış..
çok güzelmiş
Yok canım olmaz olur diyenler yanılıyormuş gebelik.org sitesinde ayrıntılı olarak yazıyor. Zaten daha öncesindeki hareketleri henüz kasları zayıf olduğu için hissedemiyormuşuz. Ama seyirmeler olabilirmis oda bebeğin hareketi değilmiş zaten bebişin organlar üzerindeki baskıdan kaynaklanıyormuş.
slm kızlarrr...
Ben artık o hurafelere inanmıyom kuzum be :sm_confused:
Kız geç belli edermiş kendni, yok efendm sağda erkek olurmuş, yok kız uyku yorgunluk yaparmış
ye tatlıyı doğur atlıyı
pöfffffffffffffffffffff laelaelaelaelae