- Konu Sahibi daemon
- #10.861
ayy hatırlamıyorum ki
belkide işaretlemedim. şimdi yeniden mi üye olmam lazım acaba:uhm:
bilgilerini güncellede falan yokmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hatırlamıyorum ki
belkide işaretlemedim. şimdi yeniden mi üye olmam lazım acaba:uhm:
aynennnnnnnn -tatlicadiarzu-
Canımm oğluşun oluyomuş tebrik ederim ne zamnadır tebrik etmek istiyordm denk gelmedik senin adına çok sevindim benimde içime hep bi erkek çocuğu doğuyor rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyorum anneler hisseder derler bakalım doğru çıkıcakmı kaydirigubbakcemile3
saol canım benim opuyorumnanaktan bende hep rüyamda erkek çocuğu doğurduğumu falan qörüyodum.. anneler hissediyor qerçekten:1hug:
bilgilerini güncellede falan yokmu acaba
İnşallah tatlım ya inşallah. canım sen kaç haftalkken öğrendim canım
Kızlar bu aralar şiddetli baş ağrıları yaşıyorum normalde başı ağrısı çeken bi insan değilim buğün annemle konuştum bu durumun önemli bi durum olabileceğini hamilelik tansiyonu çıkabilecdğini söledi bende telaşlandım 3 hafta sonra doktorumlada paylaşıcam inşallah öle bişey yoktur
Kızlar bu aralar şiddetli baş ağrıları yaşıyorum normalde başı ağrısı çeken bi insan değilim buğün annemle konuştum bu durumun önemli bi durum olabileceğini hamilelik tansiyonu çıkabilecdğini söledi bende telaşlandım 3 hafta sonra doktorumlada paylaşıcam inşallah öle bişey yoktur
bende de bir ara olmuştu 4 gün sürdü.
bende tansiyondan şüphelendim ama birşey çıkmadı. hormonların değişimi ile alakası sanırım
ama sen gene tansiyonunu kontrol ettir
10 kişi nerde 3 kişi konuşuyor
evet canımcım sagolasın opuyorumnanaktancanımm sende mi haziran annesi olucaksınn opuyorumnanaktan
ßilmiyordum.. hadi hayırlısı..
evet bu aylarda olabiliyor çünkü bazen benimde şiddetli baş ağrılarım oluyor canım[/QUOT