- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #13.801
ben sizi hatırlamıyorum siz kimdiniz CADIARZUay bu arada doktorda bebegim 6 gün daha büyük cıktıı su ticeride düzeltiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sizi hatırlamıyorum siz kimdiniz CADIARZUay bu arada doktorda bebegim 6 gün daha büyük cıktıı su ticeride düzeltiyim
kıslarr günaydın
ya bnm bugünlerde cok fazla agrım var dogru düzgün hareket edemiyorum.bebgimin sürekli hareketlerini hissediyorum zaten onu gördüğümdede kendini karnımın içinde ordan oraya atıyordu masallah cok hareketli acaba hreketliligindenmi agrım oluyor
bu arada mide bulantısı hala olan varmı?bnm hala midem bulanıyor gecmedi
teyzede maşallah girmiş bakmış falan kaydirigubbakcemile3
meraklı melahatmiş komşu kaydirigubbakcemile3
Nedense erkek doktorlar bana daha güvenilir, işinin ehli geliyor. (Kadın doktorlar alınmasın şimdi, bu sadece önyargı)
anacım bnmde ölee gerci sabahlarıda bulanıyor aksam 6 dan sonra baslıyor meyve dısında hiçbirsey yiyemiyorum sürekli uzanıyorum
doktor kiminin 5 ay a kadar gecer dedi işallah cabuk gecer
benimde geçen haftalara göre hareketlerim daha kısıtlandı
dün mesela yatacaktım yatağa oturdum çoraplarımı çıkartırken hafif karnıma doğru çektim hemen ağrı girdi
bide bazen sanki damar seyirmesi olurya onun gibi oluyor göbek altımda
acaba diyorum hissediyormuyum hareketlerini
hoşgeldin canımm..Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh
Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh
Slmm kızlarr gÜnlerdİr sİzlerİ takİp edİyorum sıcaklıĞınızla benİde alıkoydunuz hergÜn sİzİ okuyorum okadar gÜzel Şeyler paylaŞıyorsunuz kİ bende sonunda Üye oldum kİsmetse benİm bebİŞİmde 15 hazİranda gelcek 1,5 yıllık uĞraŞlarımın karŞılıĞnı aldım sonunda İlk bebeĞİm heyecanla gÜnlerİ ayları sayıyorumm benİde aranıza kabul edİn dertlermİz sevİnÇlermİz paylaŞalım rabbİm hepİmİzİn evladı saĞlıklı hayırlı bİr Şekİlde kucaĞımıza versİn İnŞallahhh
günaydın canlarım
anca bitti geçmişi okumam
Günaydın kızlarrrr
Dün akşam işyerinden geç çıkrım eşimin maçı vardı onu bekledim hemde işlerimi bitirdim. Arabamız benim işyerimde duruyor. Eşim geliyor her akşam eve beraber gidiyoruz. Dün bi baktık kelebek camını kırmışlar. Neyseki arabada bişey yoktu cana geleceğine falan deyip korton ve naylonla tutturup eve gittik. Evimizin garaj girişine bıraktık. Sabah ne görelim bu seferde ön yolcu camını kırmışlar. Bu sene evimizi ikikere hırsız girmeye kalktı üçüncüsünde gece üçte biz uyurken girdi ben farkettim eşim uyandı yakalayamadı polisler falan bu mevzu 5 ay önce oldu şimdide araba camı hemde aynı gece iki defa sizcede bahtsız bedevi değilmiyim![]()
kıslarr günaydın
ya bnm bugünlerde cok fazla agrım var dogru düzgün hareket edemiyorum.bebgimin sürekli hareketlerini hissediyorum zaten onu gördüğümdede kendini karnımın içinde ordan oraya atıyordu masallah cok hareketli acaba hreketliligindenmi agrım oluyor
bu arada mide bulantısı hala olan varmı?bnm hala midem bulanıyor gecmedi
canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız... bence siz bir ana önce taşının o evden...
canım benimde hep kasıklarım ağrıyor.. ve bulantılarımda hala geçmedi ne yazıkki sürekli bulantı var diyebilirim hatta en son dün akşam istifar ettim :gitme: herkes 3 aydan sora geçer demişti ama geçmiyor ... kiminin de 9 ay sürermiş böyle inşallah bizim öyle olmaz da bir an önce geçer :Saruboceq:
9 aymı kabus gibi yaaaztn iştah yok bide az buck yedıklerım cıkarsa olurm aclıktan
mafoldumben