2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kislarr bu arada kilo durumlari ne alemde sizlerde doktorum bana cok kilo almissin kilona dikkat et dedibilmiyorumkismile
Toplam 8 kilo aldim ama sadece 2 ayda geri aylarda surekli veriyodum bulantilardan bulantilar bitti kilom havalara firladi anidenn eyvahedigeldismile

Amannn Allahim turkiyede fiyatlar ne ucuk burda 250-300 euro ya komplebebek takimi aliyoruz bizz sempatiksalakcinni
sizin ora niredelikafadulden
Kislarr bu arada kilo durumlari ne alemde sizlerde doktorum bana cok kilo almissin kilona dikkat et dedibilmiyorumkismile
Toplam 8 kilo aldim ama sadece 2 ayda geri aylarda surekli veriyodum bulantilardan bulantilar bitti kilom havalara firladi anidenn eyvahedigeldismile

bende gecen ay 7 kıloda kalmıstım bı dahada tartılmadım:1no2:

sizin ora niredelikafadulden
Canim ben Almanyada yasiyorumm ...

bende gecen ay 7 kıloda kalmıstım bı dahada tartılmadım:1no2:

Gecen aymi bende tek cok kilo alan benim saniyodum bak simdi az icim rahatladii delikafadulden

ne uykusu kuzum yaa..
su mobılya olayı canımı sıkmaya basladı uygun fıyata bıseymı alsam ne olursa olsun ıkı yıl sonra yenılerım dıye yoksa ılerdede sorunsuz kullanır dıye kendımızı zorlayıp ta mı bı takım alsam dıye dusunuyorum.
hala mobılya bakıyorum ama yok yokkk

sılam sen bıze yollasan ordan olmamı

slm anneler nasıl sınız yazdıklarınızı okudum biraz bende dün gittimde karar veremedim daha ben oda yapamıycam yerim yok çünkü oyun parkı düşünüyom ama bilmiyorum kararsızım bu arada benim koçiş hala gelmedi offfffffffff dün akşam kastamonuya gitti haciz için yolda şuan geliyo çok sıkıldım tek başına offfffffffffffff:sinifsinif:

ne uykusu kuzum yaa..
su mobılya olayı canımı sıkmaya basladı uygun fıyata bıseymı alsam ne olursa olsun ıkı yıl sonra yenılerım dıye yoksa ılerdede sorunsuz kullanır dıye kendımızı zorlayıp ta mı bı takım alsam dıye dusunuyorum.
hala mobılya bakıyorum ama yok yokkk

sılam sen bıze yollasan ordan olmamı

Canim benim ilk oglum daha 3 yasinda ve 3 yasinda girmeden arabali yatak isterim diye tutturdu ve ona araba modelli yatak alip eskisini kaldirdik.
Bence normal fiyatli uygun birsey al ilerde kendi istedigi birsey alirsin.

Burdaki takimlar uygun ama tukiyedeki gibi cicili bicili degil canim normal klasik takimlardan.
Tabi ucuk fiyatli olanlari da var ben onlara hic bakmadim bilee ...

slm anneler nasıl sınız yazdıklarınızı okudum biraz bende dün gittimde karar veremedim daha ben oda yapamıycam yerim yok çünkü oyun parkı düşünüyom ama bilmiyorum kararsızım bu arada benim koçiş hala gelmedi offfffffffff dün akşam kastamonuya gitti haciz için yolda şuan geliyo çok sıkıldım tek başına offfffffffffffff:sinifsinif:

Iyi geceler canim ben her gece böleyim yaa cok gec yatiyorum uyuyamiyorumm boshayallersmile

Hic dert etme simdilik yaticak yeri olsun yeter bebisinin :emir_bebek:

Kiss halami nasil biseyler alsam acaba diye dusunuyonn sırnaşık şey

Ben pc yi kapamadan uyuyamicam en iyisi kafayi vurup yataga atmak kendini yoksa sabah oldu olacak iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

Kiss halami nasil biseyler alsam acaba diye dusunuyonn sırnaşık şey

Ben pc yi kapamadan uyuyamicam en iyisi kafayi vurup yataga atmak kendini yoksa sabah oldu olacak iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

ben vallahı kafayı yidimmdelikafadulden

kızlar iyi geceler tek ben değilmişim bu saatte dolaşan bu haftalara geldim uyku tutmamaya başladı nedir bu böyle artık uyumak istiyorum offffffffffffffffff

Günaydın annişleeeeeeeeerrrrrrrrrrr sositososito

günaydin arkadaslar.ohhh bugün ne güzel uykumu aldim.gece 10 da yatip sabah 4 de uyandim.günlerdir sabahliyordum.sanirim eski halime dönüyorum.

Canim benim ilk oglum daha 3 yasinda ve 3 yasinda girmeden arabali yatak isterim diye tutturdu ve ona araba modelli yatak alip eskisini kaldirdik.
Bence normal fiyatli uygun birsey al ilerde kendi istedigi birsey alirsin.

Burdaki takimlar uygun ama tukiyedeki gibi cicili bicili degil canim normal klasik takimlardan.
Tabi ucuk fiyatli olanlari da var ben onlara hic bakmadim bilee ...

silacim yaniliyorsun.ikimiz ayni ülkedeyiz,fazla gezmedin sanirim yada senin oturdugun sehirde yok.bizim burda tr deki cilek mobilyasi,istikbal falan var yani..cilek cocuk odasi cesit cesit.dedigim yerde köln de.

Son düzenleme:
ay yerim ben kızımı, bugün biz de yolu yarılamışız

Cumartesi ben de gidip oğluşumu gördüm, miniğim 293 gr olmuş, ben pek anlayamadım ama babası büyük ekrandan yüzünü görmüş, ağzını açıp kapatıyordu diyor :)

Bel ağrısı şikayeti ile 1 hafta önce gittiğim için doktorum ultrasonla rahimde bir ölçüm yaptı ve 3. küsür cm bi değer söyledi. Ben de ne olduğunu sormayı unuttum. Ama herşey normal gidiyor dedi. Hiç kilo almamışım :)

Doktorum son ana kadar normal doğum olması için çalışacaz ama son 2 hafta doğum şekli belli olur dedi.

Bel ağrısı için de idrar tahlili yaptırdı (sonuçlarına henüz bakamadım). Eğer iltihaplanma yoksa bel fıtığı için kontrole gönderecek.

Son düzenleme:
gunaydııınnnn..
,6 ya dogru uyudum ve sımdı kalktım..
tekrar uyumamam lazım yıgenım bızde.
bende bugun doktora gıdıcem hava sımdılık cok guzel yagmru yagmaz ınsallah.
özge kıss yarı yolun hayırlı olsun yavrummm

ay yerim ben kızımı, bugün biz de yolu yarılamışız
günaydin canim nasilsin.evet ya,Allahin izniyle yolu yariladik.yokusu ciktik,simdi iniyoruz,inis kolay olur.ben bu cuma 22.haftama giriyorum Allahin izniyle.subati atlattikmi tamam,bahara girecegiz artik.subat zaten 28 cekiyor:sm_cool:

Back
X