2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bana herkese senınkı kız dedı bende kız hısstmıyorum ama kımseye solemedım cunku bıraz erkekcı oldguum ıcın psikolojık öle hissedıyor olablrm dıyeee en önemlisi saglık bakalım.eşimn ailesı dua edyr ıns kızdr ıns kızdr onlarada gıcık oluyorm:( onlarar ne kiii kız erkek
ben hamile olduğumu öğrendiğimde hep erkek hissetim, aslında sağlıklı olsunda
kız erkek farketmez benim içinde..

canım ben karyola ve gardrop alcamtım odası küçük şifan sığmıyor
ama öncesinde park yatak almayı planlıyorum, bizim bebişin odasında şu anda tek kişilik baza var yeni almıştım o duruyo yada ona korkuluk yaptırıp gardrop ve şifonyerde alabilirim, az büyüyüncede başlık alıp genç odasına çeviricemmm
ne pratik oldu yaw buuu:lepi:

zaten bende söyle düşnüyorum bir tane 2 yada3 yaşına kadar kullanacağı part yatakdan bide oda takımı ama büyüye bilenden benim yeğen 8 yaşında hala daha bebek karyolasnı kullanıyor büyüyor çünkü ama ilk 1 yıl bizim odamızda yatar müsafir geldiğinde bebek için odasına koyarım hiç sevmem benim odama girilmesinden.bilmiyorum acaba gereksizmi

buarada cinsiyeti merak edenlere bişey anlatim de deneyin bakalım..
işyerinden bi arkadaşım 6 aylık hamile ve onunki kız..benimki de malum erkek..
hani şu yüzük sallama olayı varya..
yüzüğünü bi ipe bağlayıp avucunun üzerine doğru tutuyon sağa sola giderse erkek, dönerse kız derler..
biz bugün yaptık, hakkaten onunkinde döndü benimkinde sağa sola sallandı..ben de şaşırdım:)

benim ikili biraz riskli çıktı..doktor o yüzden bi de üçlüye bakalım dedi.haftaya üçlü yapılacak bana..ama doktor dörtlüden hiç bahsetmedi.

üçlüyü ol eğer inş güzel çıktığında gerek duymaz belki 4 lüye bu bir öncekinin garantisi için yapılır .

denizliliyim bende kale izmire geldinmi beklerimm tam olarak kaç haftalıksınnn

inşallah canım.. benim sat 9 eylül bügün 15. haftamıza girdik..

aaaaaaa izmirli nasıl bilmezsin hamile diyince akla zuhal gelirr kemeraltındaa

ben yılbaşına geldiğimde annem alacak bana bir takım belki kaynanama da aldırırım bir tane.. kemeraltından almayı düşünüyoruz.. fiyatlar nasıl canım orada? web adresi varmı birde modelleri falan görebileceğimiz??

evet canım gündüz aradı, sonuçları alınca tekrar ara demiş
bornova yakın yarım saatte otobandan gideriz dedi arkadaşım olmadı yarın için gitmeyi planlıyorlar...

efet yakındr bence mutlaka gıtsın kafası rahatlasn hem hemde ne yapılması gerekıyorsa ögrenır ona göre davrnr pazrtesını falan beklemsn ztn hyrlı haberler ıns.

buarada cinsiyeti merak edenlere bişey anlatim de deneyin bakalım..
işyerinden bi arkadaşım 6 aylık hamile ve onunki kız..benimki de malum erkek..
hani şu yüzük sallama olayı varya..
yüzüğünü bi ipe bağlayıp avucunun üzerine doğru tutuyon sağa sola giderse erkek, dönerse kız derler..
biz bugün yaptık, hakkaten onunkinde döndü benimkinde sağa sola sallandı..ben de şaşırdım:)

bende denedim onu benimki ne döndü ne sağa sola çarptı salak salak hareket ediyordu anlayamadım..

inşallah canım.. Benim sat 9 eylül bügün 15. Haftamıza girdik..

Ben yılbaşına geldiğimde annem alacak bana bir takım belki kaynanama da aldırırım bir tane.. Kemeraltından almayı düşünüyoruz.. Fiyatlar nasıl canım orada? Web adresi varmı birde modelleri falan görebileceğimiz??

wep adresi var fiatlar biraz uçuk sayılır mesela benim şyuan altımdaki kot 56 lira indirimli nakit aldım ben nakite indirim yapıyorlarr 35 -40 liradan üstler başlıyorr sana zaten hemen dergi vercekler seç çok tatlı şeyler varr

wep adresi var fiatlar biraz uçuk sayılır mesela benim şyuan altımdaki kot 56 lira indirimli nakit aldım ben nakite indirim yapıyorlarr 35 -40 liradan üstler başlıyorr sana zaten hemen dergi vercekler seç çok tatlı şeyler varr

canım bide 8 eylül bizim ama ben 14+2 yim sen nasıl 15 haftalık oluyorsunn

selam kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim ve bebeğimin cinseyi kesin olmamakla birlikte kız dedi biz ailecek hep erkek diyoduk sürpriz oldu bize çok şükür sağlığıda gayet iyiydi

efet yakındr bence mutlaka gıtsın kafası rahatlasn hem hemde ne yapılması gerekıyorsa ögrenır ona göre davrnr pazrtesını falan beklemsn ztn hyrlı haberler ıns.

inşallah canım, birazdan arıycam zaten arkadaşı tekrar konuşmuşlarmı sorcamm

anladım canım ama yinede çok fazla uçuk değilmiş ben denizliden bir kot bir kumaş aldım 2 si 130 tl.. gerçi ben kredi kartına taksit yaptırdım...

anladım canım ama yinede çok fazla uçuk değilmiş ben denizliden bir kot bir kumaş aldım 2 si 130 tl.. Gerçi ben kredi kartına taksit yaptırdım...

yok bunlar iyi asıl benim beğendiğim takımlar çok uçuktuuu

Back
X