- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #13.361
yeme öyle hazır şeyleri
madem evinde hazırlayacaksın normal et suyu yap ya da tavuk suyu, en sağlıklısı o..
birazdan bebiş yangın vaaaarrrrrrrrrrrrr diye kaçacak kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeme öyle hazır şeyleri
madem evinde hazırlayacaksın normal et suyu yap ya da tavuk suyu, en sağlıklısı o..
dktrum artık pek yapılmıyor bu tahliller dedi ama çok ısrar ediyorsan yaparım dedi akrabamda birçok kişi hamişken çiğköfte felan yedi çocukları sağlıklı ama yinede ben tedbiri elden bırakmayıym dedim kayınvalidemlerdede kedi vardı bi ara çok besledim hamiş kalmadan 1 ay önce ama neyse hayırlısı
senin doktor da ne rahatmış..
Artık yapılmıyor muymus.. delirmiş mi o canikom..
bunlar çok önemli
allah korusun milletin çocugu düşüyor toksoplazma yüzünden..
onların cocukları sağlıklı olabilir..
sigara içenlerin de cocuklarının kimisi sağlıklı oluyor..
ama sağlıklı olmayanlar da var..
o yüzden sen tedbiri elden bırakma, bebişkonu düşünüyorsan da bir daha çiğ et falan yeme..
benim doktorum hele riskli gebelik doktoru ve o kadar da rahattır ve moderndir..
tek yasakladıgı şey çiğ et oldu
Ben kendimi bildim bileli evimizde ya kedi yada köpek vardı, ama tahlilimde "Geçirmemiştir" çıktı.
uuuffffff herşey yasak eşimde bende et sevmiyoruz yemekte ağzımıza gelsen bırakıyoruz ama kokusu felan tadı hoşumuza gidiyor varlığından rahatsız oluyoruz herşey yasak ya bu ne yaaaaaaaa
ya bu toksoplazma testi de neyin nesi, ben öyle bişey yaptırmadım, haberim de yok ayrıca allaala biri şu cahili aydınlatsın
bence de çok mantıklı...kızlar bende bir liste var sonundada yasaklar die yazıyo çiğ köfte midye hazır yiyecekler sucuk salam sosis boyalı yiyecekler ve mevsiminde olmayan meyve ve sebzeler yazıyooo düşününce bence mantıklı
kızlar bende soba var beklerim kestanede pişiririm patateste...
kemik al kasaptan. kaynat. plastik bardaklara ya da buz torbalarına koy ay buzluğa . parça parça çıkar yemeklere çorbalara koy. ben oğkumun bütün çorbalaını böyle pişiriyorum.bulyon falan hikaye. ben de kullanbıyorum ama çok nadir. kimyasal onlar eve bile sokmamak lazım aslında
Almak istediğin mesajlarda Alıntı yap ve Hızlı yanıt butonları arasındaki HQ butonuna bas. En son da hızlı yanıt yada gelişmiş yanıta tıkla yazmak istediklerini yaz.
senin doktor da ne rahatmış..
Artık yapılmıyor muymus.. delirmiş mi o canikom..
bunlar çok önemli
allah korusun milletin çocugu düşüyor toksoplazma yüzünden..
onların cocukları sağlıklı olabilir..
sigara içenlerin de cocuklarının kimisi sağlıklı oluyor..
ama sağlıklı olmayanlar da var..
o yüzden sen tedbiri elden bırakma, bebişkonu düşünüyorsan da bir daha çiğ et falan yeme..
benim doktorum hele riskli gebelik doktoru ve o kadar da rahattır ve moderndir..
tek yasakladıgı şey çiğ et oldu
yeme öyle hazır şeyleri
Ben kendimi bildim bileli evimizde ya kedi yada köpek vardı, ama tahlilimde "Geçirmemiştir" çıktı.
bence de çok mantıklı...
ben hamileliğin başında midye yemiştim bir kaç tane..
ayy pek de severim..
o neden yasak acaba CADIARZU
ben geldiiiimmmm,,,
ben de geldimm
bence de çok mantıklı...
ayy pek de severim..
bence de çok mantıklı...
ayy pek de severim..