- Konu Sahibi daemon
- #15.701
aa bak o daha iyi olmuş sana da hediye olmuş:) ne güzel bebişlerimiz aynı kıyafetleri giycek..günaydın kızlaarrr....
kaydirigubbakcemile3 demekki herkes aynı şeyi yapıyo:) ben de haftasonu leach'in hediyesini aldım ve dayanamayıp aynısından oğluma da aldım o yüzden şimdilik bebişlerimizin cicileri topiğine koyamıyorum resmini:)
Şekerim bende seninkine aldığım hediyeyi çok beğenmiştim. Sonra aynısından alırım diye geçirdim aklımdan. Benim en yakın arkadaşımda biliyodu aldığım hediyeyi beğendiğimi gitmiş oda bana almış aynısından :)
tamam canım sağol..günaydın kızlaarrr....
bu seminerler sadece istanbuldakilerde mi oluyo yoksa bütün medicallerde var mı acaba?
günaydın recepivedik
şuan sadece göztepe medicalparkta var bildiğim kadarıyla.medical parkın internet sitesinden takip edebilrsin ordan duyuruları yapıyorlar mutlaka.
ulen leach kandırdın beni hani yılbaşından sonra öğrencektin:) ben de haftasonu aldım bugün de yolluyom hediyeni..gerçi cinsiyetini öğrenseydim de farketmezdi oğluma da mavisi yerine yeşili aldım sonuçta..yeşili daha güzeldi.. seninki de yeşil oluyo yani buarada :jeyyar:Good morning and wellcome to you all...
ben bugün doktora gidiyorum, cinsiyet öğrenmek için çoookk heyecanlandım...
bu hediye olayını ilk ben gerçeklerştirdim sanırım ben perşembe günü gönderdim
cuma günü arkadaş almış çok beğenmiş benimde gözüm kalmıştı valla
alıcam aynından
al al hiç durma hepimiz aldık:))