2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslarr günaydın

ya bnm bugünlerde cok fazla agrım var dogru düzgün hareket edemiyorum.bebgimin sürekli hareketlerini hissediyorum zaten onu gördüğümdede kendini karnımın içinde ordan oraya atıyordu masallah cok hareketli acaba hreketliligindenmi agrım oluyor

bu arada mide bulantısı hala olan varmı?bnm hala midem bulanıyor gecmedi

hadi hissediyomusun hareketlerini ayyyyyy süper ben henüz hissedemiyorum baen bişiler oluyo gibi ama ayırt edemiyorum

teyzede maşallah girmiş bakmış falan kaydirigubbakcemile3

aile apartmanıydı ilk kaldığımız ev bir tek biz kiracıydık. o yüzden çok kontrol ederlerdi ne oldu ne bitti diye. hiç korkmadım o yüzden orada.

meraklı melahatmiş komşu kaydirigubbakcemile3

evet biraz meraklılardı. bize gelen misafire bile kime geldin , sen kimsin diye soruyorlardı.delikafadulden

Nedense erkek doktorlar bana daha güvenilir, işinin ehli geliyor. (Kadın doktorlar alınmasın şimdi, bu sadece önyargı)

ben her işte erkeklerin daha titiz olduğunu savunuyorum. kuaföre bile bayana gitmem.bayanlar biraz üstünkörü iş yapıyorlar.

benimde geçen haftalara göre hareketlerim daha kısıtlandı
dün mesela yatacaktım yatağa oturdum çoraplarımı çıkartırken hafif karnıma doğru çektim hemen ağrı girdi
bide bazen sanki damar seyirmesi olurya onun gibi oluyor göbek altımda
acaba diyorum hissediyormuyum hareketlerini

anacım bnmde ölee gerci sabahlarıda bulanıyor aksam 6 dan sonra baslıyor meyve dısında hiçbirsey yiyemiyorum sürekli uzanıyorum
doktor kiminin 5 ay a kadar gecer dedi işallah cabuk gecer

ofyaaaa ama 3 ay yeter bulandı sunun tadını cıkarmak ıstıyorm ama ben yaaaa:( 5 ay offf offf neyse bebegımn canı saolsn tabe

benimde geçen haftalara göre hareketlerim daha kısıtlandı
dün mesela yatacaktım yatağa oturdum çoraplarımı çıkartırken hafif karnıma doğru çektim hemen ağrı girdi
bide bazen sanki damar seyirmesi olurya onun gibi oluyor göbek altımda
acaba diyorum hissediyormuyum hareketlerini

Benim de gece bir taraftan diğerine dönerken aniden bir sancı giriyor ama çabuk geçiyor. Sonra iki saat düşün bu neydi şimdi, neden oldu, bişey olmuş mudur diye.

Slmm kızlarr gÜnlerdır sızlerı takıp edıyorum sıcaklıĞınızla benıde alıkoydunuz hergÜn sızı okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kı bende sonunda Üye oldum kısmetse benım bebıŞımde 15 hazıranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda ılk bebeĞım heyecanla gÜnlerı ayları sayıyorumm benıde aranıza kabul edın dertlermız sevınÇlermız paylaŞalım rabbım hepımızın evladı saĞlıklı hayırlı bır Şekılde kucaĞımıza versın ınŞallahhh

Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh
hoşgeldin canımm..
sağlıkla kucağına ve kucağımıza almak nasip olur inşallah..

Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh

hoşgeldin duyfer, sağlıcakla gelsin bebeğin.

Hoşgeldin Duyfer, burası alışkanlık yapıyor, başladın mı bırakamıyırsun. (Allah da bıraktırmasın, inşallah gelinlerimizi damatlarımızı da çekiştiririz :teytey:)

hoşgeldinnn...

Günaydın kızlarrrr

Dün akşam işyerinden geç çıkrım eşimin maçı vardı onu bekledim hemde işlerimi bitirdim. Arabamız benim işyerimde duruyor. Eşim geliyor her akşam eve beraber gidiyoruz. Dün bi baktık kelebek camını kırmışlar. Neyseki arabada bişey yoktu cana geleceğine falan deyip korton ve naylonla tutturup eve gittik. Evimizin garaj girişine bıraktık. Sabah ne görelim bu seferde ön yolcu camını kırmışlar. Bu sene evimizi ikikere hırsız girmeye kalktı üçüncüsünde gece üçte biz uyurken girdi ben farkettim eşim uyandı yakalayamadı polisler falan bu mevzu 5 ay önce oldu şimdide araba camı hemde aynı gece iki defa sizcede bahtsız bedevi değilmiyim :(

canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız... bence siz bir ana önce taşının o evden...

kıslarr günaydın

ya bnm bugünlerde cok fazla agrım var dogru düzgün hareket edemiyorum.bebgimin sürekli hareketlerini hissediyorum zaten onu gördüğümdede kendini karnımın içinde ordan oraya atıyordu masallah cok hareketli acaba hreketliligindenmi agrım oluyor

bu arada mide bulantısı hala olan varmı?bnm hala midem bulanıyor gecmedi

canım benimde hep kasıklarım ağrıyor.. ve bulantılarımda hala geçmedi ne yazıkki sürekli bulantı var diyebilirim hatta en son dün akşam istifar ettim :gitme: herkes 3 aydan sora geçer demişti ama geçmiyor ... kiminin de 9 ay sürermiş böyle inşallah bizim öyle olmaz da bir an önce geçer :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız... bence siz bir ana önce taşının o evden...

canım benimde hep kasıklarım ağrıyor.. ve bulantılarımda hala geçmedi ne yazıkki sürekli bulantı var diyebilirim hatta en son dün akşam istifar ettim :gitme: herkes 3 aydan sora geçer demişti ama geçmiyor ... kiminin de 9 ay sürermiş böyle inşallah bizim öyle olmaz da bir an önce geçer :Saruboceq:

9 aymı kabus gibi yaaa:(:( ztn iştah yok bide az buck yedıklerım cıkarsa olurm aclıktan:(mafoldumben

vallayaa bebeğim kismetiyle geliyor o kadar duyguluyum ki kızlarr adım gibi adımda duygu bu aradaa bebeğim dediğim anda küt ağlıyorumm ninnisini dinledim dün isimli ninniler varyaa gözlerim dolduu zaten duygusalım hepden oldum biz bugün 14+2 olduk teyzeler cinsitini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. izmir de tavsiye edeceğiniz iyi bir bayan doktor varmı

hoşgeldin canım aramıza. neyseki 1.5 yılsonunda kavuşmuşsun meleğine bende 3 yıl uğraşlarım sonunda geldi meleğim. allahım hepimize sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

ay ben bu gün ne fark ettim ya
bizim özbek mesaj yazmış ne kadar şaşırdım bilemezsiniz
şu takla atan bebekten sonra zor olmamıştır inşallah o kadar satırı yazmak

Back
X