2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın.. anacım bu ne hız yetişemiyorum size yaaa...
allah allah bana eczanedeki kız öyle dedi anaaaaa yanlışmı içiyorum 2 haftadırrrr

bende kan hapı içiyorum doktor özellikle bana kahvaltıdan 1 saat sonra içeceksin hapı içtikten bir saat sonraya kadarda hiçbirşey yiyip içmeyeceksin dedi.. su dışında...

kızlar bizi önümüzdeki aylarda neler bekliyorr acabaaaaa kafamda hep soru işaretleri,?????????ben nasıl çocuk bakcammm ya düşürürsem off korkuyorummmm

canım benim yiğenim doğdu 3 yıl önce daha çocuk altı değiştirmemiş bir insandım o doğunca öyle bir cesaret geldiki altını ilk ben değiştirdim hatta kırkı çıkana kadar göbeğine sürekli batikonla pansuman yaptım ilk ben yıkadım korkma yani halledersin..

ya bir susun ya
anacım allah ne çene vermiş be
ulan geçmişi okuyum dedim
ben okudukça öbür taraftan sayfalar da artmaya başladı
neyse allah muhabbetinizi arttırsın

ha bua arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3günaydın canım ben bile sabahtan beri yazıyom hala son sayfaya yetişemedim

haziran anaları topiği değil kara delik mübarek ,ucu bucağı yok
bu arada milupadan kargom geldi şimdi.
açıp bakayım ne göndermişler

bende üyeyim milupaya ama paket maket yokbenneyaptımki

enee hihoyyyt
benimki ne zaman gelir acaba
sen ne zaman üye olmuştun, bide mail atacam diyordun attın mı

yoo unuttum bile ben onu. şimdi görünce aklım başıma geldi. ekim gibi üye olmuştum bende

içinde 1 tane bebek bezi
migrostan bir çok üründe %25 lik indirim kuponu
bebeğimi beklerken kitabı
1 cd (içinde ne var bilmiyorum)
1 tane anne için çay
1kullanımlık şampuanla pişik kremi var.

süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.

pınarın organiğini içiyorum saylanmaz mıfisfisfis????

normal yağlı sütmü içiyorsunuz siz
çok kilo yapıyor diye duydum ben
evde bi düzine var onlar bitsinakannehir
yarım yağlı alacam ben
evet normal yağlı süt içiyorum, bana hala hazırda kilo yapmadı canım
ayrıcak mecbur içiyorum süt ve meyve suyu üreten bir firmada çalışıyorum
her ay istihkak olarak 4 litre süt ve 4 litre meyve suyu verince sütü dışarıdan
almama fırsat kalmıyor zaten dışardan alsam ayıp olur galibakaydirigubbakcemile3

yoo unuttum bile ben onu. şimdi görünce aklım başıma geldi. ekim gibi üye olmuştum bende

içinde 1 tane bebek bezi
migrostan bir çok üründe %25 lik indirim kuponu
bebeğimi beklerken kitabı
1 cd (içinde ne var bilmiyorum)
1 tane anne için çay
1kullanımlık şampuanla pişik kremi var.

hımm 6 ay içinde göndeririz diyordu zaten
bende 2 hafta önce üye oldum bakalım göndereceklermi

değil hatta galiba hafta arası da 04:30 gibi bitiyor muayenesi. çok sinir. bu tarz kurumların vardiyalı sistem çalışması lazım

Bence de, zaten rutin kontrollere giderken de izin almak sorun oluyor, artık doğum iznine çıktıktan sonra kaydı yaptırırız.

milupa ne gönderio bende şimdi üye oluorum :)

Ben de 5-6 haftalıkken üye oldum ama gelen giden yok. Acaba farklı bir seçenek mi işaretlemek gerekiyor?

Hiç düşünmemiştim ki, evlenmeden önce de oraya kontrole gidiyordum, evlendikten sonra da rutin kontroller orda yapıldı, hamle kalmak için de orada tedavi gördüm, hamile kalınca da devam ederim diye düşündüm ama olmayacak. Bir de sağlık sigortam şimdiye kadar olanı karşıladı ama ne yazıkki 2li testimi hiçbir açıklama yapmadan reddetti.
canım özel sağlık sigortan varsa rutin kontrollerinde git ama drla konuş testler için
daha uygun bir yerler araştırcam diye ben de özel kliniğe gidiyorum ama drum tahliller
için yer önermişti kendi çalıştığı yer çok pahalı geiyo bana orası o yüzden bende abimin çalıştığı hastanede yaptırıyorum testleri e birde kardeş den dr indirimi alıyorum daha ii oluyoo...

Bence de, zaten rutin kontrollere giderken de izin almak sorun oluyor, artık doğum iznine çıktıktan sonra kaydı yaptırırız.

Ben de 5-6 haftalıkken üye oldum ama gelen giden yok. Acaba farklı bir seçenek mi işaretlemek gerekiyor?

valla bende nereyi işaretledim hiç hatırlamıyorum ki.
öylesdine üye oldum 2 ay sonra geldi.

efet uye olurken altnda kutucuklr var bılgılendrlmk ıstyrm vs benzerı seyler onlarıda ısaretlemen gerekıyor cnm banada geldı pakett hemde ılk haftalrmda

iyide canım hamilelerin vurulması gereken tatanoz aşısı var 20 ve 24 haftaalrda onu zamanında vurulman lazımm

Back
X