Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınızzz valla su grıbı atamadım rezıllık yolda barkdda artık tak ettı tepem atcak valla alıcam grip haplarını zor tutyrm kendımı![]()
HERKESE GÜNAYDIN![]()
ay canım allah kavuştursun böyle 4 günlük ayrılık bizde yaşamıştık eşim şehir dışındaydı o zaman zarfında bebeğimde oynamıyodu sanırım stresten sonra eşim geldi elini karnıma koyar koymaz hareketlendi kızım o gece ne kadar ağladığımı allah bilir o küçücük yüreği nasıl hissediyo babasını ya anlatırken bile hala duygulanıyorum :sinifsinif:
sanada gunaydın cnmmmHERKESE GÜNAYDIN![]()
haklısın canım insan stresli olduğunda bebekde kımıldamıyor eşim olmadığı süre içinde sanki hissediyor babasının olmadığını bazende işyerinde işe daldığımda bir vuruyor ben ahh demek zorunda kalıyorum istem dışı herkes bana bakıyor.Kuvvetli olacak benim oğlum insallah.
Birde çok ses olduğunda çok kımıldıyolar korkuyolar sanırım. kardeşimle yarışma yapıyorduk evde acayip bir ses oldu herkes bağırdı çağırdı tartışma değildi ama onun gibi çıktı ses benim ufaklık bir hareketlendi bir oynadı yavrum korktu sanırım. Birdahada evde sesli konuşmayı yasakladım.
günaydın canım..geçmiş olsun..istirahat et bolca..bu meret ilaç içince 5 günde içmeyince 7 günde geçiyor..sabret
evet evet bakalım biz ne zaman görecez dışardan
sabırsızlıkla bekliyoruz
[/QUOTE]ayy inşallah hihoyyyt hihoyyyt
QUOTE=selma2429;11296835]ben 26+0 canım sizinki henüz küçük görmemeniz normal bikaç haftaya kadar hepiniz görmeye başlarsınız
haklısın canım insan stresli olduğunda bebekde kımıldamıyor eşim olmadığı süre içinde sanki hissediyor babasının olmadığını bazende işyerinde işe daldığımda bir vuruyor ben ahh demek zorunda kalıyorum istem dışı herkes bana bakıyor.Kuvvetli olacak benim oğlum insallah.
Birde çok ses olduğunda çok kımıldıyolar korkuyolar sanırım. kardeşimle yarışma yapıyorduk evde acayip bir ses oldu herkes bağırdı çağırdı tartışma değildi ama onun gibi çıktı ses benim ufaklık bir hareketlendi bir oynadı yavrum korktu sanırım. Birdahada evde sesli konuşmayı yasakladım.
seninki kaç haftalık dilekcim
saol cnm ama işte 7 gunude gectıcalışıyorumda zorla meyve yıyorm meyvede artık mıdemı bulandıryr offf offf
sıkıldım metroda işte heryerde sumuklu oldum
![]()
Bu dönemler böyle güneşciğim herkesin her sölediği batıyor geniş olmaya çalışıcaz napalım bebeklerimizin sağlığı için bizim sağlığımız için.ben buay sureklı sorun yasadım aılevı vs demekkı stresımden cocugu hıssedemıyrm cok sınırlıyım herkese bagrıyorm cagıryrm nasıl sakin olcam ki hehehe ama burda cok sakınım nedense:)
saol cnm ama işte 7 gunude gectıcalışıyorumda zorla meyve yıyorm meyvede artık mıdemı bulandıryr offf offf
sıkıldım metroda işte heryerde sumuklu oldum
![]()
evet bende görünce çok şaşırdım :bbo:
evet canım çok ilgiçn ama babalarını hissediyolar buun bende hep yaşıyorum eşim de diyoki kızlar babalarına düşkün olurlar beni senden fazla seveceği belli işte diyo:)) eşim ne zaman elini karnıma koysa kızım oynamaya başlıyo
akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo
aynen canım..dün gece benim eşimde ilk defa hissetti hareketlerini kızımın..üç kere tekme vurdu kızım babasının eline:asigim:
ne güzel benim eşim 1 kere hissetti oda üç kere arka arkaya vurdu ondan sonrasını hissedemedi zaten bir haftadan beride yok ve daha 4-5 gün gelmeyecek oofff çok sinir oluyorum sıkılıyorum. Hamileliğimin en güzel zamanlarında kocam yanımda yokmafoldumben
Güneşimmm geçmiş olsun canım tez zmanda düzelrsn inş.