Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):) WALLA BENMKIDE YALVRYRDU NE OLUR CAN BİŞİ CEKSIN GIDP ALAYIM FALAN BAKIYORDU BENDE TIK YOK CANM SUNU ISTYR BUNU ISTIYOR SINRDEN KENDI İSTEYP KENDI GIDP ALIP YIYORDUU:):)EHEEHEHEHEH BNCEDE ONLRDA HAMİŞ GİBİ BİŞİ SANRM PSIKOLOJIK ETKILENYRLR:):)HELE BİDE BU BEBEGI COK ISTIYORLARSAAşutarafagitti
benimkide soruyor durmadan ama ben cok aşerdim( yeni yeni durmaya başladı a
evde olan varmı
benimkide soruyor durmadan ama ben cok aşerdim( yeni yeni durmaya başladı a
evde olmayan ama evde olmak isteyen var
ay sürekli dakika sayıyorumaynennn.ben burdayım ama ruhum hep evde kaydirigubbakcemile3
bennn :lepi:
benim tek istediğim bişey var onuda bulamadığı için artık sormuyor
kirazzz :gitme:
BELKİ BNMDE İLERDE CEKMEYE BAŞLAR CNM BİŞİLER İNŞŞ GERÇİ YEMEKLERDN SONRA TATLI ISTIYOR CNM BIRZ ESKIDN YEMEKTN SONNA YIYEMEZDIMkaydirigubbakcemile
bennnnevde olmayan ama evde olmak isteyen var
evde olmayan ama evde olmak isteyen var
bennnn
valla benim de ağrıyo.. 8 aylık hamile gibi belimi tutup yürüyorum bazen..slm kızlar...bişi sorcam bel ağrısı olan varmı?? benim bu hafta çok şiddetli bel ağrım oluyo ayakta zor duruorum..bu konuda bilgisi olan varmı ??
slm kızlar...bişi sorcam bel ağrısı olan varmı?? benim bu hafta çok şiddetli bel ağrım oluyo ayakta zor duruorum..bu konuda bilgisi olan varmı ??