• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynennnnnnnn -tatlicadiarzu-

Canımm oğluşun oluyomuş tebrik ederim ne zamnadır tebrik etmek istiyordm denk gelmedik senin adına çok sevindim benimde içime hep bi erkek çocuğu doğuyor rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyorum anneler hisseder derler bakalım doğru çıkıcakmı kaydirigubbakcemile3

Canımm oğluşun oluyomuş tebrik ederim ne zamnadır tebrik etmek istiyordm denk gelmedik senin adına çok sevindim benimde içime hep bi erkek çocuğu doğuyor rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyorum anneler hisseder derler bakalım doğru çıkıcakmı kaydirigubbakcemile3

saol canım benim opuyorumnanaktan bende hep rüyamda erkek çocuğu doğurduğumu falan qörüyodum.. anneler hissediyor qerçekten:1hug:

12haziran dedi doktorumuz,hadi hayırlısı...

canımm sende mi haziran annesi olucaksınn opuyorumnanaktan
ßilmiyordum.. hadi hayırlısı..

kızlar ukraynalı bir arkadaşım var biraz önce skypede konuştuk tarif aldım sizde yapmak istermisiniz degişik tatları seviyorum ben isterseniz yazım ben yaptım fırına bile attım adı elmalı sharlotka

Kızlar bu aralar şiddetli baş ağrıları yaşıyorum normalde başı ağrısı çeken bi insan değilim buğün annemle konuştum bu durumun önemli bi durum olabileceğini hamilelik tansiyonu çıkabilecdğini söledi bende telaşlandım 3 hafta sonra doktorumlada paylaşıcam inşallah öle bişey yoktur

Kızlar bu aralar şiddetli baş ağrıları yaşıyorum normalde başı ağrısı çeken bi insan değilim buğün annemle konuştum bu durumun önemli bi durum olabileceğini hamilelik tansiyonu çıkabilecdğini söledi bende telaşlandım 3 hafta sonra doktorumlada paylaşıcam inşallah öle bişey yoktur

bende de bir ara olmuştu 4 gün sürdü.
bende tansiyondan şüphelendim ama birşey çıkmadı. hormonların değişimi ile alakası sanırım
ama sen gene tansiyonunu kontrol ettir

Kızlar sohbet gÜzel ama ÇıkıŞ saatım geldı eve gıdıyorum... Yarn gorŞmek uzere...bugnde ıŞler bırıktııı:(:( :p kovulcm yakındaaa

ııı akŞamlarrrr...

yok canım telaş yapma aksine bu aylarda olabiliyormuş

evet bu aylarda olabiliyor çünkü bazen benimde şiddetli baş ağrılarım oluyor canım

bende de bir ara olmuştu 4 gün sürdü.
bende tansiyondan şüphelendim ama birşey çıkmadı. hormonların değişimi ile alakası sanırım
ama sen gene tansiyonunu kontrol ettir

Yorumun için saol canımya birazda olsa ferahladıiçim bende tansiyon sorunu çıkmasından korkuyorum inşallah öle bişey olmaz bölgeselolarak şiddetli bir ağrıo giriyor çok kötüoluyort ağrı kesicide alamıyosun dua ediyposun bitsin diye

evet iyiki sormuşum bende sadece bi sorunu ben miyaşıyorum diyordum kendi kendime bu arada erken öğrenmişsin sen cinsiyeti canım bende sormadım ğittğimde belki sorsam sölerdi ama dedim kesin olsun 16 haftada öğreneyim zemuszemus

evet bu aylarda olabiliyor çünkü bazen benimde şiddetli baş ağrılarım oluyor canım[/QUOT

ay ben bütün gün konustum yoruldum burada.. işim de yok, olan işler de bitti.. kocişin gelip almasını bekliyorum

Back
X