2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:

birşey olmaz canım ikizlerde normal bu. yeterki sağlıklı olsunlar. şimdilik küçük olabilir ama doğunca düzelir hepsi merak etme

teşekkür ederim kızlar darısı öğrenmiyenlerin başına......

kızlar ben gittim doktoruma yeni geldim bebişlerimide gördüm çok tatlılar renklide gördüm .
ama canım sıkıldı ölçümlerimiz iyi ama biri birinden küçük ilk başta bu doktoruma gitmedigim için teredütte kaldı çiftmi yumurtamı tekmi diye bide yapışıksa keseler biri birinden çalarmış ve küçük olurmuş biri daraldım resmen ya.... bir hafta sonra tekrar gidecegim iki doktor inceleyecek bakalım neler olacak :Saruboceq:

efet cnm olumsz dusnme normaldr benmde kardeslerm ölemiş sımdı kocaman 2 tane adam oldulr evlencekelr ehehehe:D

bence de nefes, hiç boşuna daralma.. daha ilk zamanları bebişlerin..
ikisi de kendine uygun yeri bulur zamanlar büyüyecek korkma hiç

kilosuda 151 gr mış doktor çok güzel dedi herşey çok iyiymiş allaha şükür

kızlar buğün bebişimi gördüm 52.14 mm olmuş kızlar ma ben dr mu degiştirmek istiyorum çünkü drum hamile ve düşük riski olduğu için raporluymuş ben cık memenundum drumdan ama devam etmek kısmet olmucak gibi

ve bana ikili teste gerek yok dedi yapmadı uf kafam karıştı kızlar avrupa yakasında bana dr için yardımcı olun ben başakşehirde oturuyorum

2 li test mi yaptırdın. bende cumartesi yaptıracağım. yanımda erzaklarımla gideceğim ne olur ne olmaz

yok canım benim bugün 3 lü test yapılcaktı ama doktorum 3 gün sonra dedi ben yarın tam 16 haftalık oluyorum cinsiyeti öğrenmek için çok uğraştık kıpırdasın die yemediğim çikolata kalmadı

yok canım benim bugün 3 lü test yapılcaktı ama doktorum 3 gün sonra dedi ben yarın tam 16 haftalık oluyorum cinsiyeti öğrenmek için çok uğraştık kıpırdasın die yemediğim çikolata kalmadı
canım yeni bir bilgi yani ultrasona girerken birşeymi yemek lazım yani anlamadımm

Back
X