• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısçeler bende şimdik az çıkayım tv seyredeyim
oturmaktan belim ağrıdı
çok kaynatmayın
reklamlarda gelip bakacam kaydirigubbakcemile3

:):) WALLA BENMKIDE YALVRYRDU NE OLUR CAN BİŞİ CEKSIN GIDP ALAYIM FALAN BAKIYORDU BENDE TIK YOK CANM SUNU ISTYR BUNU ISTIYOR SINRDEN KENDI İSTEYP KENDI GIDP ALIP YIYORDUU:):)EHEEHEHEHEH BNCEDE ONLRDA HAMİŞ GİBİ BİŞİ SANRM PSIKOLOJIK ETKILENYRLR:):)HELE BİDE BU BEBEGI COK ISTIYORLARSAAşutarafagitti

benimkide soruyor durmadan ama ben cok aşerdim :(( yeni yeni durmaya başladı a

benimkide soruyor durmadan ama ben cok aşerdim :(( yeni yeni durmaya başladı a

BELKİ BNMDE İLERDE CEKMEYE BAŞLAR CNM BİŞİLER İNŞŞ GERÇİ YEMEKLERDN SONRA TATLI ISTIYOR CNM BIRZ ESKIDN YEMEKTN SONNA YIYEMEZDIMkaydirigubbakcemile

BUARADA FACEBOOKDA BIZMLE ILGILI GÜZEL GRUPLAR VARMI KIZLAR?ORDANDA EKSIK KALMAYIM HANE:d:d

BELKİ BNMDE İLERDE CEKMEYE BAŞLAR CNM BİŞİLER İNŞŞ GERÇİ YEMEKLERDN SONRA TATLI ISTIYOR CNM BIRZ ESKIDN YEMEKTN SONNA YIYEMEZDIMkaydirigubbakcemile

ay evet hele tatlı bende istıorum her zmn

kızlar omega3 kullanan varmı

sabahtan beri kapatmamıştım sayfayı ama bakmaya fırsatım da olamamıştı, şimdi geldim.

Kızlar burda söylemiştim hani bir arkadaş benden 2 ay sonra hamile kaldı, üstelik 8 yıldır bebeği de olmuyordu diye.

Az önce başka birini daha duydum, 2 yıldır istiyorlardı, şimdi o da hamile kalmış.
Valla ayağımı sürüdüm diyi ben size.

Bu arada muhabbet konusu ne eşlerin yardımseverliği mi,

Valla benimki allah razı olsun, evde temizliğime, mutfak işime, yemeğime, herşeyime yardımcı. Gerçi eskiden de yapardı da, bunlar hamilelikten sonra daha bir arttı, bebeğe hürmet mi acaba?
Şaka bir yana, şanslıyım valla.
Sağolsun kocacım..

ben diyorum size iş kuralım diye..
hem bebeleri büyütürüz hem işimizi yaparız..

bak şöyle bi iş olsun..

hem kısır yapıp satalım hem çocuk bakalım.. ööle değişik biryer olsun bizim işyeri

slm kızlar...bişi sorcam bel ağrısı olan varmı?? benim bu hafta çok şiddetli bel ağrım oluyo ayakta zor duruorum..bu konuda bilgisi olan varmı ??

slm kızlar...bişi sorcam bel ağrısı olan varmı?? benim bu hafta çok şiddetli bel ağrım oluyo ayakta zor duruorum..bu konuda bilgisi olan varmı ??
valla benim de ağrıyo.. 8 aylık hamile gibi belimi tutup yürüyorum bazen..
ama o kadar aşırı değil sanırım canım ya..

canım herkesde sanırım hafif hafif bel ağrısı var.bu haftalarda normal diye biliyorum.ama çok şiddetli ise ağrıların önce kendi doktoruna danış istersen.o seni başka bir doktora yönlendirir zaten gerekli görürse.

Back
X