2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sÜtten tİskİnen varmıı ben Çok severdİm ama Şİmdİ tİskİnİyorummm ayranla peynİr tÜketİyorummm
bennnn ilk 3 ay her gece içtim şimdi ıyyyyyyyyyyy içmek istemiyorum
dr da iç diyor çünkü iş yerinde peynir felan yok :(

bennnn ilk 3 ay her gece içtim şimdi ıyyyyyyyyyyy içmek istemiyorum
dr da iç diyor çünkü iş yerinde peynir felan yok :(

ben en son kontrole gittiğimde doktor günde 2 bardak süt içeceksin dedi.. ben bir bardak içiyordum yatarken.. artık kalkıncada 1 bardak sıcak ballı süt içiyorum.. bir de düşünüyorum bu gazları acaba süt mü yapıyor diye fisfisfis

ben en son kontrole gittiğimde doktor günde 2 bardak süt içeceksin dedi.. ben bir bardak içiyordum yatarken.. artık kalkıncada 1 bardak sıcak ballı süt içiyorum.. bir de düşünüyorum bu gazları acaba süt mü yapıyor diye fisfisfis

evet süt çok gaz yapıyor bende günde 1 bardak icmeye calısıyorum sevmesemde ama gaz yapıyo gercekten zemuszemus

tabiki süt yaparrr off bende içsem keşke sütttama olmuyorrrr:(((((((

bende süt içemiyorum zaten çok gazım var süt içersem patlarım valla:sm_confused:

ben laktozsuz süt içiyorum.mideye hiç dokunmuyor, gaz da yapmıyor.doktorum da içebilirsin dedi

kızlar hepinize merhabalar yeni arkadaşlar da hoşgeldiniz

süt dediniz de ben de şimdi içiyim hergün içmeye dikkat ediyorum . maşallah mide bulantım falan da yok ikizlerde daha da fazla olurmuş ama doktor iyi dedi rahatsın yani. rahatım rahat olmasına da ne bulsam yiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada bebeğini hissedenler mi var aramızda ben hiç bi şey hissetmiyorum ki

süt dediniz de ben de şimdi içiyim hergün içmeye dikkat ediyorum . maşallah mide bulantım falan da yok ikizlerde daha da fazla olurmuş ama doktor iyi dedi rahatsın yani. rahatım rahat olmasına da ne bulsam yiyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada bebeğini hissedenler mi var aramızda ben hiç bi şey hissetmiyorum ki

maşallah de hemde ıkız haaa:) süper nekdarlıksınkipeki

ben bişey hissediyorum ama gaz sancısı kaydirigubbakcemile3

ben ilk hamileliğimde çok süt içerdim günde 4bardak içerdim.

maşallah de hemde ıkız haaa:) süper nekdarlıksınkipeki

14 hafta oldu canım doğru söylüyosun tam bebeklerin beslenecekleri zaman geldi maşşallah diyim. gerçi hiç de kısıtlamıyorum kendimi yeter ki sağlıklı olsunlar. inşallah hepimizinkiler de tabi

ben bişey hissediyorum ama gaz sancısı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet aynen benden de o kadar
kızlar bi şey diycem ama saçmalık mı acaba siteteskopla bebeklerin olduğu yerleri dinledik iki yerden kalp atışı duyuluyo ama bi tanesi daha da kuvvetliydi acaba duyulur mu yoksa o benim damarım mı. ay ne yapcağımı şaşırdım görmemişin oğlu olmuş çekmiş koparmış:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet aynen benden de o kadar
kızlar bi şey diycem ama saçmalık mı acaba siteteskopla bebeklerin olduğu yerleri dinledik iki yerden kalp atışı duyuluyo ama bi tanesi daha da kuvvetliydi acaba duyulur mu yoksa o benim damarım mı. ay ne yapcağımı şaşırdım görmemişin oğlu olmuş çekmiş koparmış:roflol::roflol:

senin iş de bizim işe dönmüş. geçende eşim karnımı dinliyor diyor ki ses geliyor burdan
dedim o sakın bağırsaklarımın sesi olmasın, 40 yıllık jinekolog gibi yok diyor bebeğin sesikaydirigubbakcemile3

benim koca kendi kulakalrı ile duyamaz da belki sen steteskopla duyabilirsin .

ayy geldim sonunda.. 2 saattir taoplantıdayım yahu.
neyse öyle deli gibi ilerlememiş sayfalar. okuyabildim hemen

kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:

Back
X