• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet evet bakalım biz ne zaman görecez dışardan
sabırsızlıkla bekliyoruz

ayy inşallah hihoyyyt hihoyyyt
QUOTE=selma2429;11296835]ben 26+0 canım sizinki henüz küçük görmemeniz normal bikaç haftaya kadar hepiniz görmeye başlarsınız[/QUOTE]

günaydın kızlar nasılsınızzz valla su grıbı atamadım rezıllık yolda barkdda artık tak ettı tepem atcak valla alıcam grip haplarını zor tutyrm kendımı :(

günaydın canım..geçmiş olsun..istirahat et bolca..bu meret ilaç içince 5 günde içmeyince 7 günde geçiyor..sabret

ay canım allah kavuştursun böyle 4 günlük ayrılık bizde yaşamıştık eşim şehir dışındaydı o zaman zarfında bebeğimde oynamıyodu sanırım stresten sonra eşim geldi elini karnıma koyar koymaz hareketlendi kızım o gece ne kadar ağladığımı allah bilir o küçücük yüreği nasıl hissediyo babasını ya anlatırken bile hala duygulanıyorum :sinifsinif:

haklısın canım insan stresli olduğunda bebekde kımıldamıyor eşim olmadığı süre içinde sanki hissediyor babasının olmadığını bazende işyerinde işe daldığımda bir vuruyor ben ahh demek zorunda kalıyorum istem dışı herkes bana bakıyor.Kuvvetli olacak benim oğlum insallah.
Birde çok ses olduğunda çok kımıldıyolar korkuyolar sanırım. kardeşimle yarışma yapıyorduk evde acayip bir ses oldu herkes bağırdı çağırdı tartışma değildi ama onun gibi çıktı ses benim ufaklık bir hareketlendi bir oynadı yavrum korktu sanırım. Birdahada evde sesli konuşmayı yasakladım.

haklısın canım insan stresli olduğunda bebekde kımıldamıyor eşim olmadığı süre içinde sanki hissediyor babasının olmadığını bazende işyerinde işe daldığımda bir vuruyor ben ahh demek zorunda kalıyorum istem dışı herkes bana bakıyor.Kuvvetli olacak benim oğlum insallah.
Birde çok ses olduğunda çok kımıldıyolar korkuyolar sanırım. kardeşimle yarışma yapıyorduk evde acayip bir ses oldu herkes bağırdı çağırdı tartışma değildi ama onun gibi çıktı ses benim ufaklık bir hareketlendi bir oynadı yavrum korktu sanırım. Birdahada evde sesli konuşmayı yasakladım.

seninki kaç haftalık dilekcim

günaydın canım..geçmiş olsun..istirahat et bolca..bu meret ilaç içince 5 günde içmeyince 7 günde geçiyor..sabret

saol cnm ama işte 7 gunude gectı :( calışıyorumda zorla meyve yıyorm meyvede artık mıdemı bulandıryr offf offf:( sıkıldım metroda işte heryerde sumuklu oldum:(

evet evet bakalım biz ne zaman görecez dışardan
sabırsızlıkla bekliyoruz

ayy inşallah hihoyyyt hihoyyyt
QUOTE=selma2429;11296835]ben 26+0 canım sizinki henüz küçük görmemeniz normal bikaç haftaya kadar hepiniz görmeye başlarsınız
[/QUOTE]
2 haftadır filan görüyorum ben kızlar ama baya bi net karşıdan baksan gene görünüyo yani sizinkine de az kaldı

evet canım sesleri duymaya ve tepki vermeye başladılar ama bazı alışkanlıklar anne karnında ediniliyo ya sen sesli konuşmayı yasaklamasan iyi edersin sonra doğduğundada her çıt seste uyanır delikafadulden

ben buay sureklı sorun yasadım aılevı vs demekkı stresımden cocugu hıssedemıyrm cok sınırlıyım herkese bagrıyorm cagıryrm nasıl sakin olcam ki hehehe ama burda cok sakınım nedense:)

seninki kaç haftalık dilekcim

21 haftalık teyzesi
saol cnm ama işte 7 gunude gectı :( calışıyorumda zorla meyve yıyorm meyvede artık mıdemı bulandıryr offf offf:( sıkıldım metroda işte heryerde sumuklu oldum:(

Meyveden mide bulanmaz :oklava:hımmm kızarım bak bol bol portakal greyfurt ye canım.
Çok geçmiş olsun grip salgını yine var bizimde ofisde 3 kişi hasta kardeşim hasta onlara yaklaşmamaya çalışıyoru bende.

benim bebeğimde çok hissettiriyor kendini... dışarıdan bakıldığında da görülüyor artık ama çok dikkatli bakarsan seyrimeleri selmacığım seninki gibi çok değil yani... bizimki maşallah günün her zamanı kıpır kıpır bazen duruyor yarım saat falan tık yok o zaman uyuduğunu düşünüyorum... birde yemek yedikten hemen 5 dakika sonra kıpır kıpır... Allah'ım sağlık versin bebişlerimize gerçekten anlatılamaz şahane bir duygu.. Allah'ım herkese anne ve baba olmayı nasip etsin inşallah..... Bu arada geçen gün ben uyuyordum babamızda yanımda tv izliyordu tesadüfende kolu karnımdaymış kıpırtılarını hissetmiş bana sen uyurkende oynuyor kıpır kıpır diyor :emir_bebek:

evet canım sesleri duymaya ve tepki vermeye başladılar ama bazı alışkanlıklar anne karnında ediniliyo ya sen sesli konuşmayı yasaklamasan iyi edersin sonra doğduğundada her çıt seste uyanır delikafadulden[/QUOTE]
Ama bu seferde korkuyoropuyorumnanaktan
ben buay sureklı sorun yasadım aılevı vs demekkı stresımden cocugu hıssedemıyrm cok sınırlıyım herkese bagrıyorm cagıryrm nasıl sakin olcam ki hehehe ama burda cok sakınım nedense:)
Bu dönemler böyle güneşciğim herkesin her sölediği batıyor geniş olmaya çalışıcaz napalım bebeklerimizin sağlığı için bizim sağlığımız için.

canım sende portakalı sık suyunu iç olmazsa... birde ben capy di galiba bi ara 100 % meyve suyunu bulmuştum... içinde greyfurt, portakal, mandilana ve limon suyu vardı o çok iyi gelmişti bana... birde direkt yiyebiliyorsan limon ye...

evet bende görünce çok şaşırdım :bbo:

evet canım çok ilgiçn ama babalarını hissediyolar buun bende hep yaşıyorum eşim de diyoki kızlar babalarına düşkün olurlar beni senden fazla seveceği belli işte diyo:)) eşim ne zaman elini karnıma koysa kızım oynamaya başlıyo

benim kız da babası gelince hamsi gibi oynamaya başladı. ben o kadar seviyorum bana tepki yok. hemen babasına sattı beni sıpa.

akannehir benimki hala bi halt hissetmiyo

biz de dün ilk defa hissettik. eşim inanamadı diyo sen mi yapıyorsun kaydirigubbakcemile3 seninki de bir kaç güne başlar.

aynen canım..dün gece benim eşimde ilk defa hissetti hareketlerini kızımın..üç kere tekme vurdu kızım babasının eline:asigim:

çok şekerler yaa. ne güzel içimizde bir canlı var.

ne güzel benim eşim 1 kere hissetti oda üç kere arka arkaya vurdu ondan sonrasını hissedemedi zaten bir haftadan beride yok ve daha 4-5 gün gelmeyecek oofff çok sinir oluyorum sıkılıyorum. Hamileliğimin en güzel zamanlarında kocam yanımda yokmafoldumben

canım üzülme benimkisi de geceleri evde yok. sabaha karşı geliyor. 1 haftadır yüzünü göremedim. :gitme:

2 haftadır filan görüyorum ben kızlar ama baya bi net karşıdan baksan gene görünüyo yani sizinkine de az kaldı

evet canım sesleri duymaya ve tepki vermeye başladılar ama bazı alışkanlıklar anne karnında ediniliyo ya sen sesli konuşmayı yasaklamasan iyi edersin sonra doğduğundada her çıt seste uyanır delikafadulden[/QUOTE]

bende konuşmaya başlayınca artık tepki veriyor. zaten müzik de dinletmeye başladım.
çocuk dans ederek doğacak sempatiksalakcinni

Back
X