• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar

ıyı fıkır. bende bazayı atmak istemedım, o ağlarken gecelerı bende oraya kıvrılırım, 2 yaşından sonra koruma yaptırırım yanlarına artık orada yatar. park yatagı katlar kaldırırım. kaydirigubbakcemile5

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hatta dolabın siparişini de verdik. Ama ben park yatağı kaldırmicam, o sırada inşallah 2.si de gelir, o kullanır. delikafadulden

ıyı fıkır. bende bazayı atmak istemedım, o ağlarken gecelerı bende oraya kıvrılırım, 2 yaşından sonra koruma yaptırırım yanlarına artık orada yatar. park yatagı katlar kaldırırım. kaydirigubbakcemile5
aynen canım zaten hazır yatak korumaları satılıyo 2 yana alırım diyorum ben
park yatakın içinde oyunda oynarlar arkadaşıma gitmiştim çok kullanışlıya
alltta fermuarı var istediğin gibi gündüzleri açabiliyorsun oyun oynuyor içinde

canım 32. haftanda ssk ya gidip mecbur kayıt açtırıyorsunn çalıştığın için
istersen iznede ayrılabilirsin ama çalışmak istiyorsan 37. haftaya kadar drunda uygundur derse çalışabiliyorsun.. parayıda 4 aylık izin bittikten sonra işyerinden iş başı yaptı kağıdı alıp ssk ya bildiriyorsun ptt ye yatıyor paran

bunu bnde merk edıyrdum teşekkrler şimdi 4 ay iznimz var dimi toplamda

o nekii edştlemek yani nası oluo

senin yazılarının içeriğini silebilirim yada değiştirebilirim yani
hmm ii bişi yani
niyeki hava kötümü
canım burda tipi ve kar var buzlanmada var
yerde tutmasın yaaa düşsek biyerimizi kırsak röntgen çektiremicez bile bebişlerde var allah korusun

Selam kızlar

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hatta dolabın siparişini de verdik. Ama ben park yatağı kaldırmicam, o sırada inşallah 2.si de gelir, o kullanır. delikafadulden

etkileyiciiiiiiiiiiiiiiiiiiii boshayallersmile -tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın karda buzda dikkat edin kaymayın düşmeyin burası iyi şimdi buz yok inş kar falan yağmaz ödüm kopuyo kar yağcak diye.öptüm önce bebişleri

çıkanlara ii akşamlar kızlar
görüşürüüzz

herkes nire gitti..

bu arada kızlar nette geziniyordum da, hepsiburada da falan..
bebiş biberon ısıtıcıları ve sterilazörler çok pahalı gelmişti..
ama hepsiburada da arçelik biberon ısıtıcı ve sterilizatör 20 şer TL.
toplam 40 tl olacak.
çok iyi değil mi??
yoksa bana mı öle geldi

Son düzenleme:
kızlar bende çıkıyorum öptüm hepinizi :)

Back
X