• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar göbüşlerinize baktım maşallah çok şekerler ama sadece bikaç kişi resim ekledim kalanının göbüşleri neden yok

teşekkür ederim canım kaldı diğer yarısı ama zaman azaldıkça heyecanım ve korkum artıyo

evet canım o bendede var ilerledikçe merak heyecan ve korku. muhtemelende hepimizdede oluyo haliyle içimizi ferah tutmaktan başka yapabileceğimiz bişi yok hakkımızda hayırlısı olsun

ya kızlar bişey sorcam siz dr a giderken vizite kağıdı alıp mı gidiyorsunuz??
şirket gittiğiniz günü maaşınızdan kesiyormu??

Niyeki sizin şirket kesiyormu??
Ben reklamcıyım canım o yüzden çok prosödürlerimiz yok hatta ben doktor randevularımı saat 16:00 - 17 :00 civarına alıyorum ben çıkıyorum diyorum sadece zaten direktörüm biliyo sonrada dönmüyorum (şimdi diceksiniz zaten saat beşten sonra dönülürmü diye ama bizim işimizde mesainin başlangıcı sabit bitişi değil )

teşekkür ederim canım kaldı diğer yarısı ama zaman azaldıkça heyecanım ve korkum artıyo

evet canım o bendede var ilerledikçe merak heyecan ve korku. muhtemelende hepimizdede oluyo haliyle içimizi ferah tutmaktan başka yapabileceğimiz bişi yok hakkımızda hayırlısı olsun

öyle zaten korkunun ecele faydası yok sözü bize söylenmiş öyle yada böyle bu çocuklar çıkıcak kaydirigubbakcemile3

haa bu arada vizite kağıdı falan tabiki almıyorum ben zaten özele gidiyorum sağlık sigortası karşılıyo herşeyi

kızlar merhabalar herkese ıkılı testımın sonucunu aldım cok sukur hersey normal test negatıf allahım korusun hepımızın bebıslerını

ay herkes sinirimi bozuyo sanki herkes üstüme üstüme geliyo yani bu kadar olur yaa..
yani şu yaza ve izin kullanmamıza da çok var, nasıl dayanacam bilmiyorum..

özgem ne oldu annem bugün ekstra işyerinde canını sıkan bi durum mu var yoksa sen genelde hepimizden neşelisin hayırdır bebişim ???

kızlar merhabalar herkese ıkılı testımın sonucunu aldım cok sukur hersey normal test negatıf allahım korusun hepımızın bebıslerını

bu ıkılı testte neler yapıyor arkdslr bıde kan alırlarsa sonuclr hemen verılmıyor dımı:(

zaten şimdilik yaptıramam 20.haftaya kadar yani dr lar aşının içeriğini bilmiyor arkadaşlar aşı yazıları bakanlıktan müdürlüklere ordan sağlık grup başkanlıklarına ordanda sağlık ocaklarına gidiyor yani aşı hakkındaki ayrıntılı bilgiler kadın doğum uzmanlarına gelmiyor.onun için sağlık ocağına gidip hemen kolunuzu açmayın size bir form verecekler doldurup imzalamanız için bu formu neden doldurduğunuzu 20 haftadan büyük gebelerde dolduruyormu vs gibi soruları aşı sorumlusu ebeden öğrenip öyle karar verin

bende dün gidip aşı yaptırdım.15 haftalık gebeyim dedim.form falan vermediler,aşıyı yaptılar.ebeye sordum 20 haftayı beklemek gerekiyomu böle bişey duydum diye.hayır dedi.sadece 20 haftadan daha büyük gebeler için hastalık daha tehlikeli olduğu için önceliği onlara veriyoruz ama 20 haftadan küçük gebelere de istedikleri takdirde aşı yapıyoruz dedi.
ben kendi doktoruma da sormuştum.o da 3 ayı tamamladın yaptırabilirsin demişti.
çok şükür dünden beri bir şikayetim yok.inşallah da olmaz.

sevindim canım. bende bugün aldım iyi çıktı ama bende negatif diye bişi yazmıyo

bu arada senle arada 1 günümüz var takvimimizde aynı opuyorumnanaktan

özgem ne oldu annem bugün ekstra işyerinde canını sıkan bi durum mu var yoksa sen genelde hepimizden neşelisin hayırdır bebişim ???

ay ne bileyim canım yaa burası beni çok sıkmaya basladı.. abuk sabuk şeyler istiyorlar.. bir birimi daha bana bagladılar. adam almamak için para harcamamak için bişiler yapyolar hepsi de bana patlıyo..
bide öteki işlerle nasıl ilgilenicem bilmiyorum..
zaten bişi yapmak istemiyorum son zamanlarda..
bugün de artık patlama noktama geldim yani.. ıyy ıyyyy...

ay herkes sinirimi bozuyo sanki herkes üstüme üstüme geliyo yani bu kadar olur yaa..
yani şu yaza ve izin kullanmamıza da çok var, nasıl dayanacam bilmiyorum..

o zaman sana fatih ürekten hadi hadi şarkısını armağan ediyorum
elalem ne derse desin boşver , eller havayahihoyyythihoyyyt
yaza şurda ne kaldı. bir bakmışsın yaz gelmiş bebikler doğmuş
bizim gözler uykusuzluktan pörtlemiş

bu ıkılı testte neler yapıyor arkdslr bıde kan alırlarsa sonuclr hemen verılmıyor dımı:(
kan veriyosun canım sonuçları hemen verilmiyo
bende dün gidip aşı yaptırdım.15 haftalık gebeyim dedim.form falan vermediler,aşıyı yaptılar.ebeye sordum 20 haftayı beklemek gerekiyomu böle bişey duydum diye.hayır dedi.sadece 20 haftadan daha büyük gebeler için hastalık daha tehlikeli olduğu için önceliği onlara veriyoruz ama 20 haftadan küçük gebelere de istedikleri takdirde aşı yapıyoruz dedi.
ben kendi doktoruma da sormuştum.o da 3 ayı tamamladın yaptırabilirsin demişti.
çok şükür dünden beri bir şikayetim yok.inşallah da olmaz.

inşallah olmaz canım Allah korusun

selam kızlar dfayanamadım gittim doktora
hem de ikili test sonuçlarımı gösterdim
bir problem yok sonuçların iyi dedi
cinsiyeti sordum önce erken dedi ama bir bakim dedi sonra
emin değilim tam göstermiyo ama erkek gibi dedi
emin olmadığı için bende kendimi kaptırmak istemiyorum
25 gidince tam belli olur o yüzden ben henüz öğrenmemiş gözüyle bakıyorum

o zaman sana fatih ürekten hadi hadi şarkısını armağan ediyorum
elalem ne derse desin boşver , eller havayahihoyyythihoyyyt
yaza şurda ne kaldı. bir bakmışsın yaz gelmiş bebikler doğmuş
bizim gözler uykusuzluktan pörtlemiş