Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah bana eczanedeki kız öyle dedi anaaaaa yanlışmı içiyorum 2 haftadırrrr
kızlar bizi önümüzdeki aylarda neler bekliyorr acabaaaaa kafamda hep soru işaretleri,?????????ben nasıl çocuk bakcammm ya düşürürsem off korkuyorummmm
offfffff be 16 hafta da bitmiş
gözümüz aydın
kaydirigubbakcemile3günaydın canım ben bile sabahtan beri yazıyom hala son sayfaya yetişemedimya bir susun ya
anacım allah ne çene vermiş be
ulan geçmişi okuyum dedim
ben okudukça öbür taraftan sayfalar da artmaya başladı
neyse allah muhabbetinizi arttırsın
ha bua arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
haziran anaları topiği değil kara delik mübarek ,ucu bucağı yok
bu arada milupadan kargom geldi şimdi.
açıp bakayım ne göndermişler
enee hihoyyyt
benimki ne zaman gelir acaba
sen ne zaman üye olmuştun, bide mail atacam diyordun attın mı
sarıgazii, sancaktepe tem otoyoluna yakınımmmAaa uklacığım senin iş ne tarafta? benimki nerdeyse Edirne sınırında (Beylikdüzü)
süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.
bende üyeyim milupaya ama paket maket yokbenneyaptımki
evet normal yağlı süt içiyorum, bana hala hazırda kilo yapmadı canımnormal yağlı sütmü içiyorsunuz siz
çok kilo yapıyor diye duydum ben
evde bi düzine var onlar bitsinakannehir
yarım yağlı alacam ben
süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.
yoo unuttum bile ben onu. şimdi görünce aklım başıma geldi. ekim gibi üye olmuştum bende
içinde 1 tane bebek bezi
migrostan bir çok üründe %25 lik indirim kuponu
bebeğimi beklerken kitabı
1 cd (içinde ne var bilmiyorum)
1 tane anne için çay
1kullanımlık şampuanla pişik kremi var.
değil hatta galiba hafta arası da 04:30 gibi bitiyor muayenesi. çok sinir. bu tarz kurumların vardiyalı sistem çalışması lazım
milupa ne gönderio bende şimdi üye oluorum :)
gelir yakında merak etme. sen ne zaman üye olmuştun ??
günlük süt derken nerder temin edeceğizki,
canım özel sağlık sigortan varsa rutin kontrollerinde git ama drla konuş testler içinHiç düşünmemiştim ki, evlenmeden önce de oraya kontrole gidiyordum, evlendikten sonra da rutin kontroller orda yapıldı, hamle kalmak için de orada tedavi gördüm, hamile kalınca da devam ederim diye düşündüm ama olmayacak. Bir de sağlık sigortam şimdiye kadar olanı karşıladı ama ne yazıkki 2li testimi hiçbir açıklama yapmadan reddetti.
Bence de, zaten rutin kontrollere giderken de izin almak sorun oluyor, artık doğum iznine çıktıktan sonra kaydı yaptırırız.
Ben de 5-6 haftalıkken üye oldum ama gelen giden yok. Acaba farklı bir seçenek mi işaretlemek gerekiyor?
Bence de, zaten rutin kontrollere giderken de izin almak sorun oluyor, artık doğum iznine çıktıktan sonra kaydı yaptırırız.
Ben de 5-6 haftalıkken üye oldum ama gelen giden yok. Acaba farklı bir seçenek mi işaretlemek gerekiyor?