2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bu arada ben 2 li teste sadece 22 TL ödedim hem kan testi hem ulturason kaydirigubbakcemile3

ee süpermişşşş ben o gün toplam 100 küsür ödedimm bu seferde öyle olcakk aman kocama söylemeyimm:)))

Kızlar selam herkese..Kızım olacakmış bugün öğrendim.Benim için fark etmezdi daha ilk bebeğim ama eşim çok istiyordu kız olmasını.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepinizi öptüm kızlar
gözün aydın canımmmm, haziran oğluşlarınaaa yetişsin kısçelerrrrrrrrrr

Yediklerimden olmamalı çünkü bu sabah ilacı içtim, daha kahvaltı yapmadan çıkardım midedeki boş suyu :S

çok enteresannn ben 2 hafta oldu içiyorum hatta az önce içtim tok karnına maşallah yok birşeyy bende bünye meselesi galibaaa

bende sağlık ocağına kaydımı 10.haftada yaptırdım.dosya açıyolar bi tane.her ayda gidiyorum.
ben 2 li testimi üniversite hastanesinde yaptırdım,hiç bir ek ücret ödemedim.
3'lü test yapacakmı doktorum bilmiyorum.ay sonu gel dedi ama testle ilgili bişey söylemedi.

gözün aydın canımmmm, haziran oğluşlarınaaa yetişsin kısçelerrrrrrrrrr[
yaa ne güzel ama fark ettim hep eşlerin istedikleri oluyorr acaba benim ne olcak eşim oğlan idyor bizimde oğlan olcak sanırım ama ben kız olsun istiyorum sağlıkla olsun ama bilmiyorumi şte

ayy hala geçmişi bitiremedim yetişcem size
bu arada ben 2 li teste sadece 22 TL ödedim hem kan testi hem ulturason kaydirigubbakcemile3
amanınnn ben 180 tl ödedim:( kan ve ultrasona:D:D :oklava:

çok enteresannn ben 2 hafta oldu içiyorum hatta az önce içtim tok karnına maşallah yok birşeyy bende bünye meselesi galibaaa

ewet bunyeyle alakalı ben içemiyorm suan ilaçlarımı malsf baslayamadm daha:( ayrıca kan haplarıda daha bır bulantı yapıyor:(

ewet bunyeyle alakalı ben içemiyorm suan ilaçlarımı malsf baslayamadm daha:( ayrıca kan haplarıda daha bır bulantı yapıyor:(

kadıno lmak ne zor değilmi herşeyi biz yaşarızz erkekler daha şanslı hazırcılarrrr:)))

aranızda en çok parayı bayılan benim herhalde.
aradaki farkla ben bebeğime kaç tane body alırdım yaa. kahrolsun 2 li testi pahalı yapan hastaneler :enbuyukkk:

gel sen de bizde yaptır ikiz gardaşım delikafadulden

kadıno lmak ne zor değilmi herşeyi biz yaşarızz erkekler daha şanslı hazırcılarrrr:)))

aynen öle cnm katılıyorum sana gecen gun isim koyma mevzusu gectı tam agzını acacaktı sen dedım hiç açma agzını butun zorlukları ben cekeyım sen ıısım koy bulantılar bende acıkıp yemek yıyememe bende agrılar sızılar bende cok sukur bebegım için cekerım bunları sıkayet etmem ama öleeee ben cekeyım adını sen koy olmaz eheheheheheheh haksızmıyım ama:D
sonuc cıt yok:)

Back
X