• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama anlatamıyoruz işte.öle bişey soyleyınce düşman sanıyo bizi
kötü bişey söyluyoruz da sanki.

yok canım evlılıgı sırasındada soledım ben o kadar
ama kabul etmıyo
aslında ben tam olarak psıkolojık degıl
bılınclı yaptıgnı duusnuyorum
böylesı daha ısıne gelıyo çünki.

merhaba.. benim de kardeşim eşinden ayrılma sürecinde henüz 1,5 yıllık evli.. çocugu olmadığı için seviniyoruz biz de en azından.. çünkü inanılmaz zor gerçekten.. Allah kolaylık versin size de sabır.. o şimdi kimsenin onu anlamadığını, yerinde olmayanın bilemeyeceğini düşünüyor.. siz söyledikce de iyice inatlaşıyodur. en kısa sürede toparlanması dileğiyle..

öyle tabı ama ablam hep boyleysı aslında.
banada hıc bı zamn kardesı gıbı davranmadı.
hıc bı zamn benım ıcın bısey yaomadı ısıne geldıgı zamnlarda ısıne geldıgı gıbı davrandı.
ve hıc bızamn yetınmedı
ona sorsak onun ıcın kımse bısey yaomamıstır.
herkes en azından gulcan ıcın bunu soyleme der ama nafıle.
bırde aramızda hep kısknaclık oldu
kaynanm gıbı davrandı zamn zamn hatta.
oalyın boyutları cok fazla cok buyuk ve karısık ne yzıkki.
kendı kacarak evlendı.
benım nısanımın dugunumun olmasını bıle ıstemedı.
huzursuzluk cıkarddı defalarca ve onun uyzunden aılemle aram bıle bozuldu.
en mutlu olmam gerek gunlerım agzımdan burnumdan geldı.
ve esımlede ıkı yıldrı konusmuyolar sonucunda.
bırde ısmdı gelıp bana ıgrenc dogum hıklerı anlatıyor
sole dıkıs atıyolar odgum doyel oluyo bol eoluyo sonrasında su sıkıntısı var ıste sen napıcaksın sunu yapman lazım bunu yaoman lazım.
yete anlatma ıdyorum ama yokk..

ee ben bunlara dayanmak ıstemıyorummm

bismillaaahbilmiyorumkismile

karnımın üstüne yatmayım dıye bir amuda kalkmadıgım kalıyor. heryanımı yastıkla döşedım ılk zamanlarda uyurken dönuyordum karnımın üstüne alışkanlık. şimdı alıştım hep yan yatıyorum.ama sag yada sol farketmıyor çok uzun sure o pozisyonda kalırsam rahmım ağrıyor, yani rahım de değilde ayıptır söylemesı apışarası kabaca. sızlıyor resmen. sırtustu yatınca geçiyor. benım gıbı orası agrıyan varmı acaba

karnımın üstüne yatmayım dıye bir amuda kalkmadıgım kalıyor. heryanımı yastıkla döşedım ılk zamanlarda uyurken dönuyordum karnımın üstüne alışkanlık. şimdı alıştım hep yan yatıyorum.ama sag yada sol farketmıyor çok uzun sure o pozisyonda kalırsam rahmım ağrıyor, yani rahım de değilde ayıptır söylemesı apışarası kabaca. sızlıyor resmen. sırtustu yatınca geçiyor. benım gıbı orası agrıyan varmı acaba

:roflol:

hıc bı zamn benım ıcın bısey yaomadı ısıne geldıgı zamnlarda ısıne geldıgı gıbı davrandı.
ve hıc bızamn yetınmedı
kendı kacarak evlendı.
sole dıkıs atıyolar odgum doyel oluyo bol eoluyo sonrasında su sıkıntısı var ıste sen napıcaksın sunu yapman lazım bunu yaoman lazım.

akannehir hımm cidden de sizin mevzular cok derinsel ve karmasık tatlım.üzüldüm bak bu duruma simdi.ama kardesler her zmn iyi gecinecek ve anlasacak diye bir kaide yok.

merhaba.. benim de kardeşim eşinden ayrılma sürecinde henüz 1,5 yıllık evli.. çocugu olmadığı için seviniyoruz biz de en azından.. çünkü inanılmaz zor gerçekten.. Allah kolaylık versin size de sabır.. o şimdi kimsenin onu anlamadığını, yerinde olmayanın bilemeyeceğini düşünüyor.. siz söyledikce de iyice inatlaşıyodur. en kısa sürede toparlanması dileğiyle..
saol canım allah sızede kolaylık versin.
cocouk olmaınca daha kolay olsada bu da zor elbet..
haklarında hayırlısı olsun..

bismillaaahbilmiyorumkismile

butun keyfım kactı yani..

ve hıc bızamn yetınmedı
kendı kacarak evlendı.

daemon bence ablanın psikolojik destek alması lazım. kötü bir süreçten geçmiş ve hala geçmekte
o da kendi can acısını başkalarının canını acıtarak hafifletiyor.

akannehir hımm cidden de sizin mevzular cok derinsel ve karmasık tatlım.üzüldüm bak bu duruma simdi.ama kardesler her zmn iyi gecinecek ve anlasacak diye bir kaide yok.

yanı bunlar ısın kabataslak boyutu..
ammannn sıkıc seyler ıste.
ından ıster ıstemez ısnırlenıyor
kafaya takıp stres yapmayım dıyorum ama mumkun olmuyor ıste.
yıne bılıyorumkı onun bana gercekten ıhtıyacı oldugu zamnda ben kosarım.
ama gercekten ıhtıyacı oldugunda yasayalım o stresı.
zaten ahyat zor bırbırımızın hayatlarını zorlastırmaya ıhtıyac neden duyuyoruzkı..

çooook sevinirimmm koyarsan kaydirigubbakcemile2 gulkurusu nerdesin bilmiyorum ama ben izmirde bile donuyorummm neredeyse burda kar yağacakk :bbo:

bursadayım canım ama bende izmirliyim annemde diyor acayıp sogukmuş memleketim bugun. ama ınan burası gıbı olamaz. acıtıyor resmen.

gülme kızz. ne diyim orası işte adını sen koy ohaoldumsmile

saol canım allah sızede kolaylık versin.
cocouk olmaınca daha kolay olsada bu da zor elbet..
haklarında hayırlısı olsun..

butun keyfım kactı yani..

hayır kuşum keyfin meyfin kaçmıcak
haydi densssss:teytey:

yanı bunlar ısın kabataslak boyutu..
ammannn sıkıc seyler ıste.
ından ıster ıstemez ısnırlenıyor
kafaya takıp stres yapmayım dıyorum ama mumkun olmuyor ıste.
yıne bılıyorumkı onun bana gercekten ıhtıyacı oldugu zamnda ben kosarım.
ama gercekten ıhtıyacı oldugunda yasayalım o stresı.
zaten ahyat zor bırbırımızın hayatlarını zorlastırmaya ıhtıyac neden duyuyoruzkı..

çok haklısın tatlım hayat zaten yeterince zor.neden kendimize daha da zorlaştıralım ki?güzelce anlaşıp gecinmek varken.ben de hiç anlamıyorum bir hiç yüzünden üzülmeyi insanları üzmeyi.biraz mantıklı ve iyi yürekli olsak hiç sorun kalmayacak aslında biliyor musun

daemon bence ablanın psikolojik destek alması lazım. kötü bir süreçten geçmiş ve hala geçmekte
o da kendi can acısını başkalarının canını acıtarak hafifletiyor.
yanasmıyor ki.
4 yasınd aolan kızıda hersyeı nfarkında ve kendını uzgun gostermemek ıcın elınden gelenı yapıyor..
canı sıkılan bı muhabbet oldugunda mınnacık kız heen lafı gecıtırıyo. bu durum bekı ona zarar verırı dıye dedımkı eylulu bı pedagoga gotureyım. ıcıne kapandı ılerde sorun yasar belkı dedım buna bıle ızın vermedı..

Canim en iyisi biraz mesafeli olmak, hakkatten bu donemde bunlari yasamak agir gelir sana.

mumkun olmuyor işte.
annemlere bıle gıtmek ıstemıyorum.
her gıttıgımde bı kere ınsan sormazmı nasılsın dıye ya..
gerklı gereksız ınsanlardan bahsedıyo olmayan sıkıntılardan konusuyo.
bende dayanamıyoruma rtık..

bursadayım canım ama bende izmirliyim annemde diyor acayıp sogukmuş memleketim bugun. ama ınan burası gıbı olamaz. acıtıyor resmen.

canımcım eşim gelmişş kaydirigubbakcemile ben çıkıcam bu akşam bakamasam bile yarın bakıcam.. şimdiden teşekkürler..

herkese iyi akşamlarrrrrrr :asigim:

hayır kuşum keyfin meyfin kaçmıcak
haydi densssss:teytey:
valla kusum sesım felan kısıldı.
basım agrıdı.
amaannnn haydı dan edek neyse:dance:

çok haklısın tatlım hayat zaten yeterince zor.neden kendimize daha da zorlaştıralım ki?güzelce anlaşıp gecinmek varken.ben de hiç anlamıyorum bir hiç yüzünden üzülmeyi insanları üzmeyi.biraz mantıklı ve iyi yürekli olsak hiç sorun kalmayacak aslında biliyor musun

evet ıste ınsanlar bunu anlamamkta ısrar edıyolar halbukı oylesı bı hayat ne kadar da kolay olacak.
mıllet bırbırlerıyle dııdsmekten hayatın ustesınden gelemıyolar ıste..
tamam ablam canım cıgerım
ama bana sureklı sıkıntı veren bı ınsanla bı araya gelmeye ne kadar tahammul edebılrı bı ınsan

gülme kızz. ne diyim orası işte adını sen koy ohaoldumsmile

benmi isim koyayım
eyvaaah
tam adamına söledinzemuszemus

valla kusum sesım felan kısıldı.
basım agrıdı.
amaannnn haydı dan edek neyse:dance:

evet ıste ınsanlar bunu anlamamkta ısrar edıyolar halbukı oylesı bı hayat ne kadar da kolay olacak.
mıllet bırbırlerıyle dııdsmekten hayatın ustesınden gelemıyolar ıste..
tamam ablam canım cıgerım
ama bana sureklı sıkıntı veren bı ınsanla bı araya gelmeye ne kadar tahammul edebılrı bı ınsan

salla popoyu bakimhihoyyyt

buarada özgenin iniş takımlarına zeval gelmemiş çok şükürgamyoncuiremsu

sırt üstü de pek önermiyorlar canım en güzeli kendinizi yan yatmaya alıştırın

Canım ben çoğunlukla yan yatarım zaten yani normalde de ama kendimi arada uyanınca sırt üstü buluyorum ne yazıkki...

buarada kasılmalar için erkenmi
bazen bacaklarım kasılıyoda ama tesadüfte olabilir tabi
[/QUOTE]

benimde oluyor canım baldırım kasılıyor geçen gece nasıl acı içinde uyandım.. ve 4 gün falan geçmedi acısı :(

canımcım eşim gelmişş kaydirigubbakcemile ben çıkıcam bu akşam bakamasam bile yarın bakıcam.. şimdiden teşekkürler..

herkese iyi akşamlarrrrrrr :asigim:

ok canım bu akşam koyarım resımlerı. buyrunnnnnnnnn

Back
X